Teşekkür ederim umarım işe yarar çok saolunMerhabalar...
Chia tüketelim zayıflayalım gibi bir slogan yok elbette ... Ama düzenli kullanıldığında metabolizmayı hızlandırdığı , lifli bir gıda olduğu için bağırsak düzenlemesi , verdiği tokluk hissi verdiği doğrudur .
Salatalara ekleyebilir , yoğurtla tükebilirsin .
Benimde diyetimde var... Ama tabii ki sağlıklı ve dengeli bir menüye ek olarak :)
Teşekkür ederim umarım işe yarar çok saolun
Mesajınızı gözden kaçırmışım. Kilo vermek için farklı olarak birşey kullandınjz mı? Çok merak ettim inanılmaz kilo vermişssinizz. Özellikle basen bölgelerindeki yağlar yüzünden pantolonlar hiç yakışmıyor artık
Umarımmmm .
Ben son bir yılda 30 u aşkın kilo verdim .
Bunun 20 kilosu son 5 ayda ...
Düzenli bir menün olsun .
Meta hızlandıran , yağ yakımına yardımcı besinleri mutlaka hayatına sok
Gerisi çorap söküğü gibi gelecektir ...
Teşekkürler esra hanımChia tohumu ile ilgili burda zararlı olduğundan da bahsetmiş. chia tohumu
düzgün bi diyet daha doğru olur bence
Mesajınızı gözden kaçırmışım. Kilo vermek için farklı olarak birşey kullandınjz mı? Çok merak ettim inanılmaz kilo vermişssinizz. Özellikle basen bölgelerindeki yağlar yüzünden pantolonlar hiç yakışmıyor artık
Benimde artık sıkı bi diyete başlamam gerekiyor . Sadece chia ile olacak iş değil bunu anladım. Tutacaksın arkadaş boğazını :) teşekkür ederim canım . Bnde kendimi bu şekilde alıştıracagım. İyi akşamlar . Yol katedersem buradanyazarmHayır ..yani yardımcı bir ilaç vs . asla .
Düzenli menü 3 ana 3 ara ...
Bir de yağ yakıcı / metabolizma hızlandırıcı besinleri daha çok öğünlerime ekledim...
Sade türk kahvesi..
Ananas
Kivi
İsot
Kırmızı biber
Tere ve dere otu / maydanoz
Beyaz çay
Tarçın / zerdeçal/zencefil gibi ....
Ve tabii yoğurt , salata , pro ...
Benimde artık sıkı bi diyete başlamam gerekiyor . Sadece chia ile olacak iş değil bunu anladım. Tutacaksın arkadaş boğazını :) teşekkür ederim canım . Bnde kendimi bu şekilde alıştıracagım. İyi akşamlar . Yol katedersem buradanyazarm
Mutlaka etiketlicem. Yazını okudum da vallahi agzına sağlık ne güzel anlatmıssın öyle. Tek tek hepsini okudum . Hadi bakalım bismillah diye başlıyorum yarın. Çok dua ederim sana şu kilolardan bi kurtulsamTamam beni de etiketle :)
Son açtığım konuda 3 aşağı beş yukarı diyette neler yaptığımı yazmıştım ... linkten bakabilirsin .
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...pidan-baktirir-sok-diyet-mi-yaptirir.1001130/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?