Bu ayın maaşımın bordrosu
Sunu yapmayin sayin hocam.
Kimse sizden maas bordronuzu istemedi meslekte calistiginiz yili soylediginizden sonra.Siz bizim ne demek istedigimizi anlamadiniz.Zaten onu da beklemiyorum cunku sizin icin sizden baskasinin hic bir onemi yok.O yuzden hic yormayin kendinizi..
bir öğretmen helede devletin öğretmeni normal halktan kat kat fazla empati yapabilir..her kesimden öğrencisi vardır..çocukları gözlemler halkın sıkıntısını hissederSunu yapmayin sayin hocam.
Kimse sizden maas bordronuzu istemedi meslekte calistiginiz yili soylediginizden sonra.Siz bizim ne demek istedigimizi anlamadiniz.Zaten onu da beklemiyorum cunku sizin icin sizden baskasinin hic bir onemi yok.O yuzden hic yormayin kendinizi..
allah razı olsun..@cryptic
Yeminle sana "asgari ucretlinin sesi " diye bir program yaptirsak ne guzel olur biliyor musun? Cok ciddiyim.Etrafinda ne olup bittigini gozlemleyen,duyarli insan olmak cok baska.Tebrik ediyorum seni.
inan sülalemde asgari ücretli yok aylardır asgari ücretli ne yer ne içer diye yırtıyorum burada kendimi
ezilen halkım için herzamanBen şahidim crycım senin gibi kimse anmıyor asgari ücretliyi :)
Hani o toplamın üzerinde yazan ek ders ücreti var ya, işte yaklaşık o kadar parayla geçinen insanlar var. Evleri yok kira ödüyorlar, audileri de yok altlarında son model. Yazın en fazla köylerine kadar gidiyorlar tatillerde, bazen onu bile yapamıyorlar. Bu bordroyu buraya koymanız değil mesele. Kendinizden utanmalısınız hocaanım...
O ücret tam alınan bir Ekders ücreti onun yarısını dahi almayan kaç arkadaşımız var o yüzden konu gerçekten çok fena olduHani o toplamın üzerinde yazan ek ders ücreti var ya, işte yaklaşık o kadar parayla geçinen insanlar var. Evleri yok kira ödüyorlar, audileri de yok altlarında son model. Yazın en fazla köylerine kadar gidiyorlar tatillerde, bazen onu bile yapamıyorlar. Bu bordroyu buraya koymanız değil mesele. Kendinizden utanmalısınız hocaanım...
aynen..O ücret tam alınan bir Ekders ücreti onun yarısını dahi almayan kaç arkadaşımız var o yüzden konu gerçekten çok fena oldu
O parayla geçinen kaç aile var ya
Keşke en baştan olabilirligi kabul edilseydi de bizler bir meslektasimiz adına utanmak durumunda kalmasaydikaynen..
O ücret tam alınan bir Ekders ücreti onun yarısını dahi almayan kaç arkadaşımız var o yüzden konu gerçekten çok fena oldu
O parayla geçinen kaç aile var ya
Bu arada benim arkadaşlarım % 25 fazla aldıkları halde yine o Ekdersi almıyorlar bunu da belirtmek isterim.Öğretmen ya bu insan, eğitimci... Sözün bittiği andayız sanırım. Yazık...
Aynen öyle. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın. Benim evime giriyor ya yedi bin küsur lira. Gerisinin ne önemi var. Ülkenin %70'i açlık sınırının altında yaşıyormuş bana ne. Ben bu yaz nereye tatile gideceğimi düşünürüm...Bu arada benim arkadaşlarım % 25 fazla aldıkları halde yine o Ekdersi almıyorlar bunu da belirtmek isterim.
Yani biz inandık da sonuç ne bana dokunmayan yılan bin yaşasın mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?