- 9 Mart 2016
- 835
- 384
- 18
- 45
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
-
neden bu kadar yalnızlıktan bıktın bilmiyorumailemden akrabalarımdan kimsem yok.bunalıyorum.daralıyorum.yalnız mı ölecem ben? hayallerimi benden çalanlar mutluluk yüzü göremesin inşallah.tek olmak çıldırtıcı bir duygu.benim yaşımda bekar arkadaşlarım var ama onların ailesi var.o yönden destek alıyorlar.benim ALLAH ım ve kendim var.
bazen sağ elimle sol elimi sımsıkı tutuyorum.korkma ben varım yanında diyorum.kendi kendime.
tüm bu ailesizliğimin sebebi babam olacak.................
nefret ediyorum ondan
insan kaderini ailesi de belirliyor.anası babası çiziyor kaderini biraz da..benimkinbi de onalr çizdi.yazıklar olsunn..
yüzeysel varArkadaşlarin, dostlarin yok mu?
yaşlanınca ne olacakYalnız doğduk yalnız öleceğiz
Aradaki süreçte de kendi kendimize yeteriz
ailemden akrabalarımdan kimsem yok.bunalıyorum.daralıyorum.yalnız mı ölecem ben? hayallerimi benden çalanlar mutluluk yüzü göremesin inşallah.tek olmak çıldırtıcı bir duygu.benim yaşımda bekar arkadaşlarım var ama onların ailesi var.o yönden destek alıyorlar.benim ALLAH ım ve kendim var.
bazen sağ elimle sol elimi sımsıkı tutuyorum.korkma ben varım yanında diyorum.kendi kendime.
nefret ediyorum ondan
insan kaderini ailesi de belirliyor.anası babası çiziyor kaderini biraz da..benimkinbi de onalr çizdi.yazıklar olsunn..
yaşlanınca ne olacak
Bakın geçenlerde bir belgesel izledim.3 ayrı yerde ve farklı 3 kadının gebelik doģum ve yaşam hikayeleri anlatılıyordu. bebeklerden birisi bir dağ köyünde birisi mülteci bir ailede birisi istanbulda hali vakti yerinde bir aileye doğuyor.ve işte ana rahmine düştüğü anda başlıyor onlar için hayat. koşulları farklı 3 yerde 3 ayrı bebek.biri endişeyle karşılanıyor bebeklerden.biri istenmeyen bir bebek zaten diģeri krallar gibi karşılanıyor. hepsi aynı zamanda farklı hayatlara başlıyorlar.kader yani kader.neden bu kadar yalnızlıktan bıktın bilmiyorum
insanoğlunun hepsi yalnız (bana göre)
insan önce kendisiyle mutlu olmalı, mutlu etmeyi öğrenmeli
kendini mutlu etmeyi bilmediysen insanların seni mutlu edeceğini sanma,
mutluluk kendinde....
aile de dair insanlardan çok beklentiye girmememi
Hangi belgesel isim alabilir miyimBakın geçenlerde bir belgesel izledim.3 ayrı yerde ve farklı 3 kadının gebelik doģum ve yaşam hikayeleri anlatılıyordu. bebeklerden birisi bir dağ köyünde birisi mülteci bir ailede birisi istanbulda hali vakti yerinde bir aileye doğuyor.ve işte ana rahmine düştüğü anda başlıyor onlar için hayat. koşulları farklı 3 yerde 3 ayrı bebek.biri endişeyle karşılanıyor bebeklerden.biri istenmeyen bir bebek zaten diģeri krallar gibi karşılanıyor. hepsi aynı zamanda farklı hayatlara başlıyorlar.kader yani kader.
Çocuğun olsa da yaşlanınca evlenip gidecek. Kocan belki hayatta olmayacak. Şu hayatta hiç bir şeyin garantisi yok.yaşlanınca ne olacak
Size tavsiyem bir spor salonuna yazılın mesela. hobiler edinin bunlarla ilgili kurslara katılın oralarda arkadaş edinin.onlarla iyi ilişkiler kurmaya gayret edin ama bunu yaparken de doğal olun. uzun yürüyüşler yapın,her zaman iyi gelir.kitap okuyun mutlu olun kendinizi sevin..ailemden akrabalarımdan kimsem yok.bunalıyorum.daralıyorum.yalnız mı ölecem ben? hayallerimi benden çalanlar mutluluk yüzü göremesin inşallah.tek olmak çıldırtıcı bir duygu.benim yaşımda bekar arkadaşlarım var ama onların ailesi var.o yönden destek alıyorlar.benim ALLAH ım ve kendim var.
nefret ediyorum ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?