Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama senin de günün var daha olsun adet olana kadar ümit var

Valla korkudan rest yapmaya cesaretim yok, almıyorum o yüzden 12 gün bekledim ,2 gün daha beklerim diye düşünüyorum
Seni ayakta alkışlıyorum kız 12 gün nasıl dayandın yapmadan ben daha iğnenin 3. Günü başladım yapmaya

Ayyy hadiş gözün aydınnn sağlıklı sorunsuz bir gebelikten sonra sağ dağlim kucağına alırsın inşallah kitfen bize de dua et

Sana katılıyorum canım olacağı varsa Rabbim nasip etmişse her şekil de oluyor bizler böyle yaparak sadece kendimizi sitrese sokuyoruz
Aynen öyle kuzum, korunup hamile kalan bile var. Kaderimde varsa olur ama artık bıraktım yani istediğim gibi yaşayacağım
Tatlım sende akışına bırak istersen gün takibi yapma kafana göre takıl tayinin olana kadar
Öyle yapcam kuzum. Kimyasal olduğu ay hiçbir şey bilmeden sadece korunmadığım zaman olmasını beklemediğimde oldu. Varsa kısmetimizde olur inşallah

Kafada bırakınca belki olur zaten canım bilemeyiz bide böyle dene Rabbim isteyen herkese tez vakitte versin ezanlar okunuyor şuan bunu canı gönülden istiyorum inşallah

İyiyim canim şükür. İse başladım artık, gidip geliyorum.
Bebekle ilgili de bir faliyet yok, yumurtlama zamanı eşim bir kaç günlüğüne gelebilir inşallah bu ay.
İşin nasıl canım sevebildinmi? İnşallah eşinle biran önce yan yana gelirsiniz

İnşallah kuzum İnşallah inan ki ben de her duamı önce isteyen herkese sonra bana diye ediyorum. Hepimiz aynı şeyleri hissediyoruz. Kimsenin kucağı boş kalmasın. Rabbim boş bırakmasın ve ben şunu da düşünüyorum belki erken ama olmazsa evlat edinirim diyorum bir cana yuva olurum diyorum
Kafada bırakınca belki olur zaten canım bilemeyiz bide böyle dene Rabbim isteyen herkese tez vakitte versin ezanlar okunuyor şuan bunu canı gönülden istiyorum inşallah

Hiçbir zaman ümidini yitirme canım allah bizi siniyor olabilir rabbimizin vardir bir bildigi geciktiriyosa güzellştiryodur allah bakalm bna sitem mi edecek yoksa bekleyecek mi diyor bnde aynı şekşlde bekliyorum bnde bu ay hsg çekildim dua edip istemekten naşka yapacağimz bişi yok

İşin nasıl canım sevebildinmi? İnşallah eşinle biran önce yan yana gelirsiniz
İşimi şu an yapamıyorum canim.
Milli emlak a atandım. Bildiğin gibi malatyadaki çocuğu olan memurlar idari izinli deprem olduğundan beri, ama bana görevlendirme yazmislar, hasar tespitlerin itirazlarına bakmak için bir ay. Şu an o göreve başladım.
Herkes evinin hasar durumuna itiraz ediyor, az hasarlı, ağır hasarlı evim diyor, ağır hasarlı olan hayır az hasarlı evim diyor

Çok şükür zor gelmedi bu iş yapabiliyorum. Asıl kendi isim olan işi de inşallah kısa zamanda öğrenebilirim. Zor gibi görünüyor şimdilik bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…