- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.035
- 248
Sana cok ciddi soyluyrum.Bana herkes burada sempatizan fanatik falan diyor ya guluyrum.Benim sandiga gidip oyumu vermekten baska faaliyette goremezsin.Neden sans vermeyelim demissin.Ben karsimda guclu bir lider girmek istiyorum.Soyle bir animi anlatayim.Dolmabahce sarayinin 150.yilinin gecesinde basin masasindaydim.Ve yanimdan butun siyasetciler gecti neredeyse.Ama Recep T. E.gecince birazda hal ve hareketlerine bakinca dedim ki adam.Ama bu benim seckmim.Simdi aradan atlayanlar olucak yok yaw dedi yok lan dedi.Eeee
Anlayacagin bu kardesim.Muhafazakar diyorlar.Ben acik insanim.Alakasi yok atilan laflarla.Eger chp nin veya mhp nin basinda gercekten kuvvetli bir lider gorseydim emin ol hic tereddut etmeden verirdim.
Ne uzun yazmışım ya ben olsam sizin yerinizde okumazdım
İçim doluymuş resmen.
Galiba sen beni kasteddinn.. ama çok önemlimi benim içinnbilgi seviyeni görüyorum canımm,, sence seviyelimisin bilgimmi var sanıyosun ..Her konuya illa bir yorum yapmam lazım diyenlerdensin neden,mecbur hissediyorsunn çözmüş değilimm.. hani ben çok bilgiliyim diye gözümüze,, gözümüze sokmak isteyenlerdensinn.. Hani o uslup ,vasat diyorsunn yaa. şunu anlamıyormusunn adamına göre muamele ediyorum canımm.. sen vasat ve uslup yok diyosan bilki o uslubu hakettiğin içindirr..
YApın bu senin çıkışınca milleti trollükle suçlaa.çok karlıysa sende yap annemmm..
Sence fazla yazmaya gerek varmı.. Bence yok (sen nasılsan karşındaki odur annemmm..Yahu bir Akp’li de eninde sonunda “sen kendini çok mu bir şey sanıyorsun!!!”a getirmesin olayı. Gerçi seviyorum böyle çırpınıp sinirlerinizin bozulmasını da çünkü size dokunan ben değilim aslında gerçekler :)
Ben sana ”vasat” demedim, “vasatın bayağı altı” dedim. Şahsını bilemem tabii burada çizmiş olduğun kimlikten bahsediyorum. Üslup, kurduğun cümleler, olaylara yaklaşma biçimin falan başarısız yani. Ama bunu olumsuz olarak alma, kendine ders çıkar. Otur biraz öncelikle Türkçe çalış imla kuralları nelerdir, cümle nasıl kurulur falan bunlara bir bak. Kelime bilgini arttırmak için kitap okumanı da tavsiye ederim. Sonra tarih, siyaset falan başlarsın ufak ufak. Yavaş yavaş olacak şeyler bunlar tabii acele etme, sakin ol :)
Vay anasini 3500-4000tl ogretmen maasi pratisyen hekimle ayni..
Su sevdicegim olmasa Turkiyeye ayak basmam Almanya, Hollanda, İngiltere dururken ya neyse
Neyse konu disi olmasin..
Niyeyse hic bir partiye sempati duyamiyorum..
Rte nin sesine artik alerjim var ne bagriyon be adam diye agzina kurekle vurasim var..
Kilicdaroglu samaroglu oldu gelen vuruyor giden vuruyor hic guclu bi imaji yok..
Demirtas iyisin hossun ama bossun dicem sadece..
Bahceliyide cok pasif buluyorum ilgimi cekemiyor su adam hele Ekmeleddin İhsanoglu abooowww
Sanki yeni parti mi kurulsa nedir
Uzun lafin kisasi oy kullanmiyorum
7200 lirayla 1 ay yurtdışında tatil mi yapıyorsunuz?Sanırım siz gibi düşünmeyenler troll oluyor. Siz ne oluyorsunuz bu arada?
Bu arada öğretmenlik dışında da hić bir iş yapmayız ne gerek var ki kazandığımızı bitiremiyoruz ki çalışalım.
Aramızda öğretmen olanlar vardır. Yanlışsa düzeltsinler. 2. dereceye gelmiş olarak ful ücret 800 Tl ve uzman öğretmen maası 2750 yaklaşık 3550 eh birazda sınav parası vb. Aylık 3600 TL eşimin de bu şekilde 7200 tl...
ev kira deģil bireysel kombi ev yalıtımlı yılda 700 tl i geçmez ocak + banyo ve sıcak su + ısınma... sigara yok içki yok
Şükür var bereket var...
7200 lirayla 1 ay yurtdışında tatil mi yapıyorsunuz?
