- 30 Mart 2023
- 736
- 432
- 33
Ben de ovulasyon testi yapıyorum. 4 ay oldu sanırımKızlar idrar yoğunluğum aynıydı hep bekleyerek yaptım bugün öğlen koyulaşan test şu an neden silikleşti sizce. Daha tam koyulaşmamışto bile bir de adetim biteli 2 gün oldu daha
Evde nasıl bir iki test bulunduruyorsunuz ya o nasıl bi azim ben 100 lü paket alıyorum
Test yapmadan. Bişey demek mumkun degıl canım ya aynı belırtıler adet belırtısıde olabılıyor ne desem boss olur suanAdetime 5 gün var. Bugün kırmızı kahverengi arası kanama oldu sadece 1 sefere mahsus. Bel ağrısı, karın ağrısı var. Göğüste hassasiyet bir de. Olur mu ne diyorsunuz kızlar ?
Yaparsan haber et mutlakaİnşallah canım sabah yine bembeyaz bir testle uyanmasam
Ben şöyle biliyorum normalde yumurtlama 24 saat sürer. Yumurta 24 saat sonunda çatlamazsa 2-3 havuç yemek çatlamasını destekliyormuş. Tabi ovulasyon testi yapmadan ya da doktor kontrolünde olmadan net olarak çatlama gününü bilemeyizGeçen ay çatlamadan önce 3-4 gün ve çarlama gününü değerlendirdim bende ama olmadı maalesef.Tabi olacağı varsa tutuyor işte ama hiçbir durumu atlamiyim diye düşünüyoruz haliyle hepimiz sanırımBakalım olmazsa bu ay havuç yemeyi denicem erken çatlasın diye öyle birşet okumuştum topiklerin birinde,yapan ve bu şekilde çatlama gören varsa da yorum atsa
Labaquickin strip testleri var 100 lü tanesi 2₺ ye geliyordu aldığım zaman ve çok hassas bi test genelde beta 3-4 Ken algılamaya başlıyordu o yüzden ben yumurtlamadan 5 gün sonra başlıyorum genelde yapmaya her ay için 10 tane ayırmış oluyorumEn güzeli aslında aklımı kemırecegıme istedıgın zmn test yapmak daha mantıklı sgok önemli bişey
Labaquickin strip testleri var 100 lü tanesi 2₺ ye geliyordu aldığım zaman ve çok hassas bi test genelde beta 3-4 Ken algılamaya başlıyordu o yüzden ben yumurtlamadan 5 gün sonra başlıyorum genelde yapmaya her ay için 10 tane ayırmış oluyorumeşim tuvalete bile bardağa yaptığın kadar yapmadın diyo
Ya canım senınkı cok daha hesaplı oluyormus Rabbım tez vakıtte nasıp eylesin
Daha önce adet öncesi lekenmeniz olmuyorsa yerleşme kanaması olabilir. İnşallah öyledirAdetime 5 gün var. Bugün kırmızı kahverengi arası kanama oldu sadece 1 sefere mahsus. Bel ağrısı, karın ağrısı var. Göğüste hassasiyet bir de. Olur mu ne diyorsunuz kızlar ?
Tebrik ederim kan sonucunuz da güzel çıkar inşallahKızlar ben de 19 aydır bebek istiyorum benim de adetim 2 gün gecikti gecikmeden önce adet olacakmış gibi ağrılarım vardı şu an yok testim böyle yarın da kan testi vereceğim inşallah
Ama kişiden kişiye cok değişir belirtiler. Birde bu kadar erken dönemde belirti aramak anlamsız. Adetle aynı belirtiler hepBende de su gibi bir akinti , bakalım neler olacakBurdan da tutturamadik
İnşallah sabırsızlıkla bekliyorumTebrik ederim kan sonucunuz da güzel çıkar inşallah
Su çiçeğine benim de bağışıklık yok görünüyordu ilk gebelikte. Sonrasında Dr a sormuştum bağışıklığım yokmuş aşı nasıl yaptırabilirim diye. Tekli yapılmıyormuş kkk şeklinde çoklu yapılıyor falan demişti. Bunu hangi branş dr dedi hatırlamıyorum. Sağlık ocağına falan da sormuştum. Sonra kaldı öyle benim de. Senin yazınla tekrar aklıma geldi. Bunun tekli aşısı var mı normalde? Ben bu konuda bilgisi olmayan Dr a mı sormuşum yoksa?Ben yaptırmıştım canım iki tanesini geçirmemişim gözüküyordu ama aşılarını yaptırmadım . Anneme sordum su çiçeğini geçirdim mi diye evet geçirdin dedi hatta bana hatırlattı geçirdiğim zamanı ama testte bağışıklığım yok geçirmemişim gibi gözüküyordu yine de yaptırmadım aşısını boşverdim
Canım hiç et parçası gibi açık renkli birşey düşürdün mü bu süreçte tuvalete gidince klozet tercih et düşerse görürsün en azından ben düşük yapınca öyle yapmıştım klozetten alıp doktora götürmüştüm bakınca düşürmüşsün demişti . Bir de kasılmalar Umarım kürtaja gerek kalmaz canım Allah hayırlı bir şifa versin
Canım eger agrın devam ediyorsa düşmemiştir normla agrıdan biraz daha şiddetli oluyır düşük gerçekleştigi zaman agrın birden kesiliyor
Canım benim çok üzüldüm ben de Ocak ayınca kürtaj olmuştum. İnş kendiliğinden gitmiştir gerek kalmaz. Senin beta düzensiz artıyordu değil mi yanlış mı hatırlıyorum cevap vermek istemezsen anlarım şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?