aaa olurmu gönlünüz hiç bol değilmiş
siz bunun için -rep yemedinizmi daha![]()
:))
Yok daha ama yakındır

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaa olurmu gönlünüz hiç bol değilmiş
siz bunun için -rep yemedinizmi daha![]()
:))
Yok daha ama yakındır![]()
hemen nasıl karar verin ordan insanları tanıyabiliyormusun :)
bunun gönlü bol olmakla ne ilgisi var
verilir ama bu kadar da fazla verilmez,dikkat ettiysen işini iyi yapsaydı o parayı sorun etmezdim dedim
vantuz gibi insanın yakasına yapışılmaz para vermezsen çıkamazsın diyolar resmen haberin varmı
şimdi verdiğim bahşişlerimi sıralayım tövbe yarabbim...
he he evet sıralıyorum,hayat benim için çok zor gerçektenverdiginiz bahsisleri siralayabiliyorsaniz sayiyorsunuz demektir
hayat cok zor olmali sizin icin
gidilen mekanda ne kadar hesap gelmisse yüzde on kadar bahsis verilir
kapina cicekci geldiyse ona zaten verilir
cicegin parasini cocuk kazanmiyor
ayrica kazansa bile bu böyledir
görgüdür olmasi gerekendir
gidilen mekanda ne kadar hesap gelmisse yüzde on kadar bahsis verilir
kapina cicekci geldiyse ona zaten verilir
cicegin parasini cocuk kazanmiyor
ayrica kazansa bile bu böyledir
görgüdür olmasi gerekendir
gorevi zaten cicegi getirmek olan birine yaptigi is icin neden bahsis verilsin ki maas almiyor mu?ayni sey garsonlar vb her meslek grubu icin gecerli,hadi garson muhtesem servis yapar ilgilenir kapar bahsisi de bir cicek ne kadar ozel verilebilir?ozetle pisman olmaniza gerek yok:)
ben bir çiçekçide çalışmıştım bir ara, valla bence bahşiş verseniz çok makbule geçer![]()
Çiçek ne kadar pahalı olursa olsun, dükkanın sahibi kar ediyor çünkü. O çiçeği getiren çalışan ise kapı kapı geziyor sadece.
Anneler Günü'nde yorgunluktan ölmüştüm valla.
Ya gerek yok. Isini yapiyor o zaten.. yapmasi gereken o bahsis falan vermene gerek yok. Bir arkadasimiz gorgu kurallarindan bahsetmis ama gorgu kurallarinda asla boyle bisey yok. Dunyanin bir cok ulkelerini gezdim boyle bir seyi gorgusuzluk olarak algiliyorlar sadece. Tamam turkiye cok farkli ama turkiyedede olsa gayet luks bir mekana gidip bahsis birakdiginizda size gorgusuz gozuyle bakiyorlar. Canini skmana gerek yok boyle seyler sadece gazinolarda oluyor artik. Kuafore cicekciye bahsis falan cok sacma. Herkez isini yapiyor almasi gereken ucretide aliyor. Sadece valeye verilmesi gereken bir olay vardir..oda hepsine degil.