çiçekçi yüzünden mahvolan günüm .

Yani sonucta sevgiliniz cicek almis mi almis, bu mutlu olmak icin yeter de artar bir sebep, cicekcinin yaptigina bir care yok, onun sucu hatasi buyuk ama yapacak birsey yok artik, bosver.

Çiçekçinin sevgilisi yok galiba bu ne böyle kıskanma tripleri gibi Takmayın sevgiliniz sizi düşünmüş o bile yeter

Yaşlanmışım ben ya , 3 kez okudum 1 gb (gigabyte) evden çıkmak ne demek diye

Çiçekçi çocuk sanırım elalem birbirine şehirlerarası çiçek yollarken biz sap sap onların çiçeklerini taşıyoruz psikolojisine girmiş .

Neyse , önemli olan niyettir efenim , sevgilinize çiçeği güzelce almış, notu okumuş gibi aşk dolu mesajınızı yazmışsındır umarım

Aynı şey benimde başıma geldi cnm ve çok bilindik bir çiçek sitesinden.Sabahtan beri bekledim taa akşam 9 da geldi.Anlıyorum yani seni bi de üstüne çiçekler o vaziyette gelmişse iyice kötü olmuşundur.İyi tarafından bak cnm düşünmüş sevgilin romantik bi şi yapmış bir çiçekçi için canınızı sıkmayın.

Resmen dolandiricilik bu yaptigi o cicekcinin.
Nasilsa bahanem var evde degiller deyip cicegi
iki kere satarim demis. Bakin o yuzden notuda hazirlamamiS
Bence kesinlikle sikayet edin

ben kesin suratımı asar bir laf söylerdim, erkek arkadaşınıza da her kelimesini söylemek zorunda değilsiniz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…