- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
- Konu Sahibi Vatanseverr
-
HDP gucunu PKK ve PYD den alan bi parti, CHP gucunu cumhuriyetten, halkciliktan alan bir partiydi taa ki 1-2 sene oncesine kadar. Ewet yapilan yanlis ama bunu kinamak icin chp'nin pkk yandasi olan bi partinin ayagina gitmesi yanlistir. Secim donemindeki desteklerini bu sekilde percinlemis oldular bence
Ya her şeyi söyleyin Akp.yi dibine kadar eleştirin,Erdoğanın ölmesini bile dileyin ama gelip burda pkk.nın suçsuz olduğunu,olaylarla hiç bir ilgisi olmadığını söyleyip pkk.yı aklamaya çalışmayın.
Ne yani pkk yoksa bu işin içinde doğuda pkk.dan bağımsız başka bir terör örgütümü kurdu Tayyip ? Onlara vur emri veriyor,onlarda vuruyor öyle mi ? O zaman neden Hdp. öldürülen teroristler için ölüm oruçları tutuyor,neden leşlerin taziyesine gidiyor,neden pkk kanalları cizreye salya sümük ağlıyor,örgüt elemanlarını mı karıştırdı bunlar ?
Neresinden tutarsan tut elinde kalacak,sadece tayyip nefretine dayanan boş ve saçma bir teori ! Bir taraftan mantıksal çıkarım yapayım derken iyice mantıksızlaştırmışsınız durumu farkında değilsiniz...Bence en azından "tayyip pkk.ile işbirliği yapıyor" a yoğunlaşıp başka bir senaryo üretin,yok ama oda olmaz ucu hdp.ye dokunur değil mi,onada toz kondurmamalı.
Evet bu ülkede terörün kökü kazınacak inşallah,hümanistçilik oynamaya gerek yok,vatan hainlerinin kanı dökülecek ve kökleri kazınacak bu kadar net.
Birde beddua patlatirmiydiRahmetli halamı hatırladım . O olsa " sözde aydınlar kadar kafanıza taş düşesiceler sizi!!" Derdi.
Gucunu kimden aldigi tartisilcak bi sey degil cunku kendi aciklamalari bizzat bi yonde. Sagduyulu davranmak konusund a sana katiliorum.Daha beterlerinin yasanmamasini tum kalbimle diliorum.Gücünü kimden aldigi tartisilir. Benim icin sonuc bügün hdp, yarin chp, ertesi gün sirf kürt diye insanlarin evleri yakilabilir. Ki bak bir kitapci bile yakildi, bir adam esmer/kürt göründügü icin dövüldü. Su anda herseyden önemli olan sakinligi korumaktir. Bunu yaparak halk'a su an agresiv tavirlarlarin yalnis oldugunu göstermektir amac. Yoksa bu gidisle cidden ic savasa dogru gidilir. Sivas'in, maras'in kürt versiyonlari olur ki elbette cok kötü olur.
Yalniz onlar parodi hesap. Atom mühendisi tweeti iyiymis.:)
mübalağa yapmak lazım bazenYalniz onlar parodi hesap. Atom mühendisi tweeti iyiymis.:)
Evet bu is pkk ile alakasi yoktur. Bildigim kadari ile ölüm oruclari ile özelikle pkk''lira icin yapilmiyor. Genel ölenler gencler icin yapiliyor. Pkk'nin bunu yapmasinin aciklamasi nedir sence? Tam kürtler meclise girmisken, niye bos yere olay cikarilari???
Köklerini kazicaz demek kolay bu arada, senin oglun, kocan mi gidiyor askere? 30 yildir bunu söyleyerek halk galeyanaya getirildi. Sonuc? Binlerce gencecik insan bos yere, evet bos yere öldüler. Kürtler düsman gösterildi. pkk tarafindan bircok genc yalnis idealer ile daglara gittiler. Asker'in annesine nasil üzüldüysem, pkk''in gencin anneside öyle. Iki anne manasiz bir savasta evlatlarini kaybediyor.
Pkk ile alakasi olsa bile savas bir cözüm degil. Tekrar gencecik insanlar ölürler. Bak cözüm süreci iyi gidiyordu. Dünyada irlanda IRA'ilede bunu basarmis, Ispanyada bunu ETA'ile basarmistir.
Tekrarliyorum, bu olaylar sadece akp'nin leyhine geliyor. Oy almak icin gencecik insanlar ölüyor!!
neden pes huysuz diren türkiye olayına girip ölen insanları hatırlatırım o terör değilmiydi insanları seçilmiş hükümete karşı sokağa dökmek terör değil de nedir?Sözde aydınlar kovalasın sizi ya. En doğru bulan chp li bile demiski doğru değil ama..... diye cümle kurmuş. Ayrıca üyelerin bir çoğu bende dahil banli olduvu icin kalanlar gerekli cevabi vermis zaten. Gezinin derdi bitmedi gitti
Pesss
Mantiginiza hayran kaldım. Akepeyle aponun konusundada aynı hassasiyeti gösterdiniz mi?
İste oda akpli troll...:) hesabi askiya alindi bile... :)mübalağa yapmak lazım bazen
ben müjdeciyide beğendim
Birde beddua patlatirmiydi
AJAN işte bunlar ama bazılarına göre hikaye olan dış mihraklar...tabi hep hikaye..hollandalı bir gazetecinin yıllardır hakkaride ne işi olur doğal güzelliğine mi hayranmış ?tabi dolu tarafından bakmak lazım.
Twitterda verilen diğer tepkilere de bak.:)her konuda eleştirebilirim bu ülkeyi ama espri ve karikatür konusunda elimize su dökecek bir millet olduğuna inanmıyorum koptum
EE şimdi ne kadar onaylamamis olsamda! CHP gitmiş geçmiş olsun demş. Belki örnek olmaya çalışmış. Büyük olarak önderlik yapmak istemiş olabilir. Bu şimdi pkk yi destekliyoruz demek mi??neden pes huysuz diren türkiye olayına girip ölen insanları hatırlatırım o terör değilmiydi insanları seçilmiş hükümete karşı sokağa dökmek terör değil de nedir?
çözüm sürecini anlamamak istemeniz pess çözüm sürecindekaç şehit haberi geldi insanların doğu güneydoğu korkusu silinmedi mi ...bu olayın politik ve insanı çözümü olmadıkça bitmeyecek bu hain pusular..
ve zaten türkiye ne zaman belini doğrultsa ya gezi deyip komyonla ülkeden para çıkarıyorlar ya terörü diriltiyorlar ve bizim yerli maşalarda onlara güzel hizmet ediyorlar..
buyrun yerli mihraklar dış mihrak dalgasına...ya yine dış mihraklar ne ütopya ama..
Biz aydınlar kimmisiz yafYok onu bize yapmazdı
Ama siz aydınları görse yaparmıydı bilmiyorum
Bilmiyom kiBiz aydınlar kimmisiz yaf
Biliyorum ayol..Bilmiyom kiCHP liler zaar
Şaka yapıyorum, alınmayın sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?