Cicim günlerimiz bile olmadı!!!!

yLdz27

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2012
2
0
0
Almanya
Selam Arkadaşlar.
Yeni evlendim ama çıkmaz yoldayım. Nerden başlayacağımı bilmiyorum.. Bir görümcem var akıllara zarar, ruh sağlığı yerinde olmayan bir insan. Sevgili döneminden beri anlaşamayız eşimin kız kardeşiyle ( bu arada 6 senedir sevgilyiz 2 sene nişanlı toplamında 8 sene birlikteliğimiz var) herneyse cahildir dedim iyi olmaya çalıştım dügüne kadar iyiydik canımlı cicimli olmasada şakalaşıyorduk ara sıra. Takı esnasında orkestra gelin hanım görümceniz para çalıyor dedi bende çakaaal dersiniz ya hani bende hırsııız dedim güldüm geçiştirdim. Kınadada yaşanmışlar oldu tatsızlıklat oldu özetliyorum sizlere. O olay kapandı orda biz biz balayına gidicektik ertesi günü dedimki eşime anlaştığımız gibi kalsın ben anneme veriyim altınları gelir gelmez alıp kendi kasama yatırıyım. Önce tamam demişti annesiyle gerdek gecesi eve girmeden oğlunu fitnelemişse artık bilemicem niye annenlere gidiyor anneme niye vermiyoruz güvenmiyormusun falan gibi sözler sarfetti ki annesindeydi bütün altınlar daha öncesinde nişandan sonra bizim adetten verilmez kızda kalır ama annemler tutup verdiler altınları kayınvaldime güvenilmese o zamanda güvenilmez, asıl sen güvenmiyorsun falan dedim gittim annemlere verdim altınları akşamıda balayına uçtuk. Geri dönüşte kayınvalidemlere kahvaltıya gittik kayınbabam eşime altınları naptınız diye sormuş oda eve sakladık demiş gerçeği dememiş böylece kendi adına orta yolu bulmuş.. Biz kayınvalidemle kahvaltıdaykrb kayınbabam eşimi kaldırıyor erzak aldım sizin eve bahanesiyle bizim eve geçiyorlar altınları nereye sakladınız diyor eşimin yalanını çıkarıyor. Ve aynı zamanda o orkestra şakasınıda görümcem kayınbabama söylemiş ona hırsız dediğimi ve tabii ki eklemelerle süslemelerle aktarmış soyun dediğimi çıkar paraları dediğimi falan dediğimi demiş hakkımda iftira atmış binevi. Bunu babası eşime söylediğinde beni annesigilden aldı eve geçtik anında o altınları annenlerden alcaksın! Benim ailem hırsız mı? Sen ne diyorsun gidip alcaksın. Dur sus bi dinle ben kendimi bi izah ediyim diyorum nuh diyor peygamber demiyor . Alacaksın diyor almicam dedim gidip ben alıyorum dedi. Bende bu modla gidersen boşanırız olur biter ne güven var ne başka birşey dedim arabasına bindim annemler bırakırsın beni defolır gidersin dedim yolda arabada tartıştık beni yaka paça arabadan attı yolun ortasında.. Bende o sinirle annesini aradım ağzıma geleni saydım mutlusunuzdur inşallah zil takıp oynayın falan dedim. Arkadaşımdan rica ettim annemlere bıraktı. Annesi babası ve kendisi bizdelerdi. Ağzıma geleni oda aynı şekilde paylaştık. Babam annem çok yıprandı konuşmadan boşanmaya kararlıydık. Saygı yoktu konuşmaların içinde.. Annem sinirle aldı altınları masaya koydu alın dedi zaten kızım geldiğindr alcaktı bu uslup neyın nesi dedi. Ben krndi altınlarımı ellemedim kaldı kı kızımkını mı alcam falan dedi... Ya bilmiyorum napıcam bilmiyorum eşimin bu ailesine düşkünlüğünü onların Ağzına bakmasını.. Nasıl değiştireceğimi bilmiyrum akıl verin lütfen!

Düğün günü orkestranın yaptığı söz de şaka gerçekten çok kötü şaka yapmak onlara mı düşmüş,sizde onların ağzına bakarak hırsız demişsiniz bunun şakası olmaz onca kişinin arasında kızın kalbi kırılmıştır kusura bakmayın ama bana böyle bir şaka yapılsa ben de alınırım ve küserim.

evliliğin ilk gününden tatsızlık yaşamak bir de buna ailelerin karışması çok kötü olmuş...
peki sonuç nedir ...?

eşiniz ailesinin ağzına baktığı sürece işiniz zor ..:26:
ikinizin bir aile olduğunu benimsemeli ..
cok yeni evlisiniz,insallah düzelir canım ..

