öncelikle beni önemsediğiniz için tşk ederim hepinize annem bile benim zayıflayabiliceğime inanmıyor... buda beni üzüyor ve sürekli yeme isteği geliyor. diyetisyene gittim ve bir sürü tahlil yaptırdım bişeyin yok dedi ama bana 2.hafta azar attı sadece yarım kilo verdiğim için :S korkuyorum gene aynısı olucak diye..
Canım Leslie Sansone diye bir kadın var bilmiyorum videolarını izledin mi evde koşu bandında yürümüş kadar oluyosun.Forumda var istiyosan bi araştır ben onu yapıyorum günlük 56 dakika yanılmıyosam.Ama yarım saatliği yada 5 dakikalığı da var...
Dışarda yürümeye gelince olur da yanına birini bulamazsan bu mazaretin olmasın bence tak kulaklığını müzik dinleye dinleye yürü.(Ben böyle yaptım çevremde benimle yürüyecek kimse yoktu)
ya arkadaşlar acaba şöyle ramazan için yürüyüş grubu falan mı kursak? olur mu bilmem ama? herkes yazsa şu ilin şurasındayım vb. mesela bende yürüyüş için arkadaş arıyorum.yani yok mudur forumda aynı düşüncede olup yalnız kalanlar?
Kızlar ben de yediklerime dikkat etmediğim an kilo alanlardanım, hani yiyorum yiyorum kilo alamıyorum diyenlere gıcık oluyorum, imreniyorum da içten içe5 kilo kadar zayıfladım, 3 kilo daha verip kilomu hayatımda ilk kez 4 ile başlayan sayılara ulaştırayım istiyorum, kaldı ki o 5 kiloyu verene kadar da canım çıktı desem yalan olmaz. Her gün 2 saat yürüyüş yaptım ama diyet yapmadım hiç, sadece aşırı yağlılardan, hamur işinden ve abur cuburdan uzak durmaya çalıştım elimden geldiğince. Şimdi yürüyüş yapamıyorum artık, bazı kişisel sorunlar var inşallah bir ara yeniden başları. Benim isteğim şu, okulumu dondurmuştum, şubat ayında tekrar gideceğim üniversiteye. Beni de aranıza alıp desteklerseniz süper olur, tekrar kilo almak istemiyorum almamam da lazım sağlık açısından, pco hastasıyım çünkü İstanbullu değilim nickimden de anlaşılacağı üzere, ama siz istanbul'da yürüyüş yaparsınız ben de yapabilirsem burda yaparım İnşallah hepimiz istediğimiz sonuçlara ulaşırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?