CHP'den HDP'ye geçmiş olsun ziyareti

Gücünü kimden aldigi tartisilir. Benim icin sonuc bügün hdp, yarin chp, ertesi gün sirf kürt diye insanlarin evleri yakilabilir. Ki bak bir kitapci bile yakildi, bir adam esmer/kürt göründügü icin dövüldü. Su anda herseyden önemli olan sakinligi korumaktir. Bunu yaparak halk'a su an agresiv tavirlarlarin yalnis oldugunu göstermektir amac. Yoksa bu gidisle cidden ic savasa dogru gidilir. Sivas'in, maras'in kürt versiyonlari olur ki elbette cok kötü olur.

Evet bu is pkk ile alakasi yoktur. Bildigim kadari ile ölüm oruclari ile özelikle pkk'li laraa icin yapilmiyor. Genel ölenler gencler icin yapiliyor. Pkk'nin bunu yapmasinin aciklamasi nedir sence? Tam kürtler meclise girmisken, niye bos yere olay cikariyorlar???

Köklerini kazicaz demek kolay bu arada, senin oglun, kocan mi gidiyor askere? 30 yildir bunu söyleyerek halk galeyanaya getirildi. Sonuc? Binlerce gencecik insan bos yere, evet bos yere öldüler. Kürtler düsman gösterildi. pkk tarafindan bircok genc yalnis idealer ile daglara gittiler. Asker'in annesine nasil üzüldüysem, pkk''in gencin anneside öyle. Iki anne manasiz bir savasta evlatlarini kaybediyor.

Pkk ile alakasi olsa bile savas bir cözüm degil. Tekrar gencecik insanlar ölürler. Bak cözüm süreci iyi gidiyordu. Dünyada irlanda IRA'ilede bunu basarmis, Ispanyada bunu ETA'ile basarmistir.

Tekrarliyorum, bu olaylar sadece akp'nin leyhine geliyor. Oy almak icin gencecik insanlar ölüyor!!

Son düzenleme:
Gucunu kimden aldigi tartisilcak bi sey degil cunku kendi aciklamalari bizzat bi yonde. Sagduyulu davranmak konusund a sana katiliorum.Daha beterlerinin yasanmamasini tum kalbimle diliorum.

Özellikle pkk için yapılmıyor derken ? Yani ölen teröristlerin pkk.lı olduğunu kabul ediyorsun , e hani tayyibin elemanlarıydı bunlar pkk ile alakası yoktu noldu çabuk fikir değiştirdin ?
Leyla Zana Türk askerlerini pek bi sever zaten kıllarına zarar gelsin istemez
Pkk.nın terör yapması için neden mantık arıyorsun,30 yıldır mantıklı bir sebepleri mi vardı ki bugün olsun ? Tek dertleri meclise girmek değil , ülkeyi bölmek sen hala anlamadın mı ?

Askere benim kocam kardeşim yeğenim de gidiyor merak etme sen,o askerler ağaç kovuğundanmı çıkıyor sandın ? Benim,komşumun,arkadaşımın eşi dostu kardeşi,benim ülkemin evlatları hepsi, seninkiler gitmiyorsa bilemem.

Bu olayları tayyibin nasıl yaptığına dair bir açıklaman olmamış, tek söylediğin "tayyibin işine geliyor " eee sonra ?

neden pes huysuz diren türkiye olayına girip ölen insanları hatırlatırım o terör değilmiydi insanları seçilmiş hükümete karşı sokağa dökmek terör değil de nedir?
çözüm sürecini anlamamak istemeniz pess çözüm sürecindekaç şehit haberi geldi insanların doğu güneydoğu korkusu silinmedi mi ...bu olayın politik ve insanı çözümü olmadıkça bitmeyecek bu hain pusular..
ve zaten türkiye ne zaman belini doğrultsa ya gezi deyip komyonla ülkeden para çıkarıyorlar ya terörü diriltiyorlar ve bizim yerli maşalarda onlara güzel hizmet ediyorlar..
buyrun yerli mihraklar dış mihrak dalgasına...ya yine dış mihraklar ne ütopya ama..

Başlığı okuyunca yazıklar olsun demedim değil ama haberin devamında ortam yumuşatmak adına hdp yi sağduyulu olmaya davet adına yapılmış bir ziyaret olduğunu düşünüyorum ya da düşünmek istiyorum diyelim.

EE şimdi ne kadar onaylamamis olsamda! CHP gitmiş geçmiş olsun demş. Belki örnek olmaya çalışmış. Büyük olarak önderlik yapmak istemiş olabilir. Bu şimdi pkk yi destekliyoruz demek mi??
Kendince bişey yaptı . Kamyonla para çıkaranlara terörü getirenlerin konusuna hiç girmeyelim bence dön dolaş aynı yer çünkü. O konuda hem fikir olduğum gbi daha ekleyeceklerim de olur akp den..
Yok onu bize yapmazdı
Ama siz aydınları görse yaparmıydı bilmiyorum
Biz aydınlar kimmisiz yaf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…