herkes hemen hemen aynı dertten muzdarip ailenin(annenin)sözüne bakmasından eşlerin lafından çıkmamasından vs vs. nedense bu adamlar anakuzusu karısıyla annesi arasındaki dengeyi sağlayamayan çok erkek var

Erkek ailesini karşı ağırlığını koymazsa siz daha çok kavga edersiniz. Daha çok yeni evliliğiniz inşaallah eşiniz bu dengeyi kurabilir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evlerine aldıkları, aileden sayacakları gelinlerine güvenmiyorlarsa sorun başta onlarda zaten.
Düğündeki şakayı da belli ki iyi niyetle yapmışsınız ama görümceniz anlayıp kaldırabilecek biri değil herhalde, keşke onun kaldıramayacağını tahmin etseydiniz.
Zaten aileler böyle iç işlerine karışınca evlilik baştan yıpranıyor. Eşinizle başbaşa kaldığınızda güzelce konuşmanız lazım, bu ikimizi de yıpratır diye.
Daha çok yenisiniz, inşallah yoluna koyarsınız her şeyi.

canım madem sorun olduğunu farkettin bankaya yatırıp kurtulsaydın.. zamanınızda yoksa madem kayınvalidene güveniyordun ona verseydin.. benim annemde kalsın senin annende kalsın muhabbetleri gerçekten çok saçma... iki tarafta sıkıntı oluyorsa koyun bankaya..

kayınpederinizin üsteleyip evinize gidip kontrol amaçlı yapması yanlış olmuş.. muhakkakta eşiniz bu durumdan ötürü sinirlenmiştir.. ben eşinizin anne sözü baba sözü dinlediğini yazılarından pek çıkarmadım.. o da kendi çapında haklı.. balayından sonra annene git altınları al dediyse,beraber balayı dönüşümüz diyerek gitseydiniz.. bir muhabbet etseydiniz ve annenden altınları isteseydin canım bu kadar uzamazdı.. malesef bir olay yaşandığı zaman kolayca unutulmuyor.. her mevzuyu da ailene belli etme,eş olunca sarılıp uyursunuz ama annen baban kızım nasıl acaba diyerek uyuyamazlar.. kolaylıkla halledilebilinir bir sorun olmuş ama rahat olup altınları aldıktan sonra bankaya yatır ve bu mevzunun üstünü örtmeye çalış..

Ee eşiniz "gidip altınları annenlerden alacağız" dediğinde neden tamam demediniz. Zaten öyle anlaşmamışmıydınız. Olaylar bu kadar tırmanmazdı.

Ee eşiniz "gidip altınları annenlerden alacağız" dediğinde neden tamam demediniz. Zaten öyle anlaşmamışmıydınız. Olaylar bu kadar tırmanmazdı.

evet aynen.. kayınpederiniz yanlış yapmış ama eşiniz babanızın karşısında yalancı çıktığı için bu denli tepkili olmuş.. eşiniz ne güzelki sizi korumak için eve sakladık demiş.. yalanı göze almış.. Birde eşinizin kendi ailesinin karşısında ki durumunu düşün canım.. yeni evli olunca pek böyle düşünülmüyor malesef.. eşin anne sözü baba sözü dinleyen felan değil bence.. arayı bulmak istemiş ama yıpranmışsınız.. hemen altınları alsaydınız eşinin sözünü dinleseydin bu denli uzamazdı canım..

Eşiniz bu tavırla devam ederse daha çok yıpranırsınız yeri geldiğinde arkanızda olmasınıda bilecek evet şakanız biraz ağır olmuş kırılmış olabilir ama yapcak bişey yok artık olan olmuş evlndiğim ilk bir sene benim eşimde çok düşkündü ben ilk başta çok kızdım baktım ben kızdıkça daha çok düşüyo üzerine bu seferde ben eşime güzellikle gönlünü alarak eger kızdıysam bile sakince konuşarak başardım şu anda haftada bir benim zorumla arar aklına bile gelmez önce anne delisi adam gitti yani o yüzden çok aşırı tepki verme kendinide ezdirme tabi.

Avea inTouch 2 cihazımdan gönderildi

Sizde de onlarda da hata var.
Cakaaal vs saka diyorsunuz ama belli ki patavatsizlik var. Hem de aramiz zaten iyi degil diye dusundugunuz birine... bu ne rahatlik.

Ben olsam bana oyle diyen gelinin yuzune bakmazdim.
Bir de tum salon duyacak... rezalet.
Fakat bana firsat vermeden abim veya babam da o ne diyecegini bilmez kisinin elinden mikrofonu alir hatta o kisinin isine o an son verirlerdi.

