Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mrb arkadaşlar ben chiclid markasını çok beğeniyorum çok kaliteli çıkıyor yalnız benm yaşadığım şehirde pahalı yaa
mesela 1 tayt 15tl toptan satımı 10 tanesi 50tl hak mı bu yaaaa çok pahalıya satıyorlar
Siz ne kadaara alıyorsunuz?
bende kızıma çoğunlukla Chiclid marka alıyorum kesinlikle yıpranmıyor ve renkleri solmuyor bence fiyatlarıda diğer markalara bakarak iyi zeytinburnunda satış mağazası var bilginiz olsun unnadoda çok daha pahalı veriyorlar örn mağazasından 25 tl alabileceğiniz ürün kampanya diyerek sitelerde 35 37 arası takip ettim daha önce hatta bir modeli vardı internet fiyatı 50 ama ben 25 aldım
aynen bizdde zeytinburnuna gidiyoruz hep unnadoda butik bebede 2 katı bizim bide zeytinburnunda çiçekteki indirimlerden haberimiz oluyo hemen giiyoruz inanılmaz kaliteli penyeleri şahane modelleri o fiyata o kalite zaten hep kız bebek ve çocuk üzerine bize fazlaca uyuyo bi giriyoruz birsürü alışveriş yapıp çıkıyoruz :)