• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çiçeklerim aranızda kastamonulu olan veya kastamonululara gelin gıden var mı?

Dogangunes1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2017
466
-639
98
30
Çiçeklerım Kastamonu erkegı nasıldır ? Evıne esıne sahıp çıkar mı? Kadını nasıldır kaynanacılık gorumcecılık olur mu gelınlerıne nasıl davranırlar Bıraz bahseder misiniz

Çiçeklerım Kastamonu erkegı nasıldır ? Evıne esıne sahıp çıkar mı? Kadını nasıldır kaynanacılık gorumcecılık olur mu gelınlerıne nasıl davranırlar Bıraz bahseder misiniz
Diyar diyar anadolu. Her seferinde farklı memleketli bulma challange mı başlattın? Plaka koduna göre mi gidiyoruz? Gümüşhanede kalmıştık en son ona noldu?

Yalnız bu bdv konusu değil. ' Hiçbir başlığa uymayan yazılar ' bölümüne taşınır konu muhtemelen.

Trabzon Tokat Gümüşhane Kastamonu... bir sonraki hangi il olacak merak ettim. Çok iyidir desek koşup evlenecek misiniz? Toy genç kız da değil boşanmış tecrübe sahibi kadınısınız. Eğlence olsun diye soruyorsanız belirtin de ona göre cevaplar gelsin.

Hshshshhshwhwhwh Giresun, Trabzon, Afganlar bitti sira Kastamonu'da mi?

Ya kavun değil ki koklayasın derler

Her yerin iyisi kötüsü mevcut

Bunu il bazında söylemek o kadar zor ki

İnsan evladı olsun

kocamızı şehrine göre mi seçmemiz gerekiyordu ben bu bilgiyi çok geç öğrendim

Back
X