Doğuma Hazırlık Chicco Lite Way Hakkında

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Etipuf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2007
73
0
86
İstanbul
herkese günaydın, 2 ay sonra inşallah doğum yapıcam ve chicco lite way bebek arabası almayı düşünüyorum nette arattım ama bikaç soru takıldı aklıma.kullanan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.bu modele oto koltuğu gibi ana kucağı da takılabiliyor mu.arabamızla seyahat edeceğimiz için oto koltuğu yada ana kucağı da almamız lazım . olmuyor ise yeni doğmuş bebeği bu model arabada gezdirebilir miyiz.mağazada satıcılara soru sorsam hemen pahalı travellara yönlendiriyor güvenemiyorum sizlerden bilgi alabilir miyim.

Cnm ben deri olanindan aldim 2 haftalikkn de kullanmaya basladik oldukca memnunuz su an oglum 6 aylik on panelinide taktik gayet rahat kuullaniyiruz araba xagajindada cok yer kaplamiyo manevrasida cok iyi tavsiye ederim cnm
Inan travel sisteme o kadar para vericeksin 6 aylik olunca bide baston isticeksin bu cok ideal

bebek arabasını ben de beğendim ama tek sorun arabaya ayrı ana kucağı yada koltuk almam gerek sonra bebeği ordan al bebek arabasına bindir kısmı.oyuzen kafam karıştı.bazı modellerde ana kucağı direk arabaya takılıyor bu modelde o sanırım yok?çözüm bulamıyorum

Canm gecen biz ebebege gittik orda satis temsilcisi liteway yeni urun yapiyor travel sidtem gibi olacak dedi yani senn idtedigin gibi hem arabaya takiliyot hem ana kucagi oto koltugu olarakda bir yasina kadar kullanabilirsin

9 aylık bir anneyim.dısarıda,parkta,pazarda,otobüste bebek arabası kullanmış birisi olarak tecrübelerimi aktarayım.doğumdan önce cift yönlü standart bi bebek arabası aldım.kanz...
pusetide ayrı kraft aldım hem ana kucağı,hem tasıma koltuğu,hemde oto koltuğu olan..
sonra baktımki bebek arabam cok hantal otobüse binerken sıkıntı katlarken sıkıntı kafayı yicem ,uzun arastırmalarım sonucu chicco litway aldım.herseyi cok güzel hafif kullanıslı...ama bana göre tek kötü yönü çift yön olmaması.bebeğim 9 aylık büyüdü etrafı izliyor ama bazen keşke yönünü değiştirsem diorum bu yüzden diye coğu zaman eski arabamızı kullanıyorum.babamız duysa ne der bilmem
benim fikrime göre sırtı tam yatmasına rağmen yenidoğan bir bebek için uygun değil,altına şilte sereyim,üstüne battaniyesinesi örteyim desen diğer hantal arabalar gibi kaldırmıyor ağırlığı yada bu benim fikrim.. oğlum temmuzda doğdu asılarımız hep sonbahar kışa geldi o yüzden.yenidoğan bebeğinin yüzünün sana dönük olmasını isticeksin emin ol yada rüzgar cıktığında mecbur yön değiştireceksin..
ama söylede bir gercek var bebek biraz büyüyünce baston sart...
bugünkü aklım olsaydı 2 arabaya harcadığım paraya hem hafif hem cift yönlü bir araba alırdım.chicco mükemmel bir marka ama hepsi tek yön...bide oto koltuğu demişin ama bence boşuna para verme.cünkü oto koltuğu arabaya düz bağlanmıyor ani frenlerde falan cocuğun boynuna zarar gelmesin diye ters bağlanıyor.yani cocuğun yüzü ön yola değil arka cama bakıyor..uzun yola seyahat edeceksen cocuğun hem beli ağrır hemde terler içinde.temmuzda 13 günlük bebeğimle kayseriden yalovaya gitmiş birisi olarak söylüyorum.puseti en sonunda sinirlenip bagaja attım.oğluma arka koltukta yanımda yatak yaptım uyuyarak geldi.uyandığındada kucağımda oturdu bu kadar basit.para verme bosuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…