Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar idrar yoğunluğum aynıydı hep bekleyerek yaptım bugün öğlen koyulaşan test şu an neden silikleşti sizce. Daha tam koyulaşmamışto bile bir de adetim biteli 2 gün oldu daha
Ben de ovulasyon testi yapıyorum. 4 ay oldu sanırım testen önce içtiğim bir bardak suyun bile etkisi oluyor. Her gün kendine bir saat belirle ve o saatlerde yap. Mümkün oldukça testten 1 saat önce sıvı tüketimi bırak. Gün içinde birden fazla kez test yapmak kafa karışıklığına neden olabilir. Ben de çoğu kez koyu gördüğüm çizgi bir sonraki gün silikleşmiş olarak gördüm. Yumurtlama olana değin bi koyu bir silik olması normalmiş

Adetime 5 gün var. Bugün kırmızı kahverengi arası kanama oldu sadece 1 sefere mahsus. Bel ağrısı, karın ağrısı var. Göğüste hassasiyet bir de. Olur mu ne diyorsunuz kızlar ?
Test yapmadan. Bişey demek mumkun degıl canım ya aynı belırtıler adet belırtısıde olabılıyor ne desem boss olur suan

Ben şöyle biliyorum normalde yumurtlama 24 saat sürer. Yumurta 24 saat sonunda çatlamazsa 2-3 havuç yemek çatlamasını destekliyormuş. Tabi ovulasyon testi yapmadan ya da doktor kontrolünde olmadan net olarak çatlama gününü bilemeyiz

En güzeli aslında aklımı kemırecegıme istedıgın zmn test yapmak daha mantıklı sgok önemli bişey
Labaquickin strip testleri var 100 lü tanesi 2₺ ye geliyordu aldığım zaman ve çok hassas bi test genelde beta 3-4 Ken algılamaya başlıyordu o yüzden ben yumurtlamadan 5 gün sonra başlıyorum genelde yapmaya her ay için 10 tane ayırmış oluyorum eşim tuvalete bile bardağa yaptığın kadar yapmadın diyo

Ya canım senınkı cok daha hesaplı oluyormus Rabbım tez vakıtte nasıp eylesin

Su çiçeğine benim de bağışıklık yok görünüyordu ilk gebelikte. Sonrasında Dr a sormuştum bağışıklığım yokmuş aşı nasıl yaptırabilirim diye. Tekli yapılmıyormuş kkk şeklinde çoklu yapılıyor falan demişti. Bunu hangi branş dr dedi hatırlamıyorum. Sağlık ocağına falan da sormuştum. Sonra kaldı öyle benim de. Senin yazınla tekrar aklıma geldi. Bunun tekli aşısı var mı normalde? Ben bu konuda bilgisi olmayan Dr a mı sormuşum yoksa?

Yok canım pıhtı gibi şeyler geldi genelde. Allah bir daha yaşatmasın sana da bana da simurgada kimseye de Amin

Sana da geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın evet betam düzensiz artiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…