Sizde de onlarda da hata var.
Cakaaal vs saka diyorsunuz ama belli ki patavatsizlik var. Hem de aramiz zaten iyi degil diye dusundugunuz birine... bu ne rahatlik.
Ben olsam bana oyle diyen gelinin yuzune bakmazdim.
Bir de tum salon duyacak... rezalet.
Fakat bana firsat vermeden abim veya babam da o ne diyecegini bilmez kisinin elinden mikrofonu alir hatta o kisinin isine o an son verirlerdi.
Onlar da bu duruma icerlemisler. Tepkisiz kalmalari, sizin lafiniz vs hepsi birlesince kendilerince hem durumu cozmeye calismis hem de sizi suclu gosterip hirslarini almaya calismislar.
Fakat gel gor ki hangi yontemle... sanki ev basmaya gidiyorlar.
Onlar da ayri bi hadsiz.
Hele esinizin sizi arabadan atmasi... ailelerle mesafe koyarsiniz tum bunlar unutulur gider de onun yaptigi terbiyesizligi asla unutamazdim. Affetmem icin coooook ugrasmasi gerekirdi.
Yani ozetle herkes birbirinden beter davranmis, kusura bakmayin...
Siz de hata ettim diyip ozur dilemek yerine nolacak yani sakaydidiyip sonra nisandaki takilarmis vs konuyu uzattikca uzatmissiniz.
Bir patron olsa kriz yonetimi sifir diyip hepinizi isten atardi yani. Biraz daha sakin olun sonraki hamleyi dusunun lutfen...
Bu konularda tecruvem yok ama yine de yazayim,
Sizin yerinizde olsam gorumceyi vs arar ozur diler yanlis anlasildigimi aktarir fakat onlarin da son yaptiklarinin hos olmadigini altinlar kimde kaldi sorusunun bile ayip oldugunu soylemeyi ihmal etmezdim, suclayici olmamaya calisir saygilica ve sajin konusurdum.
Sonra da arabadan atan oglynuzla bu is bitti der konuyu orda kapatirdim.
Hatalarini anlarlarsa gelsin ozur dilesinler kul kole olsunlar. Olmuyorlar mi, gulegule o zaman.
Aileye ogullarinin hatasini soylemejk ne derece dogru bilmiyorum tabi ama edepsizliklerinin son noktasi olan damadin davranisini gorsunler isterdim.