Üstelik enaz 100.000 lira değerinde bir araca biniyorsunuz
Daha yeni egede bir otelde yer ayırttırdım.5 gece 4 kişi 4.200 lira tuttu.1 ay kalmaya kalksak 25.000 lira edecek.Üstelik siz Türkiyede değil,yurtdışında yapıyorsunuz bu tatili
Biz kk kadınlarına ev ekonomisi dersi verseniz iyi olacak,zira ben daha fazla maaşla audiye binemiyorumBenzine zam geldiğinde bayada dert ediyorum.
sen niye sevindin sendemi7000 maaş alıyorsun
asıl sen haklı yada haksız savunmada olayım diyorsun,Galiba sen beni kasteddinn.. ama çok önemlimi benim içinnbilgi seviyeni görüyorum canımm,, sence seviyelimisin bilgimmi var sanıyosun ..Her konuya illa bir yorum yapmam lazım diyenlerdensin neden,mecbur hissediyorsunn çözmüş değilimm.. hani ben çok bilgiliyim diye gözümüze,, gözümüze sokmak isteyenlerdensinn.. Hani o uslup ,vasat diyorsunn yaa. şunu anlamıyormusunn adamına göre muamele ediyorum canımm.. sen vasat ve uslup yok diyosan bilki o uslubu hakettiğin içindirr..
Yurt dışı tatilleri daha uygun fiyata gelebiliyor bazen. Kasım ayı için hamburg rezervasyonu yaptık. Yol ve konaklama dahil 2 kişi 3 gün 900 lira tuttu. Oteller yurt dışında burdaki gibi kişi başı fiyattan hesaplanmıyor. Oda fiyatı ödüyorsunuz sadece. Çoluğa çocuğa da para almıyorlar. Ama tabi bunlar ölü sezon fiyatları ve sadece 3 gece için. Bir ay gerçekten uçuk. En az 10-12 bin harcamak demek. Bu kadar gezip tozup harcayıp bir de mal varlığı edinmek bana da çok uçuk geldi. Yurt dışında 5 günden fazlasını göremedik henüz
Sende ayrı bir şahsiyetsin canımm hep bakıyorumm arkadaşlarının avukatlığını yapmaktan başka bişi yaptığın yokk..parsellemişsiniz bu siyaset topiğini almışsınız akp yii veee ona oy veren seçmenlerini ortanıza gelsin dalga geçmeler,,alay etmelerr,, hi hi hi gülmelerrr,,cahil demeler,,akıllarından şüphelenirim demelerr,,okumamış köy kafası demelerr,,şöyle bir bakıyorumm kimsinizz..sayınız 3 .. 5 kişiyi geçmiyooo..eskisi gibi değil artık söylüyorsan bir laf karşılığını görürsünn.. ya adam gibi tartışırız burda yada siz böyle davrandığınız sürece bendende aynı muameleyi görürsünüzz..asıl sen haklı yada haksız savunmada olayım diyorsun,
Sende ayrı bir şahsiyetsin canımm hep bakıyorumm arkadaşlarının avukatlığını yapmaktan başka bişi yaptığın yokk..parsellemişsiniz bu siyaset topiğini almışsınız akp yii veee ona oy veren seçmenlerini ortanıza gelsin dalga geçmeler,,alay etmelerr,, hi hi hi gülmelerrr,,cahil demeler,,akıllarından şüphelenirim demelerr,,okumamış köy kafası demelerr,,şöyle bir bakıyorumm kimsinizz..sayınız 3 .. 5 kişiyi geçmiyooo..eskisi gibi değil artık söylüyorsan bir laf karşılığını görürsünn.. ya adam gibi tartışırız burda yada siz böyle davrandığınız sürece bendende aynı muameleyi görürsünüzz..
ya sorulan hiç bir şeye cevap alamıyoruzki sizden iki kelime yazıp kaçıytorsunuz..emekliye senede 60 tl revamı senceSende ayrı bir şahsiyetsin canımm hep bakıyorumm arkadaşlarının avukatlığını yapmaktan başka bişi yaptığın yokk..parsellemişsiniz bu siyaset topiğini almışsınız akp yii veee ona oy veren seçmenlerini ortanıza gelsin dalga geçmeler,,alay etmelerr,, hi hi hi gülmelerrr,,cahil demeler,,akıllarından şüphelenirim demelerr,,okumamış köy kafası demelerr,,şöyle bir bakıyorumm kimsinizz..sayınız 3 .. 5 kişiyi geçmiyooo..eskisi gibi değil artık söylüyorsan bir laf karşılığını görürsünn.. ya adam gibi tartışırız burda yada siz böyle davrandığınız sürece bendende aynı muameleyi görürsünüzz..
cahil dediğim bir cümleyi çıkar uyeliğimi sildiricemSende ayrı bir şahsiyetsin canımm hep bakıyorumm arkadaşlarının avukatlığını yapmaktan başka bişi yaptığın yokk..parsellemişsiniz bu siyaset topiğini almışsınız akp yii veee ona oy veren seçmenlerini ortanıza gelsin dalga geçmeler,,alay etmelerr,, hi hi hi gülmelerrr,,cahil demeler,,akıllarından şüphelenirim demelerr,,okumamış köy kafası demelerr,,şöyle bir bakıyorumm kimsinizz..sayınız 3 .. 5 kişiyi geçmiyooo..eskisi gibi değil artık söylüyorsan bir laf karşılığını görürsünn.. ya adam gibi tartışırız burda yada siz böyle davrandığınız sürece bendende aynı muameleyi görürsünüzz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?