Doğuma Hazırlık Chicco kızıl ötesi ateş ölcer yardım..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

freedom06

BiR TaNeM :)
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2010
1.003
21
158
Afyon
arkadaşlar acil yardım lazım. Chicco Thermo Precision Alından Ölçer Termometre almayı düşünüyorum. netten çok uygun fiyata buldum ve hediye çekimde var. ama akşama sipariş vermem lazım. bu marka kullanan var mı? artı ve eksileri neler? YAZARSANIZ SEVİNİRİM

ürünü netten uygun fiyata aldım. kullanımı çok kolay, henüz bebek doğmadı ama şimdiden elimizde oyuncak oldu. havalar soğuk malum, en ufacık hastalık belirtisinde ateşim mi çıktı deyip bakınıyoruz dijital civalıda var, birbirleriyle tam uyumlu. bebeğimde gönül rahatlığıyla kullanıcam inşallah

biz bu üründen hiç memnun kalmadık. doğru göstermedi hiç bir zaman. umarım sizin işinize yarar.

bende hiç memnun kalmadım ve iade ettim....

bi kaç püf noktası var, doğru ölçüm için. ilk başta eşimde kullanamadı, sürekli error yazıyordu. kullanma klavuzunu baştan aşşağı okuduk. şimdi bi sorun yok. dijital aletler kullanımı hassas aletler olabiliyor. ölçüm yapılan odanın dışında bi odada ölçüm yapmadan önce o odada 10 dk durması gerekiyormuş mesela. oda sıcaklığı farkından etkilenmemesi için.

bebeği rahatsız etmeden kısa sürede sonuç almak için ideal bence..

şuan kullandığımda dijital kulaktn ölçer ondn çok memnunum...
belki bizim aldığımız ürününün üretiminde bir problem vardı... çünkü satıcı bu kaçıncı iade tarzında konuşmuştu...

evet fazlaca iade olduğunu bende duydum.

neyse umarım siz kullanabilirsiniz.
hayırlı odğumlar dilerim.
sağlıkla gelsin evladınız:)

evet fazlaca iade olduğunu bende duydum.

neyse umarım siz kullanabilirsiniz.
hayırlı odğumlar dilerim.
sağlıkla gelsin evladınız:)

Çok teşekkür ederim yorum ve yardımlarınız için

Canim hayir bozuk dgldir sen fahrenhayt derecesine ayarlamiissin...bende kullaniyorum ama ates bi 37.5 cikio bi 38.0 anliyamadim goti yaani

bende kullanıyorum fakat sürekli 34,5 veya 34 ölçüyo pek garanti olmadığını düşünüyorum çevremde kim aldıysa sorun yaşamış,

Ben Arzum marka aldım.
Ateşi kulaktan, alından ölçüyor, aynı zamanda biberon, mama, banyo suyu vs. de ölçebiliyor
Kızım Nisan'ın elinde oyuncak oldu bugün :)

ben kullanıyorum gayet memnunum...acildeki atesölçerle aynı dereceyi göstermişti...kızlar en iyi ölcüm yeri sağ veya sol alın şakak dediğimiz yer...yada kulak...
kulak ısısı fazla olduğundan alın 37 cıkarsa kulak 38 cıkacaktır muhtemel.1 derece fazla olur kulaktan ölçünce...yani cihaz bozuk değildir...94 lü numaralar fahrenhayta dönüştüğü için...onu dereceye ayarlıcaksınız..esim onu yapıyo ben beceremedim birtürlü bende pili cıkarıp tekrar takıyorum düzeliyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…