CHP'den HDP'ye geçmiş olsun ziyareti

peki paylaşılan bu ölümler
sivil ölümler ben medyaya inanmak istemiyorum doğruluğunu merak ediyorum

ha tamam vefat eden kardeşlerimz varda yukarıda birileri bazı resimler paylaşmış onlar gibi mesela

Konuyu okumadan mi yorum yaziyorsunuz napiyorsunuz anlamadim ki? Chp li kk uyeleri kinamislar zaten.

Hi hi evet. Siz de haber alinamayan! Cizreden gelen Twitter'da dolanan fotolardan gördünüz sanırım. Hani hepsi fake olduğu kanıtlanmış fotograflar.

ha tamam vefat eden kardeşlerimz varda yukarıda birileri bazı resimler paylaşmış onlar gibi mesela

şehit haberlerını basına sızdırmak ıstemıyorlarmıs ( gercek sayısını )
iç guvenlıgın sarsılması ,ınsanların huzursuz olması, basının yanlı haberler yapması bızım aleyhımıze dıyor
teror orgutunun calısma ve operasyonlarının yonu degısıyor dıyor
şırnakta gonullu gorev yapan teyzemın oglu soyluyor bunu
oldurulen terorıstler az bıle soylenıyor dıyor
kayıt altına alınan var alınmayan var yansıyanın daha fazlası dıyor

2kediannesi canim inan bunlar tamamen provokasyon. Cizrede koseye sikisan pkk sivil halk katlediliyor diyor ki destek alabilsin. Mesela dondurucuda saklanan cocuk cesedi Filistinden. O Cizre hashtaginde dolanan tum fotolar fake

Son düzenleme:
Konuyu okumadan mi yorum yaziyorsunuz napiyorsunuz anlamadim ki? Chp li kk uyeleri kinamislar zaten.
Olur mu suçu hemen chp ye getirmeye hazır çok kişi var.herkes yazmış hala çıkıp chp li üyeler konuşsun diyor arkadas.gulsem mi aglasam mi şaşırdım.

Niye gidiyorsun oraya..

Sesimiz kısılmadı merak etmeyin gerekli tepkiyi zaten verdik.
Keşke baştan okusaydınız mesajları,bilip bilmeden atıp tutmayın bari..
Şehitlerimizle ilgili topiklere girin bakalım neler yazılmış görün..
Böyle suçlamak çok kolay herhalde sizin gözünüzde..

Cizrede olan tamamen pkknin b.k yemesi. Halki ayaklanmaya cagirdi ayaklanmadigoni gordugu halki rehin aldi. Bu kadar basit iste. Simdi Tsk cok dikkatli hareket etmeli orda cunku savundugunu iddia ettigi halkini canli kalkan olarak kullanan bir orgut var karşılarında.

Asker polis oldurdu diye dolanan fotolar zaten hep yalan yeni fotolar ortaya ciktiysa bilmiyorum da Asker polise neden hemen suc atiliyor sirf dustugu acziyetten cikabilmek icin sivilleri oldurup infial yaratmak istiyor pkk.

2kediannesi canim inan bunlar tamamen provokasyon. Cozrede koseye sikisan pkk sivil halk katlediliyor diyor ki destek alabilsin. Mesela dondurucuda saklanan cocuk cesedi Filistinden. O Cizre hashtagin de dolanan tum fotolar fake

Hayır canım filistenden olan fotoyu az önce L lamelifAmine koymuş, bahsedilen foto o değil. Ailenin evine gidilmiş kızı buzlara sarmışlar sırtı kurşunlu ve bu bir videohaber yani öyle filistin falan değil, gercek. Pkk nın provoke yaptıgı muhakkak ama cemile olayı gercek ne yazık ki.

Yöre halkının askere ve polise kin duymasını amaç ediyor,yandaş bulma telaşına girdiler şimdide..

Şu haberi de dün okudum. Pkk nın cizrede attıgı roketatar bir eve isabet ediyor 2 kişi ölüyor o evden. Ama sorsan polis yaptı olur. Belki, hatta buyuk ihtimalle cemile de pkk tarafından öldürüldü. Ama kimin öldürdüğünden cok durumu üzüyor beni.

Hanımlar,
kimi partileri sevmezsiniz, adını duyunca bile sinirlerinizi zıplatan siyasiler vardır, tamam haklısınız ama yasalara göre suç kapsamında sayılan yorumlar yapmayınız.
Lütfen okuyun, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni dolayısıyla mecliste yer alanları aşağılama suçtur.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...alara-gore-suc-kapsamina-giren-haller.658251/

Rica ediyorum aşağılayıcı yorumlar yapmayınız, hakaret etmeyiniz.

________

Birde yaralı ve vefat eden insanların fotolarını paylaşmayın.

Teşekkürler Mune, elimden geldiği kadar hatta fazlasıyla hassas davranıyorum.

Hatırlıyormusun geçenlerde kadın teröristi güya polisler sürüklemiş işkence f,ilan yapıldı diye konu açılmıştı.
Suçu direk polisimize attılar,ben buna zerre inanmadım inanmamda zaten.
Hatta dedimki,kesin kadın örgütten klaçmaya çalıştı adamlar fark edince kadını öldüğrdüler..

CHP Kilicdaroglu ile eski cizgisini kaybetti bence. İlkelerinden vazgecti ozellikle son zamanlarda HDP ile omuz omuza olmasi beni CHP'den soguttu. Bu ziyarette gereksiz olmus su donemde. Sanki tek sorun HDP binalariymis gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…