Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Acile git bu akşam en neti ağeım var sancım var adette olamıyorum de çocuk tedavisi görüyorum de ben öyle yapmıştım beta yapıyolar hemen

4 gün gecikti benim 2 gün önce test yaptım tek çizgiydi ama hala adet olmadım. Bi yandan umutlanıyorum bi yandan da normal gecikme süreci olabilir diyorum…

bende 8 aylık evliyim hiç korunmadık 6 ay dolunca ilk dr gittim degerler iyi dedi yine olmayınca gecen ay gitim orda amh bakıldı düşük dedi ve tup bebek yaptır dedi bende cok üzüldüm hiçbir tedavi bile görmeden nasıl tüp diye ama devlet olunca herkes orda zaten ilgilenmiyorlar dediler bende şimdilik takviyelerle deniyecem bulundugum yer küçük yer olmazsa cevre illerde bende hsg düşünüyorum bayramdan sonra iyi bi dr bulursam

Kadına adetim gecikti diyorum beta istemiyor ay çıldırıcam
bende gecen d vitamini kullanıyorum degerim nasıl olmuş yükselmiş mi o na göre devam edeyim diye kan verdim tüm vitamınleri istemiş d vitamini yok sinirlenmemek elde degil

Merhaba sat 6 nisan bat 30 nisan ekler misiniz

Ben ikisinde burda daha net görüyorum ama ne biliyim emin de olamıyrm korkuyorum
Bizde gördük canım emin ol ve çizgiler çok belirsiz değl zaten belli oluyolar eğer hemen çıktıysa 5 dakikada falan vardır yanii kan testi verebilirsiniz bu belirsizlikten kurtulmak için herşey gönlünüzce olsun inşallah

Yarın doktor kontrolüm var inşallah yalancı falan değildir de yarın kan verince de çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…