Ama senin de günün var daha olsun adet olana kadar ümit varSeni üzmek istemedim ama belliydi iğne etkisi olduğu çünkü hamilelik olsaydı koyulaşma olması gerekirdiSenin bundan sonra belli olur daha zamanın var canım sonuçta yeni negatif olmuş. Bundan sonra çift çizgi çıkar mı bakacaksın . Benim öyle değil zaten negatif ti varsa pozitife dönmüş olmalıydı ama milim dönmemiş daha da temiz bir negatif olmuş
Bende yapmıcam insan yapınca daha çok stres oluyor gerçekten. Kendimizi kaptiriyoruz testlere yapcam yapcam negatifi görünce oturuyoruz totomuzun üstüneValla korkudan rest yapmaya cesaretim yok, almıyorum o yüzden 12 gün bekledim ,2 gün daha beklerim diye düşünüyorum
Seni ayakta alkışlıyorumValla korkudan rest yapmaya cesaretim yok, almıyorum o yüzden 12 gün bekledim ,2 gün daha beklerim diye düşünüyorum
KesinlikleKalbimizin temizliği testlere yansıyor
Benim adetlerim düzensiz o yüzden 14. Gün kanda gebelik yapıp doktora Atacam yani 14. Güne kadar vaktim varAma senin de günün var daha olsun adet olana kadar ümit var
Evet evet en güzeli benimde düzensizdi ama ben bu ay ilaç kullandım bu sıralar gelir diye düşünüyorumBenim adetlerim düzensiz o yüzden 14. Gün kanda gebelik yapıp doktora Atacam yani 14. Güne kadar vaktim var
AyyyEvet canımhamilelik şüphesiyle geldim deyince direk aşağıdan baktı keseyi gördü. Değerin yüksek haftaya gel dedi kalp atışı için erken diye boşa gitmek istemiyorum 2 hafta sonra gideceğim inşallah.
Üçte canm randevu heyecanlıyım:) bakalım ne diyecek
Aynen öyle kuzum, korunup hamile kalan bile var. Kaderimde varsa olurSana katılıyorum canım olacağı varsa Rabbim nasip etmişse her şekil de oluyor bizler böyle yaparak sadece kendimizi sitrese sokuyoruz
Öyle yapcam kuzum. Kimyasal olduğu ay hiçbir şey bilmeden sadece korunmadığım zaman olmasını beklemediğimde oldu. Varsa kısmetimizde olur inşallahTatlım sende akışına bırak istersen gün takibi yapma kafana göre takıl tayinin olana kadar
Kafada bırakınca belki olur zaten canım bilemeyiz bide böyle dene Rabbim isteyen herkese tez vakitte versin ezanlar okunuyor şuan bunu canı gönülden istiyorum inşallahAynen öyle kuzum, korunup hamile kalan bile var. Kaderimde varsa olurama artık bıraktım yani istediğim gibi yaşayacağım
Öyle yapcam kuzum. Kimyasal olduğu ay hiçbir şey bilmeden sadece korunmadığım zaman olmasını beklemediğimde oldu. Varsa kısmetimizde olur inşallah
Hayırlısı olsun hakkımızdaEvet evet en güzeli benimde düzensizdi ama ben bu ay ilaç kullandım bu sıralar gelir diye düşünüyorum
İşin nasıl canım sevebildinmi? İnşallah eşinle biran önce yan yana gelirsinizİyiyim canim şükür. İse başladım artık, gidip geliyorum.
Bebekle ilgili de bir faliyet yok, yumurtlama zamanı eşim bir kaç günlüğüne gelebilir inşallah bu ay.
Kafada bırakınca belki olur zaten canım bilemeyiz bide böyle dene Rabbim isteyen herkese tez vakitte versin ezanlar okunuyor şuan bunu canı gönülden istiyorum inşallah
Beni de ekler misiniz.tamam canım ekliyorum
uğur getirmesi için :)
ekliyorum canım
Hiçbir zaman ümidini yitirme canım allah bizi siniyor olabilir rabbimizin vardir bir bildigi geciktiriyosa güzellştiryodur allah bakalm bna sitem mi edecek yoksa bekleyecek mi diyor bnde aynı şekşlde bekliyorum bnde bu ay hsg çekildim dua edip istemekten naşka yapacağimz bişi yokİlk hamile kalmaya çalışırken vücut tüm hamilelik belirtilerini yaşıyormuş maalesef. Resmen bizimle kafa buluyor.
Ben bu ay hamile kalmamaya karar verdim. Ne zaman tekrar deneyeceğim bilmiyorum. Ancak aylarca ağlayıp zırladığım istediğim o duygular bıçak gibi kesildi. Bir süredir sesim soluğumun çıkmamasının asıl sebebi de bu. Niye böyle oldu anlamıyorum. Günlerce ağladım bebeğim olsun diye. Şimdi ise sanki vazgeçtim bu duygudan. İçimde hiç bir his kalmadı gibi. Eşimle de konuştuk anlattım. Anlayış gösterdi sağolsun, geçsin bakalım bu ay, önümüzdeki ay ne hissedeceğim duruma göre artık.
Allah razı olsun canım inşallah öyle olurAyyyhadiş gözün aydınnn sağlıklı sorunsuz bir gebelikten sonra sağ dağlim kucağına alırsın inşallah kitfen bize de dua et
İşimi şu an yapamıyorum canim.İşin nasıl canım sevebildinmi? İnşallah eşinle biran önce yan yana gelirsiniz
Ay bende heycanlndım bakalımmÜçte canm randevu heyecanlıyım:) bakalım ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?