amin canım inşallah bu sefer mutluluğumuz yarım kalmaz benimde başta düzensizdi beta dış gebelik geçirdim allahtan erken farkettikte sadece kürtajla kurtuldum. embriyo görünmüyordu tüpte olabileceği için o yüzden vakumlu olmadı kanamamda sacede iki gün hafif oldu sonra iki hafta sonra kanamam oldu adet oldum sandım ama oda öyle biraz leke gibi geldi durdu iki haftadırda temizim doktor adet olup gel dedi biran önce adet olmak istiyorum çünkü polip çıktı bu sefer başıma onu atamazsam alacaklarCanım sende mi kürtaj oldunçok geçmiş olsun toparladin mi vakum kurtaj mi oldun ve kürtaj sonrası kanaman oldu mu. Kalbi durmuş kuzum evet betam da duzensizdi. 1 hafta kendi düşsün diye bekledim düşmeyince maalesef bugün kürtaj oldum. Vakum kürtaj oldum. Kanamam devam ediyor maalesef. Allah sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin canım sana da bana da diğer arkadaşlarıma da
Eczane artımed vermiş test iyi mi acaba bilemedim ama zaten kan tahliline de gideceğimEvet canım bende öyle yapicam
Çok geçmiş olsun canım. Bu süreçte üşütmemeye dikkat et özellikle ayakkarını sıcak tut kürtaj doğumdan daha zormuş doğum yapmadım ama düşük yasadım kürtaj yaşadım kürtaj düşükten daha zorduCanım sende mi kürtaj oldunçok geçmiş olsun toparladin mi vakum kurtaj mi oldun ve kürtaj sonrası kanaman oldu mu. Kalbi durmuş kuzum evet betam da duzensizdi. 1 hafta kendi düşsün diye bekledim düşmeyince maalesef bugün kürtaj oldum. Vakum kürtaj oldum. Kanamam devam ediyor maalesef. Allah sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin canım sana da bana da diğer arkadaşlarıma da
Çok geçmiş olsun canım. Bu süreçte üşütmemeye dikkat et özellikle ayakkarını sıcak tut kürtaj doğumdan daha zormuş doğum yapmadım ama düşük yasadım kürtaj yaşadım kürtaj düşükten daha zordu
Bende basta cok kasık agrısı fılan oluyordu ama şuan kasık agrısı hafıfledı gögus agrısı kaldıhayir canim ben 2nisanda oldum igne olan gunu saymiyorum, sende ne belirtiler var? bende cok haraket etdikde bel agrisi o baskada hicbirsey yok, test yapdinmi?
Amin amin canım hepimize inşallahEvet canım ayakları sıcak tutmayı büyüklerde söyledi dikkat edeceğim çok teşekkür ederimRabbim sana da tamamına sağlıkla erdirecek şekilde sağlıklı nasip etsin canim
Bence var canım laboquick beni hiç yanıltmadı. Kan verdin mi?Teşekkür ederim İevet hemen çıktı beklemedim
ederim canım inşallah hayırlısıyla gidip geleyim de tutuna bilmesi için bişeyisterim ilaç felaninşAllah öyle olur beni de haberdar et :)
Yine iyi kötü gösteriyor yaEczane artımed vermiş test iyi mi acaba bilemedim ama zaten kan tahliline de gideceğim
Rabbim yeniden sağlıklı bi hamilelik nasip etsin de kucağınıza alırsınız inşallahCanım sende mi kürtaj oldunçok geçmiş olsun toparladin mi vakum kurtaj mi oldun ve kürtaj sonrası kanaman oldu mu. Kalbi durmuş kuzum evet betam da duzensizdi. 1 hafta kendi düşsün diye bekledim düşmeyince maalesef bugün kürtaj oldum. Vakum kürtaj oldum. Kanamam devam ediyor maalesef. Allah sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin canım sana da bana da diğer arkadaşlarıma da
Evet var canım dün verdim 27 çıkmış bata 3 gün vardı şu anda yarında vereyim insAllah artarBence var canım laboquick beni hiç yanıltmadı. Kan verdin mi?
Valla gece yapmaya korktum, sabah ilk iş yapacağım galiba..Yine iyi kötü gösteriyor ya
İğnenin 10. Günü yapmıştım. Negatifti.Sen test yaptın mı canim ?
Saglıkla ilerlesin canım inşallahEvet var canım dün verdim 27 çıkmış bata 3 gün vardı şu anda yarında vereyim insAllah artar
Kuzum onu toplu kaset test alabiliyor musun? Ben eczanelerde görmedim hiçEvet var canım dün verdim 27 çıkmış bata 3 gün vardı şu anda yarında vereyim insAllah artar
Hayırlı haberler alın inşallah.İğnenin 10. Günü yapmıştım. Negatifti.
Bugün 13. Günü yapmadım.
Yarın hem test yapıp hemde kan vereceğim, bakalım beni neler bekliyor
Canim tabi doktor gününü saatini tam bilemez. Siz degerlendirmeye devam edinKızlar yardımcı olabilirmisiniz biliyorsunz 28 mm lik yumurta vardı test sonucuna göre doktor msj yazdı catlasm iğneyi gerek yok 3 günü degerlendirin diye fakat ben P.tesiden itibaren ovu testi yapiyorm sanki bugün pike yaklaşmış gibi başka bir yumurtami geliyor
Bilemedim büyük yumurta varken tekrarmi oluyor yumurta acaba doktora yarn gitsemmiCanim tabi doktor gününü saatini tam bilemez. Siz degerlendirmeye devam edin
Valla gece yapmaya korktum, sabah ilk iş yapacağım galiba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?