çiçek

ASENK

kendimi durduracak değilimmm!!
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2013
1.668
2.309
448
çok canım sıkıldı kızlar.bir ay olacak neredeyse yeni işe başladım.Eşim çiçek alma işini sevmez bi bahane bulur.Bu seferde şantiyede ortamını bilmediğim için göndermedim dedi.(Şantiyede çalışıyorum) huyunu bildiğim için umursamadım. bi kaç gün sonra bana eşimin babası çiçek göndermek istemiş beceremeyince eşimden yardım istemiş. o da bana geldi söyledi bir şey söylemedim. hatta istersen aldım der teşekkür ederim falan dedim.bir şey söylemedi. bugün ablam hem yeniyıl için hem de yeni iş için kurabiye yapmış evde bana göndermiş kargoyla geldi.ben de fotosunu çekip instagramdan teşekkür ettim.bana annemler görücek şimdi kızıcaklar diyo. sileyim istersen dedim yok silme falan dedi. benimde canım sıkıldı dedim bana üzerinden atmak için söylüyorsun bi çiçek göndermek ne kadar zor olabilir.ırgat mıyım ben kadınım yani tabiki severim çiçek.millet kutu kutu çiçek alır eşine dedim.buna taktı tuttu lafın burasını o zaman öyle biriyle evlenseydin diye.yine ben haksız gibi oldum.sinirim bozuldu.vallahi ben olsam utanırım haa hala cevap yazıyo bana.

Hem kendisi almiyor alcak olana da engel oluyor .Ilginç gercekten .Sakin olun beklenti icine girmeyin demek ki adam odun .

çiçek alması şart mı? siz istiyosunuz diye sadece. adam zaten almıyomuş yani niye zorluyosunuz ki? kendinizi bile bile üzüyosunuz.

ablanızın kurabiyesi için annemler görecek kızacaklar demesini anlamadım ama. ne alaka?

Bende Lastikçide çalışıyorum ne var yanı :)
Her çiçek geldiğinde ammaadaa romantık eşn varmış dıyolar ..

Bahane uyduruyo eşin yanı bir çiçek gönderse incilerimi dökülcek.
Bazı byanları pahalı hediyler sevindindirir bazılarııda işte çiçekti böcekti

Bide ablan hedıye gondermış ya neden onu kaldır annemler kızar dedi ya onu anlamadım ?

Kurabiye meselesini anlamadim ama
Adama cicek ha cicek diye tutturmaniz cok anlamsiz. Sirf siz soylediniz diye cicek alinca guzel mi oluyor? Birakin surpriz yapacaksa onu da kendisi dusunsun

yok istemedim biliyorum almayacağını zaten. büyük ihtimal babasına gönderdim dedi. şimdi ben ablamın kurabiyeleri paylaşınca babası demeyecek mi bu kız çiçek gelse paylaşır ya da bi arar teşekkür eder.anlayacaklar göndermediğini.

Kuvvetle muhtemel, odunsu bitkilerden bir arkadaş kendisi, ondan çiçeğe lüzum görmemiştir.
Çiçekli jestlerden, tebriklerden hoşlandığınızı söyleyin.
Herkes çiçek almaya aynı önemi göstermeyebilir (Mesela ben) anlarım ama, ilişkilerde birbirinizi de tanıyın. Seviyorsanız yapsın arada. Söyleyin yav, söyleyip yapmazsa işte bakarsınız o zaman.

anlatamamışım sinirden.ben kimseden çiçek istemedim beklemedim de. biliyorum göndermez. babasına büyük ihtimal gönderdim dedi. şimdi ben bugün ablamın kurabiyeleri paylaşınca babası düşünür bu kız bize bi teşekkür etmedi.demekki göndermedi diye.

Göndermediden ziyade, gönderdi bilip "Bizim çiçeği instalarda paylaşmaya layık görmemiş, insan bi arar teşekkür eder bari" diyebilirler.
O daha tehlikeli :)

Anlam veremedim bu cicek takintisina esim alir ama almasada olur cok gereksiz goruyorum cicek alacagina bi kilo kiyma alsin kac gunluk yemegim olur o kafadan gidiyorum :):):)

ya aslında beklemem öyle çiçek falan.Sadece babası gönder demiş bana söylüyo babam çiçek gönder dedi. bekliyo ki hayır diyeyim. göndersene zirzop ne kadar zor olabilir. bugün kurabiyeleri görünce babası görür de göndermedin mi diye sorar diye bana söylüyo.

babasını arayıp söyle madem. eşim yapmadı ama düşünceniz için teşekkür ederim vs gibi.

Göndermediden ziyade, gönderdi bilip "Bizim çiçeği instalarda paylaşmaya layık görmemiş, insan bi arar teşekkür eder bari" diyebilirler.
O daha tehlikeli :)

evet işte beni de zor durumda bırakıo. adam demez mi bi arayıp teşekkür etmedi hödük diye.

Anlam veremedim bu cicek takintisina esim alir ama almasada olur cok gereksiz goruyorum cicek alacagina bi kilo kiyma alsin kac gunluk yemegim olur o kafadan gidiyorum :):):)

çiçek takıntısı mı? eşim alır diye hava da yapmış :) bizimki almıyo hanımefendi napiim mezarlıktan toplarım ben de. lütfen düzgün okur musunuz.

evet işte beni de zor durumda bırakıo. adam demez mi bi arayıp teşekkür etmedi hödük diye.

Alsın o çiçeği, siz de kurtulun, o da kurtulsun. :)
Söylenmeden yapılsın inceliği beklersiniz anlıyorum ama işte her erkek öyle olmuyor maalesef.
Biraz daha düz kalıyorlar.

Alsın o çiçeği, siz de kurtulun, o da kurtulsun. :)
Söylenmeden yapılsın inceliği beklersiniz anlıyorum ama işte her erkek öyle olmuyor maalesef.
Biraz daha düz kalıyorlar.

sanki çiçekçilerle kan davalı.kendin almıyosun adam rica etmiş yardım et diye bari onu al.sinirimi zıplattı akşam akşam.

çiçek takıntısı mı? eşim alır diye hava da yapmış :) bizimki almıyo hanımefendi napiim mezarlıktan toplarım ben de. lütfen düzgün okur musunuz.
Benim eşim de sevmez
Kırk yılın başı doğum günümde göndereceği tutmuştu onda da ben işten erken çıkmıştım
Tüm arkadaşlarım seferber olup çiçekçiyi eve yönlendirmişlerdi.

Kp nizi arayıp çiçek düşüncesi için teşekkür edin.
Gerisini bırakın kocanız düşünsün

Hepsini gectim de annesigil neden kizacakmis senin foto paylasmana onu anlamadim?

Konuyu dogrumu anladim acaba? Cicek gondercek is yerine bunun icin mi israr ediosun? Sende foto cekip instagramda... ayy ne romaaanntik kocisi var mi diycekler.. ben cok otum ellaaam.. kendine cicek yollattir bi foto is cozulur.. kurabiye gelmis onun bile fotosunumu cektiniz koydunuz instagrama? Adresini ver ben sana bi koli yapip yollimm

Konuyu o kadar yanlış anlamışsın ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…