Acile git bu akşam en neti ağeım var sancım var adette olamıyorum de çocuk tedavisi görüyorum de ben öyle yapmıştım beta yapıyolar hemenKızlar test yaptım çift çizgi çıktı dünde sağlık ocağına gittim kan testi için doktor diğer bütün kan tahlillerini isteyip beta hcg yi istememiş bugün e nabızda bakıp hemşireyi aradım doktor istememiş tekrar gelin yarın dedi ve benim yarın işten izin alıp gitmem imkansız ve cumartesi şehir dışına çıkmam lazım bana bi akıl verin me yapayım sinirimden çatlıyorum sabahtan beri
Çok teşekkür ederim en kısa zamanda isteyen herkese nasip olur inşallah
bende 8 aylık evliyim hiç korunmadık 6 ay dolunca ilk dr gittim degerler iyi dedi yine olmayınca gecen ay gitim orda amh bakıldı düşük dedi ve tup bebek yaptır dedi bende cok üzüldüm hiçbir tedavi bile görmeden nasıl tüp diye ama devlet olunca herkes orda zaten ilgilenmiyorlar dediler bende şimdilik takviyelerle deniyecem bulundugum yer küçük yer olmazsa cevre illerde bende hsg düşünüyorum bayramdan sonra iyi bi dr bulursamBen geçtiğimiz ay klomen kullanmiştim 3yumurtam oldu ama tutmadi bnde hsg çekşlmeye karar verdim 8aylık evliyim ve olmsdi 8aylık süreçtehsg çekildim doktor korunun dedi bu ay antbytk yazdı tüpler açik çikti bu pazar regl gnüm sonra femaraya geçicez bu kez dedi doktorum bakalım sen neler denedn ne aşamadasın canım
bende gecen d vitamini kullanıyorum degerim nasıl olmuş yükselmiş mi o na göre devam edeyim diye kan verdim tüm vitamınleri istemiş d vitamini yok sinirlenmemek elde degilKadına adetim gecikti diyorum beta istemiyor ay çıldırıcam
Ayy benim şansıma da kimse görmüyor yaKızlar ovulasyon ve gebelik testim sabahta yapmıştım gebelik çok beklettim diye tekrardan yaptım bunda da silik var sanki dimi bakar mısınız? Gebelikte üstteki sabah alltaki yarım saat önce yaptığım
M mooncrown2001 @Bezgininsan
evet canim var ben gordum VallahiKızlar ovulasyon ve gebelik testim sabahta yapmıştım gebelik çok beklettim diye tekrardan yaptım bunda da silik var sanki dimi bakar mısınız? Gebelikte üstteki sabah alltaki yarım saat önce yaptığım
M mooncrown2001 @Bezgininsan
Bende silik çizgi gördüm umarım daha net çizgiler oluşur mutlu oluruzAyy benim şansıma da kimse görmüyor ya
Var görünüyooo canım 2 testte de var bencee pembe 2.çizgi gözüküyoAyy benim şansıma da kimse görmüyor ya
Ayy inşallah canım ya inşallahevet canim var ben gordum Vallahi
İnşAllah canım inşallah ayy valla hala inanamıyorum sevinemiyorum da çıkmazsa diyeBende silik çizgi gördüm umarım daha net çizgiler oluşur mutlu oluruz
Ben ikisinde burda daha net görüyorum ama ne biliyim emin de olamıyrm korkuyorumVar görünüyooo canım 2 testte de var bencee pembe 2.çizgi gözüküyo
Merhaba sat 6 nisan bat 30 nisan ekler misinizMayıs ayına devreden, gebelik isteyen güzel anne adayları!! inşallah hep birlikte burdan 9 aylık kırmızısız bir döneme transfer olacağız
️İsmini yazdıracak arkadaşlar lütfen yazdırıp ortadan kaybolmayın sonra son durumu bizimle de paylaşın.. ️
Anne adayı SAT BAT Durum Hanimefendi97
6 nisan 30 nisan Sunshine1
1 nisan 30 nisan yenibirhayal
28 mart 30 nisan evremm22
4 nisan 30 nisan garfiuss
2 nisan 30 nisan maya8
30 mart 1 mayıs jeybey
3 nisan 1 mayıs Mikmik Kizim
4 nisan 2 mayıs ayse2325
2 nisan 2 mayıs sed2
4 nisan 3 mayıs
aynurland
6 nisan 3 mayıs mlh5
5 nisan 3 mayıs 1sunshine1
6 nisan 3 mayıs Feyzacim
7 nisan 4 mayıs
beyons 8 nisan 4 mayıs cnlrm
10 nisan 4 mayıs arastirmasever
7 nisan 5 mayıs esmercicegim
7 nisan 5 mayıs Tuttyy
6 nisan 6 mayıs merniss
7 nisan 6 mayıs mavininumutlutonu 9 nisan 6 mayıs Belisimm
5 nisan 7 mayıs kubra005
10 nisan 8 mayıs Elenaaa1990
11 nisan 8 mayıs simurgggg
11 nisan 8 mayıs INCIEYLUL
12 nisan 9 mayıs Eymennnannesi
11 nisan 11 mayıs felicitays17
12 nisan 12 mayıs atanamamis ogretmen
12 nisan 12 mayıs sundy94 16 nisan 16 mayıs eylulcmre
23 nisan 18 mayıs papatyam3
19 nisan 18 mayıs dream2311 melisaa93
Bizde gördük canım emin ol ve çizgiler çok belirsiz değl zaten belli oluyolar eğer hemen çıktıysa 5 dakikada falan vardır yanii kan testi verebilirsiniz bu belirsizlikten kurtulmak için herşey gönlünüzce olsun inşallahBen ikisinde burda daha net görüyorum ama ne biliyim emin de olamıyrm korkuyorum
bencede silikte olsa var gibi geciktimi regliniz yarın sabah ilk idrarla tekrar yap istersenAyy benim şansıma da kimse görmüyor ya
Hayır 15inde olucam sabah yaparım bide yarın doktor kontrolüm vardı zaten bakalım kanda isterim doktordanbencede silikte olsa var gibi geciktimi regliniz yarın sabah ilk idrarla tekrar yap istersen
Yarın doktor kontrolüm var inşallah yalancı falan değildir de yarın kan verince de çıkarBizde gördük canım emin ol ve çizgiler çok belirsiz değl zaten belli oluyolar eğer hemen çıktıysa 5 dakikada falan vardır yanii kan testi verebilirsiniz bu belirsizlikten kurtulmak için herşey gönlünüzce olsun inşallah
doktor takibimi yaptırıyordunHayır 15inde olucam sabah yaparım bide yarın doktor kontrolüm vardı zaten bakalım kanda isterim doktordan
Kan verdiniz mi kaç çıktı acebaKızlar ben de 19 aydır bebek istiyorum benim de adetim 2 gün gecikti gecikmeden önce adet olacakmış gibi ağrılarım vardı şu an yok testim böyle yarın da kan testi vereceğim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?