- 21 Nisan 2024
- 9
- 4
- 1
- 27
- Konu Sahibi fulyaozcan
-
Adam belki o zamanda desinler diye yapmıştır; içinden gelmemiştir. Çiçek almayı mantıksız buluyor da olabilir. O yüzden çiçek almıyor olabilir.Dün gece telefonu önümdeydi kilidini açıp bakmak istedim çiçek sepeti uygulamasını gördüm içimden Allah Allah bana hiç çiçek göndermedi kimlere gönderdi acaba diye baktım. 2021 2022 de eski sevgilisine hiç benim görmediğim şekilde afilli sözlerle yıl dönümü doğum günü kutlamış kırmızı güller yollamış. Dışarıda o kadar çiçekçilere gözüm takılıyor bana bir kez benim dememle aldı. Sonrası kendi düşünsün diye söylemedim. Ama dün onları gördükten sonra kalbim kırıldı açıkçası.. kendimi kötü hissettim uyuyamadım bir süre. Bunu gördüğümü söylememek için zor tutuyorum kendimi
bu az veya çok sevdiği anlamına gelmiyo bence duygusal baktığımız için bazen göremiyoruz aynı kişi farklı iliskilerde farklı olabiliyo bu sevmekle degil de geçen zaman, tecrübe ve olgunlukla ilgili olan bişey bunu kendimde farkettiğim için söylemek istedimDün gece telefonu önümdeydi kilidini açıp bakmak istedim çiçek sepeti uygulamasını gördüm içimden Allah Allah bana hiç çiçek göndermedi kimlere gönderdi acaba diye baktım. 2021 2022 de eski sevgilisine hiç benim görmediğim şekilde afilli sözlerle yıl dönümü doğum günü kutlamış kırmızı güller yollamış. Dışarıda o kadar çiçekçilere gözüm takılıyor bana bir kez benim dememle aldı. Sonrası kendi düşünsün diye söylemedim. Ama dün onları gördükten sonra kalbim kırıldı açıkçası.. kendimi kötü hissettim uyuyamadım bir süre. Bunu gördüğümü söylememek için zor tutuyorum kendimi
Ben olsam ben de kırılırdım. Size ne diyeceğimi bilemedim. Ama açık açık sorardım heralde içimde tutamazdım.Dün gece telefonu önümdeydi kilidini açıp bakmak istedim çiçek sepeti uygulamasını gördüm içimden Allah Allah bana hiç çiçek göndermedi kimlere gönderdi acaba diye baktım. 2021 2022 de eski sevgilisine hiç benim görmediğim şekilde afilli sözlerle yıl dönümü doğum günü kutlamış kırmızı güller yollamış. Dışarıda o kadar çiçekçilere gözüm takılıyor bana bir kez benim dememle aldı. Sonrası kendi düşünsün diye söylemedim. Ama dün onları gördükten sonra kalbim kırıldı açıkçası.. kendimi kötü hissettim uyuyamadım bir süre. Bunu gördüğümü söylememek için zor tutuyorum kendimi
Dün gece telefonu önümdeydi kilidini açıp bakmak istedim çiçek sepeti uygulamasını gördüm içimden Allah Allah bana hiç çiçek göndermedi kimlere gönderdi acaba diye baktım. 2021 2022 de eski sevgilisine hiç benim görmediğim şekilde afilli sözlerle yıl dönümü doğum günü kutlamış kırmızı güller yollamış. Dışarıda o kadar çiçekçilere gözüm takılıyor bana bir kez benim dememle aldı. Sonrası kendi düşünsün diye söylemedim. Ama dün onları gördükten sonra kalbim kırıldı açıkçası.. kendimi kötü hissettim uyuyamadım bir süre. Bunu gördüğümü söylememek için zor tutuyorum kendimi
İste arabayı valla yaranırsın. Çiçek isteyince çok şey istemiş oluyon.İcinden gelmedikten sonra bağ bagaslasa nafile..
Yahu bana bankadan doğum günümü kutladiklari bir mesaj attıkları zaman çok mutlu oluyorum.Ama en yakinimizdakiler karlı dağdan serin maalesef
Sonrada yok kadınları anlamak zor,vay mutlu edemiyoruz.
Bir tane al yani ne olur,biraz ilgi goster degil mi ama ? Sanki araba istiyoruz
Doğru diyorsun bacım..İste arabayı valla yaranırsın. Çiçek isteyince çok şey istemiş oluyon.Şunu bi anlayamadınız.
Gülü göndereceğine arabayı alabilir, parası yoksa düşünür gülü jfjfjDoğru diyorsun bacım..
Arabayı duysa o masraftan yırtmak için demet demet gül gonderir değil mi
Çok haklı bir noktaya parmak basmişsin. daha 2024e yeni girdik2022'de çiçek böcek falan gönderdiği ilişkisi olan adamla ne ara tanıştınız ne ara sevgili oldunuz ne ara evlendiniz?
Senden önce mi ? Her ilişki aynı tutkuda değildir malesef.Dün gece telefonu önümdeydi kilidini açıp bakmak istedim çiçek sepeti uygulamasını gördüm içimden Allah Allah bana hiç çiçek göndermedi kimlere gönderdi acaba diye baktım. 2021 2022 de eski sevgilisine hiç benim görmediğim şekilde afilli sözlerle yıl dönümü doğum günü kutlamış kırmızı güller yollamış. Dışarıda o kadar çiçekçilere gözüm takılıyor bana bir kez benim dememle aldı. Sonrası kendi düşünsün diye söylemedim. Ama dün onları gördükten sonra kalbim kırıldı açıkçası.. kendimi kötü hissettim uyuyamadım bir süre. Bunu gördüğümü söylememek için zor tutuyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?