- 6 Ekim 2020
- 418
- 214
- 53
- Konu Sahibi guneshergundogar
-
Saldıranlar burda sende saldırganlarsan birisinyo niye gideyim yorum istiyorsun bende yapıyorum çocukların nasıl onlara da sevgilin evlendi diye saldırıyor musun ?
en iyisi umursamaz tavrı hayat prensibi haline getirmek.. yanındaki her koşulda yanındadır felsefesiAcı nasıl geçer bitmeyen aşk acısı geçmişin acısı unutamadığın, kaybettiğinin acısı nasıl geçer?
Yıllardır bitmeyen kalpteki acı nasıl biter nolur biri yardım etsin bana
Geçmeyen acı diye bir şey yoktur.. Biz kafamızda büyütürsek bitmez.Yaptıklarıma destek bekledigimi nerden cıkardın ben gecmeyen acıyla nasıl basedilir diye sordum gecmis konuları değil
ne eşi bosandım ben burda yazılan yalanlarla bana bu sekilde yazamazsın senPanpa kalbin cicek acmamis ki, sehvetten arsizliktan kurumus kalmis.
Cocuguna esine yazik sadece..
Ee yazdim kanks. Napicaz simdine eşi bosandım ben burda yazılan yalanlarla bana bu sekilde yazamazsın sen
Duygusuzsun demekki anlamadıgına gore! Bosandım ben evli degilimÜç beş hormonu, böylesine komik bir edebiyata dönüştürerek "Acı çekiyorum" diye inlemek de ne bilim... İnsan, aklından bu kadar feragat etmemeli. Bir de evliymişsiniz sanırım, öyle okudum. Yasak/imkansız olunca daha bi harlı oluyor, daha bi acı sosu bol filan ha? Boşandınız mı yoksa? Ahshs ya işleye işleye bitiremedikleri ucuz romantik filmler gibi.
Duygusuzsun demekki anlamadıgına gore! Bosandım ben evli degilim
Ay zaten Allah da bekliyor su mübarek kulum dua etse de kabul etsemOzaman Umarım basına gelir aynısı
hadi ya oylemi sen herkesle sevisiyon heraldebi sevişsen geçer bence +1
ben de o kafayı hiç anlamıyorum.Şu en büyük aşk bizimkiydi, en çok biz sevdik, acım da askım gibi büyük olacak gibi gibi düşüncelerden zevk alıp bunu bile isteye yaşamayı seçersen geçmez tabi.
En büyük başarın birini çok sevmek olmamalı baska marifetlerinde vardır onları bul ve yasa
Gulmedim zaten agladim farkindaysanizAman ne komik ne komik
Yok karşim senin kafalara erişemedim henüz. ben ilişkime sadık biriyim hamdolsun sağ ol.hadi ya oylemi sen herkesle sevisiyon heralde
birini unutmak isteyince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?