Onlar da bu duruma icerlemisler. Tepkisiz kalmalari, sizin lafiniz vs hepsi birlesince kendilerince hem durumu cozmeye calismis hem de sizi suclu gosterip hirslarini almaya calismislar.
Fakat gel gor ki hangi yontemle... sanki ev basmaya gidiyorlar.
Onlar da ayri bi hadsiz.

Hele esinizin sizi arabadan atmasi... ailelerle mesafe koyarsiniz tum bunlar unutulur gider de onun yaptigi terbiyesizligi asla unutamazdim. Affetmem icin coooook ugrasmasi gerekirdi.

Yani ozetle herkes birbirinden beter davranmis, kusura bakmayin...
Siz de hata ettim diyip ozur dilemek yerine nolacak yani sakaydidiyip sonra nisandaki takilarmis vs konuyu uzattikca uzatmissiniz.
Bir patron olsa kriz yonetimi sifir diyip hepinizi isten atardi yani. Biraz daha sakin olun sonraki hamleyi dusunun lutfen...

Bu konularda tecruvem yok ama yine de yazayim,
Sizin yerinizde olsam gorumceyi vs arar ozur diler yanlis anlasildigimi aktarir fakat onlarin da son yaptiklarinin hos olmadigini altinlar kimde kaldi sorusunun bile ayip oldugunu soylemeyi ihmal etmezdim, suclayici olmamaya calisir saygilica ve sajin konusurdum.
Sonra da arabadan atan oglynuzla bu is bitti der konuyu orda kapatirdim.
Hatalarini anlarlarsa gelsin ozur dilesinler kul kole olsunlar. Olmuyorlar mi, gulegule o zaman.
Aileye ogullarinin hatasini soylemejk ne derece dogru bilmiyorum tabi ama edepsizliklerinin son noktasi olan damadin davranisini gorsunler isterdim.

Pes diyorum kızcağız şakayla hırsııız deyip gülmüş bende üstüme alınırdım diyenler var. Görümce belli kuruntulu biri. üstüne alınmayıp gülünüp geçilecek birşey bu olgunluk gerektirir biraz.
Bu arada eşinin arabadan atması durumu gerçekten kabul edilebilecek birşey değil. Hiç istemem böyle altın yada saçma kuruntular yüzünden evliliğinizin bitmesini ama arabadan attıysa o an bitmiştir.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok kötü olmuş. ona emanet etsen sorun buna emanet etsen sorun. biz kimseye emanet etmedik, direk kasaya koyduk. kimseyle de güven sorunu problemi yapamadık.

bir tarafta kaldığında diğer tarafına aklına mutlaka sorunişareti geliyor. çünkü altınlara el koyan çok fazla aile olduğunu duyup görüyoruz burada da.

bundan sonra evleneceklere ders olsun. direk gidin kasaya koyun. ilk iş bu olmalı. on dakikalık iş ayrıca.

eşiniz evlendgını kabul edememıs galıba.. sız artık bı aılesiniz. aılesi sımdıden böle yapıyor olabilir ama suc eşinizde.

Sizin görümcenize şaka yollu bile olsa hırsız demeniz yanlış kaldı ki düğün içinde 3 yıllık evli Abi'm çok samimiyiz gelinizle gelin lafını bile yakıştırmam bu denli bir şaka yapmayız yapmadık da ha kv kp de yangına körükle gitmiş büyük oldukları için sakinleştirmeleri gerek evi aramakta seviyesislik bu aileler biraz yapıcı olmalı kv evlilikleri rahat bıraksa ne iyi olur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya ne tatlısınız görümce size aranız bozukken dünya kadar insanın içinde şakasına hırsız desin siz de "hihihi" diye gülümseyip dolanın ortalıkta oldu mu. Gelinler olarak bu kadar anlayışlısınız ama burada havada uçan sinek için bile kayınvalideye kızıp konu açanlar kim o halde?

Orkestra elinde mikrofon görümceye laf atıyor, tüm gözler gelinde, gelin de kaldırıp hırsız deyip sırıtıyo. Milletin düşündüğü ayy ne tatlılar olmamıştır, emin olun herkes "bunların arası bozuk, anlaşamıyolar belli" olmuştur.

Bana da samimi olmadığım bi'insan bu tarz şaka yaparsa bozulurum. Espri samimiyet gerektirir çünkü hele de böyle hırsızlı mırsızlıysa.

Madem öyle direk bankaya koysaydınız altınları. Zaten hiç anlamıyorum niye ailelere emanet ediliyo. Belli değil mi ailelerin niye orada da bizde değil diye sorun çıkaracağı?

İki tarafta feci saçmalamış. Geçmiş olsun.

tamam bunun adına kızla cocuk karar versın denıyorda
o altınlar adet usul geregı kaynanada durması gerekıyordu
anneye bırakmısınız tepkı olmasına ragmen e yanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…