Cicim ayları kaç aydır?

Sudanli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2015
4.854
6.589
158
Evet hanimlar nazik eşleriniz genel olarak ne zaman odunlasmaya başladı? Bunun olmaması için tavsiyeler neler? Yoksa kaçınılmaz son mu ?
Esimle 6 aydır evliyiz iyiyiz şimdilik ama endişe duyuyorum. Çünkü burada hep esim değişti konulari açılıyor

Değişirsen seni naparım bilmiyorum dedim vatandaşa. :)

Onun dışında hep duyduğum ilk bir sene veya çocuk olana kadar.

Bazıları hamile kalana kadar diyor.

Ama bence cicim zamanları ÖMÜR BOYU saygı, sevgi demek. :)

İnşallah hep iyi olur, hep mutlu olursunuz.

Evet hanimlar nazik eşleriniz genel olarak ne zaman odunlasmaya başladı? Bunun olmaması için tavsiyeler neler? Yoksa kaçınılmaz son mu ?
Esimle 6 aydır evliyiz iyiyiz şimdilik ama endişe duyuyorum. Çünkü burada hep esim değişti konulari açılıyor
Benimki hep aynıydı sevgiliyken de nişanlıyken de evliyken de . Arada romantik sevgisini ilgisini belli eder arada da odunluk yapar

Anneannemle dedem icin hala surerken dayimla esinin daha kina gecesinde bitti...

Benim de simdilik devam etmekte.

Çok şükür olmadı. Uzun yıllardır evliyiz. 9 sene oldu. :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Evde mutluluğu bulur. Odunlaşmak kenarda dursun, bizim evli olduğumuza inanmaz insanlar.

Asla yapMAdıklarım:
1. Vır vır, dır dır, adı ne olursa olsun işte onu yapmam.
2. Ailesini çekiştirmem, ailesinin yanlışı varsa kendisi fark etsin diye uğraşırım. Çok ciddi bir şey değilse direkt bak böyle demem.
3. Ailesinin yanında yüceltirim, sözünden hiç çıkmazmış gibi izlenim veririm. Hatta gülerek "beyim ne derse o" derim (çok hoşuna gidiyor. Evde benim sözüm geçer ama bunu herkesin bilmesine gerek yok. Varsın öyle övünsün, avutsun kendini.
4. Ev işleri için kendimi asla paralamam. Kıymetimin olduğunu, kıymetli olduğumu bunun gibi şeylerle beynine işlerim :KK48:
5. Eften püften şeyler için rest çekmem. Çekersem arkasında dururum. Nadir yaptığım için de durumun ciddiyetini anlar, benim üstüme gelmez. Sürekli yapılsa önemi kalmaz sonuçta.

Ara sıra ya da hep yaptıklarım:
1. Şarkı söyleyerek karşılamak.
2. Öyle sakin sakin otururken sevgi patlaması yaşatmak. (bu karşılıklı)
3. Gün içinde sevgi mesajları ya da sadece sesini duymak için aramak (bunu o da yapar elbette)
4. İş yerine hediye yollarım (bonny food falan) Bu da daha çok erkeklil gururunu okşamak için.

Bu şekilde 9 senedir maşallah diyorum.:nazar::nazar: :nazar::nazar::nazar:Eve gelmek için sabırsızlanır, benden ayrı kalmak istemez.

Çok uzun geldiyse kısaca bir erkek evinde mutlu olursa, eşiyle mutlu olursa her şey yoluna girer, su akar yolunu bulur.

Simdi biz ne desek bos ilk gunden degisenide var omur boyu ayni kalanida. Kopruyu gecene kadar kibar olanda....benimki de odunlasmaya basliyordu erken davrandim sarstim accik:sinirli::sinirli::sinirli: her erkek farklidir insallah omur boyu iyi kalirsiniz saglikla mutlulukla ..

Benimki tanistigimizdan bu yana ďegismedi. 2 yildir evliyiz hala romantik cok sükür. Sevgili gibi. Degisen birsey olmadi

Çok şükür olmadı. Uzun yıllardır evliyiz. 9 sene oldu. :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Evde mutluluğu bulur. Odunlaşmak kenarda dursun, bizim evli olduğumuza inanmaz insanlar.

Asla yapMAdıklarım:
2. Ailesini çekiştirmem, ailesinin yanlışı varsa kendisi fark etsin diye uğraşırım. Çok ciddi bir şey değilse direkt bak böyle demem.
3. Ailesinin yanında yüceltirim, sözünden hiç çıkmazmış gibi izlenim veririm. Hatta gülerek "beyim ne derse o" derim (çok hoşuna gidiyor. Evde benim sözüm geçer ama bunu herkesin bilmesine gerek yok. Varsın öyle övünsün, avutsun kendini.
4. Ev işleri için kendimi asla paralamam. Kıymetimin olduğunu, kıymetli olduğumu bunun gibi şeylerle beynine işlerim :KK48:
5. Eften püften şeyler için rest çekmem. Çekersem arkasında dururum. Nadir yaptığım için de durumun ciddiyetini anlar, benim üstüme gelmez. Sürekli yapılsa önemi kalmaz sonuçta.

3. Gün içinde sevgi mesajları ya da sadece sesini duymak için aramak (bunu o da yapar elbette)
4. İş yerine hediye yollarım (bonny food falan) Bu da daha çok erkeklil gururunu okşamak için.

Bu şekilde 9 senedir maşallah diyorum.:nazar::nazar: :nazar::nazar::nazar:Eve gelmek için sabırsızlanır, benden ayrı kalmak istemez.

Çok uzun geldiyse kısaca bir erkek evinde mutlu olursa, eşiyle mutlu olursa her şey yoluna girer, su akar yolunu bulur.
Istediklerim asıl böyle onerilerdi teşekkürler

Asla yapMAdıklarım:

Size çok imrendim. Allah bir ömür hepimizi böyle eylesin..

ımzayı attıgın an cıcım ayı dıye bırsey kalmaz

Size çok imrendim. Allah bir ömür hepimizi böyle eylesin..
Amin çok teşekkür ederim. Yazdıklarımı yaparsanız, eşinizin de nasıl desem kavrama, algılama ya da kıymet bilme potansiyeli varsa eminim çok mutlu olursunuz. Daha yolun çok başındasınız. İlk birkaç yıl problemler çıkar diyorlar. Olur da çıkarsa endişelenmeyin. Sevgili olmak başka, aynı evde yaşamak başka.

Ben kenara yine nazar boncuklarımı koyayım, burada çünkü maalesef mutsuz olan arkadaşlarımız çok. İster istemez göz değmesin.

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Back
X