Ciddi bi sorunum var

Kocanızın bu davranışına yorum yapma hakkı vermiş oluyorsunuz aslında, kendisine ve karakterine vs değil.
İstersem rahatsız olayım, durduk yere neden kocama laf söylettireyim ya? Kimin haddine ki laf söylemek?
Davranışı isteği saygısızsa, ağzının payı verilir geçilir... Ne yapalım adamı topa mı tutalım burada, ne ayıp şeyler bunlar.
Tabiki canım bunlar övünen tipler sanıyoki kendi başına gelmez bu tarz şeyler ağzına geleni söylüyo neymiş diline gelmiş de diyememiş ne haddineyse

Ayy çok tatlısın yaa keşke ben de gülüp geçebilsem her kadın güzeldir zaten sende öylesindir eminim nerden bulursam giyerim marka takıntım yok yeri gelir pazardan 10tlik uzun ceket alırım kombinlerim işte ne biliyim evde daha farklıyım yetmiyo demekki gezmeye giderken öyle çıkıveryim istiyo lakinki öyle değil.
İslami tatil köyleri var, muhafazakar villa diyorlardı sanırım, havuzlu villa ama etraflı çevrili kesinlikle içerisi görünmüyor, kapalı bayanların da havuza girebilmeleri için yapılmışlar. Öyle bir yere tatile gidebilirsiniz hem herkesten uzak baş başa, hem mayonuzu rahatça giyer yüzebilirsiniz :)

Sınırlama yok,lakin anlatmaya çaliştiğim şey farklıydı.
Tabiki hayatımızda hepimizin içinden çıkamadığı problemler oluyor,ama birazda başkalarından fikir almak yerine kendi doğrumuzu yanlışımızı bilip uygulayalım,kafa yoralım. Okuduğun gibi kocam gaz çıkarıyor vs gibi konu açmişti,ona istinaden yazdım okey!
Senin kocan sevgilin vs gazını napıyo içindemi patlatıyo dopal bi durum değil mi sen içinde çöz derdini ben burda çözeceğim anlayabilenlerle senin fikrini değerlendirmem için anlama yeteneğin olması gerek ama yok

İslami tatil köyleri var, muhafazakar villa diyorlardı sanırım, havuzlu villa ama etraflı çevrili kesinlikle içerisi görünmüyor, kapalı bayanların da havuza girebilmeleri için yapılmışlar. Öyle bir yere tatile gidebilirsiniz hem herkesten uzak baş başa, hem mayonuzu rahatça giyer yüzebilirsiniz :)
Evet mantıklı annesi babası burda ev varken neden başka yere gidyosunuz demezlerse :)

Senin kocan sevgilin vs gazını napıyo içindemi patlatıyo dopal bi durum değil mi sen içinde çöz derdini ben burda çözeceğim anlayabilenlerle senin fikrini değerlendirmem için anlama yeteneğin olması gerek ama yok
Ben kocamı gazıyla seviyorum,her yaşadiğim şeyin çözümünü buralarda aramıyorum,kafa yoruyorum anneme danişiyorum.
Anlama yeteneğimin gayet yerinde olduğunu düşünüyorum ki yazdiğim şeyi anlayamayan sensin. Senin nicki görünce aklıma o konun geliyor dedim napayım yani

Evet mantıklı annesi babası burda ev varken neden başka yere gidyosunuz demezlerse :)
1. Biz karı koca baş başa olmak istiyoruz.
2. Kayınpederimin yanında rahatça oturup kalkamam (Öpüşüp koklaşamazsınız cidden, başınızı da açamazsınız neden evin içinde örtüyle oturasınız?)
3. Yazlık yerlerde başkaları varken yüzemem.
4. KOCAMLA BAŞBAŞA OLMAK İSTİYORUM.
Bu kadar basit.

Kayınvalidemlerin izmirde yazlıkları var normalde ankda oturuyoruz her sene 8 ay kadar orda kalıyolar eşimde yıllık izinlerini genelde orda geçirirmiş bu sene nasipse birlikte gidelim dedik ancak eşim iş değiştirdiği için yıllık izni olmayabilir kayınvalidemde izin alamazsa sen gelir kafa dağıtırsın kpssden sonra dedi bende eşim izinli olursa birlikte geliriz dedim yoksa gelmem eşimde iyi olur senin için dedi neyse dün konuşuyoruz internetten elbise bakıyoruz kardeşimin düğünü için tatilde
ne giycen aşkım dedi tesettürlüyüm bu
arada ve gerçekten güzel de giyinirim Neyse
bilmem denizi de pek sevmiyorum zaten
haşema da tarzım değil dedim bikini

giyersin dedi şaplağı yedi benden
saçmalama dedim saçını da salarsın şalla
yanarsın dedi tartıştık ki beni böyle
sevmişsin şimdi bu alttan alttan baskı ne
Direk açıl demiyo ama işte açık olsaydın
daha kolay kıyafet bulabilirdik saçını böyle
toplayınca çok güzel oldu hadi bugünde bu
bluzla kot pantolonla çıkalım dışarı (bluz
kısa) gibisinden imalarda bulundu bikaç
kez ama tatil konusu çok canımı sıktı bende
gitmek istemiyorum dedim annemler
çağırırsa 1 hafta gidersin dedi eltimden için
o gitti 1 ay kaldı dedi bende ondan banane
dedim inanın şal mı yaptın bu sıcakta
yanarsın kısa giy bilmemne diycek diye
gidesim yok
Ya bi de mecburmuyum istemiyorum gitmek
Bana saygı duymadığını düşünüyorum sonuçta ben böyleyim nasıl davranıyım kavga da etmek istemiyorum
kaynananda kalmayabilirsin ama acıklık konusuna gelince herkezin zamanla fikri degisiyo cnm evliilkte esinde seni acık daha güzel hayal ediyo belliki belki gidebilecginiz yerler bile bu yüzden kısıtlanıyo esinin hayalı olabilir karı koca güneslenmek yüzmek sıcakta gölge altında eglenmek

ayrıca sen güzelim diyosun tabi kim yogurdum eksi der ama söyle bisey var cougunlula herkez demiyorum ama kapalı olunca kadınlar en az 5 yas atıyolar oda tipine baglı kimi 10 yasta fazla gösterebilir ki cok yakın bi komsum var kız bi anda kocası yüzünden kapantı 21 yasındaki kız 40 gibi duruyoki ki cantası ayakkabısı ortüsü hep marka ne kadar iyi giyinirsen giyin bas kapalı uzun pardüseyi giydin mi bi kot bi tisörtlü kız asla olamazsın

Tabiki canım bunlar övünen tipler sanıyoki kendi başına gelmez bu tarz şeyler ağzına geleni söylüyo neymiş diline gelmiş de diyememiş ne haddineyse
övünen tarzda bir yorumumu göremedim, algı probleminiz var önce onu düzeltin.

Back
X