- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.076
- 298
- Konu Sahibi Vatanseverr
-
caps doğrumudur bilmem
ama tahminim bu yönde zaten
peki paylaşılan bu ölümlerkesinlikle oyle
pkk sempatızyanları ortalıgı karıstırıyor
her partıden gorunuyorlar
baska konudada yazmıstım aynısını
bı bakıyorsun esmer dıye dövüyor
bı bakıyorsun otobus taslıyor
bı bakıyorsun dukkan yakıyor
aslında pkk sempatızyanları ortalıgı karıstırmak olayın yonunu degıstırmek ıcın yapıyorlar
benım teyzemın oglu şırnakta gönullu olarak gorev yapıyor
neler duyuyorum ondan ınanılır gıbı degıl
Konuyu okumadan mi yorum yaziyorsunuz napiyorsunuz anlamadim ki? Chp li kk uyeleri kinamislar zaten.Hani Chp'li kk üyeleri nerede? Bakalım şimdi sesleri çıkacak mı? Şu an Osmanlı ocakları ve Ülkü ocakları olmasa kimseden tepki gelmeyecek şehit haberlerine. Sözde Aydınlar gezi parkında tencere tava çalıyordu şimdi meydanlarda göremiyoruz sebebi ne ola ki? Yoksa şehitlerimizin kanı bir ağaç etmez mi?
Hi hi evet. Siz de haber alinamayan! Cizreden gelen Twitter'da dolanan fotolardan gördünüz sanırım. Hani hepsi fake olduğu kanıtlanmış fotograflar.Kana susamis, dinlemeyen, dusunmeyenlerle dolmuş etrafimiz. Ya hu Cizreden haberi yok mu bunların? Ortacagi yasiyor şuan cizre bebekler çocuklar kanlar içinde... İç savaş başladı bile... Bu gidişle dahada büyüyecek.
Sorumlusu çok.
peki paylaşılan bu ölümler
sivil ölümler ben medyaya inanmak istemiyorum doğruluğunu merak ediyorum
ha tamam vefat eden kardeşlerimz varda yukarıda birileri bazı resimler paylaşmış onlar gibi mesela
2kediannesi canim inan bunlar tamamen provokasyon. Cizrede koseye sikisan pkk sivil halk katlediliyor diyor ki destek alabilsin. Mesela dondurucuda saklanan cocuk cesedi Filistinden. O Cizre hashtaginde dolanan tum fotolar fakeCizrede evlerine kursun, roket isabet eden insanlar.
Ölen cocuklarını sokağa cıkma yasağı oldugu için gömemiyorlarmış, buzlara sararak ya da dondurucuya koyarak bekletiyorlarmış kokmasın diye.
Suriyeden farkı yok oraların.
Olur mu suçu hemen chp ye getirmeye hazır çok kişi var.herkes yazmış hala çıkıp chp li üyeler konuşsun diyor arkadas.gulsem mi aglasam mi şaşırdım.Konuyu okumadan mi yorum yaziyorsunuz napiyorsunuz anlamadim ki? Chp li kk uyeleri kinamislar zaten.
Niye gidiyorsun oraya..
Hani Chp'li kk üyeleri nerede? Bakalım şimdi sesleri çıkacak mı? Şu an Osmanlı ocakları ve Ülkü ocakları olmasa kimseden tepki gelmeyecek şehit haberlerine. Sözde Aydınlar gezi parkında tencere tava çalıyordu şimdi meydanlarda göremiyoruz sebebi ne ola ki? Yoksa şehitlerimizin kanı bir ağaç etmez mi?
Olur mu suçu hemen chp ye getirmeye hazır çok kişi var.herkes yazmış hala çıkıp chp li üyeler konuşsun diyor arkadas.gulsem mi aglasam mi şaşırdım.
Cizrede olan tamamen pkknin b.k yemesi. Halki ayaklanmaya cagirdi ayaklanmadigoni gordugu halki rehin aldi. Bu kadar basit iste. Simdi Tsk cok dikkatli hareket etmeli orda cunku savundugunu iddia ettigi halkini canli kalkan olarak kullanan bir orgut var karşılarında.peki paylaşılan bu ölümler
sivil ölümler ben medyaya inanmak istemiyorum doğruluğunu merak ediyorum
ha tamam vefat eden kardeşlerimz varda yukarıda birileri bazı resimler paylaşmış onlar gibi mesela
2kediannesi canim inan bunlar tamamen provokasyon. Cozrede koseye sikisan pkk sivil halk katlediliyor diyor ki destek alabilsin. Mesela dondurucuda saklanan cocuk cesedi Filistinden. O Cizre hashtagin de dolanan tum fotolar fake
Cizrede olan tamamen pkknin b.k yemesi. Halki ayaklanmaya cagirdi ayaklanmadigoni gordugu halki rehin aldi. Bu kadar basit iste. Simdi Tsk cok dikkatli hareket etmeli orda cunku savundugunu iddia ettigi halkini canli kalkan olarak kullanan bir orgut var karşılarında.
Asker polis oldurdu diye dolanan fotolar zaten hep yalan yeni fotolar ortaya ciktiysa bilmiyorum da Asker polise neden hemen suc atiliyor sirf dustugu acziyetten cikabilmek icin sivilleri oldurup infial yaratmak istiyor pkk.
Cizrede olan tamamen pkknin b.k yemesi. Halki ayaklanmaya cagirdi ayaklanmadigoni gordugu halki rehin aldi. Bu kadar basit iste. Simdi Tsk cok dikkatli hareket etmeli orda cunku savundugunu iddia ettigi halkini canli kalkan olarak kullanan bir orgut var karşılarında.
Asker polis oldurdu diye dolanan fotolar zaten hep yalan yeni fotolar ortaya ciktiysa bilmiyorum da Asker polise neden hemen suc atiliyor sirf dustugu acziyetten cikabilmek icin sivilleri oldurup infial yaratmak istiyor pkk.
Teşekkürler Mune, elimden geldiği kadar hatta fazlasıyla hassas davranıyorum.Hanımlar,
kimi partileri sevmezsiniz, adını duyunca bile sinirlerinizi zıplatan siyasiler vardır, tamam haklısınız ama yasalara göre suç kapsamında sayılan yorumlar yapmayınız.
Lütfen okuyun, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni dolayısıyla mecliste yer alanları aşağılama suçtur.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...alara-gore-suc-kapsamina-giren-haller.658251/
Rica ediyorum aşağılayıcı yorumlar yapmayınız, hakaret etmeyiniz.
Şu haberi de dün okudum. Pkk nın cizrede attıgı roketatar bir eve isabet ediyor 2 kişi ölüyor o evden. Ama sorsan polis yaptı olur. Belki, hatta buyuk ihtimalle cemile de pkk tarafından öldürüldü. Ama kimin öldürdüğünden cok durumu üzüyor beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?