Chia Tohumu ile zayıflama

sunney

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2013
188
73
98
Kızlar merhaba. Daha önce kilolarımla ilgili şikayetlerim olmustu sizinle paylaşmıstım. Şimdi internette herkesin kullandıgı ve önerdiği Chia tohumu diye bir bitki duydum. Tokluk hissi vererek zayıflamaya yardımcı oluyormuş. Daha önce Chia kullanan varmı? Nasıl kullanıyor? Faydası oluyormu? Neyden imdat dileneceğimi şaşırdım yahu

Merhabalar...
Chia tüketelim zayıflayalım gibi bir slogan yok elbette ... Ama düzenli kullanıldığında metabolizmayı hızlandırdığı , lifli bir gıda olduğu için bağırsak düzenlemesi , verdiği tokluk hissi verdiği doğrudur .
Salatalara ekleyebilir , yoğurtla tükebilirsin .
Benimde diyetimde var... Ama tabii ki sağlıklı ve dengeli bir menüye ek olarak :)

Merhabalar...
Chia tüketelim zayıflayalım gibi bir slogan yok elbette ... Ama düzenli kullanıldığında metabolizmayı hızlandırdığı , lifli bir gıda olduğu için bağırsak düzenlemesi , verdiği tokluk hissi verdiği doğrudur .
Salatalara ekleyebilir , yoğurtla tükebilirsin .
Benimde diyetimde var... Ama tabii ki sağlıklı ve dengeli bir menüye ek olarak :)
Teşekkür ederim umarım işe yarar çok saolun

Teşekkür ederim umarım işe yarar çok saolun

Umarımmmm .
Ben son bir yılda 30 u aşkın kilo verdim .
Bunun 20 kilosu son 5 ayda ...
Düzenli bir menün olsun .
Meta hızlandıran , yağ yakımına yardımcı besinleri mutlaka hayatına sok
Gerisi çorap söküğü gibi gelecektir ...

Chia tohumu ile ilgili burda zararlı olduğundan da bahsetmiş. chia tohumu
düzgün bi diyet daha doğru olur bence

Son düzenleyen: Moderatör:

Umarımmmm .
Ben son bir yılda 30 u aşkın kilo verdim .
Bunun 20 kilosu son 5 ayda ...
Düzenli bir menün olsun .
Meta hızlandıran , yağ yakımına yardımcı besinleri mutlaka hayatına sok
Gerisi çorap söküğü gibi gelecektir ...
Mesajınızı gözden kaçırmışım. Kilo vermek için farklı olarak birşey kullandınjz mı? Çok merak ettim inanılmaz kilo vermişssinizz. Özellikle basen bölgelerindeki yağlar yüzünden pantolonlar hiç yakışmıyor artık

Mesajınızı gözden kaçırmışım. Kilo vermek için farklı olarak birşey kullandınjz mı? Çok merak ettim inanılmaz kilo vermişssinizz. Özellikle basen bölgelerindeki yağlar yüzünden pantolonlar hiç yakışmıyor artık

Hayır ..yani yardımcı bir ilaç vs . asla .

Düzenli menü 3 ana 3 ara ...

Bir de yağ yakıcı / metabolizma hızlandırıcı besinleri daha çok öğünlerime ekledim...

Sade türk kahvesi..
Ananas
Kivi
İsot
Kırmızı biber
Tere ve dere otu / maydanoz
Beyaz çay
Tarçın / zerdeçal/zencefil gibi ....

Ve tabii yoğurt , salata , pro ...

Hayır ..yani yardımcı bir ilaç vs . asla .

Düzenli menü 3 ana 3 ara ...

Bir de yağ yakıcı / metabolizma hızlandırıcı besinleri daha çok öğünlerime ekledim...

Sade türk kahvesi..
Ananas
Kivi
İsot
Kırmızı biber
Tere ve dere otu / maydanoz
Beyaz çay
Tarçın / zerdeçal/zencefil gibi ....

Ve tabii yoğurt , salata , pro ...
Benimde artık sıkı bi diyete başlamam gerekiyor . Sadece chia ile olacak iş değil bunu anladım. Tutacaksın arkadaş boğazını :) teşekkür ederim canım . Bnde kendimi bu şekilde alıştıracagım. İyi akşamlar . Yol katedersem buradanyazarm

Benimde artık sıkı bi diyete başlamam gerekiyor . Sadece chia ile olacak iş değil bunu anladım. Tutacaksın arkadaş boğazını :) teşekkür ederim canım . Bnde kendimi bu şekilde alıştıracagım. İyi akşamlar . Yol katedersem buradanyazarm

Tamam beni de etiketle :)

Son açtığım konuda 3 aşağı beş yukarı diyette neler yaptığımı yazmıştım ... linkten bakabilirsin .

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...pidan-baktirir-sok-diyet-mi-yaptirir.1001130/

Hic birseyin tek basina zayiflatma olasiligi yoktur. Chia nin da öyle. Chia sadece faydali.

Kızlar chiayı kullanıyorum. İnanılmaz şişkinlik yapıyor. Bu yüzden de birşey yiyip içerken çok tüketmem imkansız hale geliyor. 2 kilo verdim. İşe yarıyor diyenlerde oldu yaramayan diyenlerde. Sanırım kişiye etkisine göre değişiyor. Bi arkadasımda kullandı. Midesine dokunmus bırakmak zorunda kaldı.

Chia nın günde 1 yemek kaşığından fazla kullanılmaması gerekiyor bu önemli. Benim de diyetisyenim öğlen menüme yoğurtla koymuş, yemediğim günler akşam üstü açlıktan bi titreme geliyor neye saldıracağımı şaşırıyorum. Tok tutması açısından mükemmel ama bir öğünde 1 yemek kaşığı.

Back
X