Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çiçek açan kalbimi kuruttunuz Bahçeleriniz bahar görmesin
Acı nasıl geçer bitmeyen aşk acısı geçmişin acısı unutamadığın, kaybettiğinin acısı nasıl geçer?
Yıllardır bitmeyen kalpteki acı nasıl biter nolur biri yardım etsin bana
Acı nasıl geçer bitmeyen aşk acısı geçmişin acısı unutamadığın, kaybettiğinin acısı nasıl geçer?
Yıllardır bitmeyen kalpteki acı nasıl biter nolur biri yardım etsin bana
Zaman her şeyin ilacı. Kalp acıyor ama zamanla geçiyor. Geçmiyor desen de geçiyor. Hem de bugün olmadı diye isyan ediyorsun ya unutunca sonradan şükrediyorsun iyi ki olmamış diye .
Annen baban yanındaysa hayattaysa dünyadaki en büyük ödülün onlar. Eğer onları kaybedersen ya da kaybettiysen hiç geçmeyen bir acı kalıyor içinde yıllar geçse de o acı hiç geçmiyor. İsyan etmeyi değil de onsuz yaşamayı da bilirim demelisin. Zamanla herkes yoluna bakıyor. Bu zamana kadar aşk acısından öleni görmedim tabi intihar eden başka. Ama intihar eden de toprağın altına giriyor uğruna öldüğü insan da hayatına bakıyor.