- 6 Ekim 2020
- 418
- 214
- 53
- Konu Sahibi guneshergundogar
-
Calcifer ve tayfası umrumda değil ugrasmayın benle be
Evladım olmadan önce aşk acısını gerçekten çekilmez acıların en büyüğü sanıyordum taakkii evlat sahibi olana kadar.. Bunca sene aşk acısı çekmek sanırım sizin seçiminiz yoksa ne aşklar unutuluyor bence kendinize şans verinnn..Acı nasıl geçer bitmeyen aşk acısı geçmişin acısı unutamadığın, kaybettiğinin acısı nasıl geçer?
Yıllardır bitmeyen kalpteki acı nasıl biter nolur biri yardım etsin bana
Sen evli değil misin ya?Acı nasıl geçer bitmeyen aşk acısı geçmişin acısı unutamadığın, kaybettiğinin acısı nasıl geçer?
Yıllardır bitmeyen kalpteki acı nasıl biter nolur biri yardım etsin bana
kim bu ben kacirmisim neden “calcifer ve tayfasindan” nefret ediyo
Senin kafa hayırlısıyla going to bacım, üşenmeyen eskileri de okusunCalcifer ve tayfası umrumda değil ugrasmayın benle be
Böyle bir konuya bu mesaj tam oturmuş..Şu en büyük aşk bizimkiydi, en çok biz sevdik, acım da askım gibi büyük olacak gibi gibi düşüncelerden zevk alıp bunu bile isteye yaşamayı seçersen geçmez tabi.
En büyük başarın birini çok sevmek olmamalı baska marifetlerinde vardır onları bul ve yasa
Dertler derya olmus bende bir sandal'ın sözlerini yazarak konu açan hanim ablaymış bu uyeSenin kafa hayırlısıyla going to bacım, üşenmeyen eskileri de okusunAcil psikiyatri kliniği ve dramatik facebook sayfalarından uzaklaşmanızı tavsiye ediyorum. He bir de konu açtıysanız her yoruma katlanacaksınız , kimseyi terbiyesizce kovma lüksünüz yok sayın drama queen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?