- 24 Şubat 2014
- 12.534
- 23.227
- 348
- Konu Sahibi Kedicikk061
Bunla ilgili yazan bi kaç kişi olmuş o yüzden sırf merakımdan sorucam konu sahibi deniz sevmiyorum demiş o yüzden sorum ona değil.
Haşema vs şeyler alıp denize giden bayanlara soruyorum.Siz eyvallah kendinizi kapatıyosunuz da.Orda bikinili kadnlar, şort mayolu üstü çıplak erkekler görmekten rahatsız olmuyo musunuz?kendini kapatınca tamam ama bahsettiğim gibi erkeklerin olduğu yerlerde denize giriyosunuz o nası olucak sırf merakımdan soruyorum.Bence çok saçma çünkü.
Henüz yeni olduğum için daha tatile gitmedim, açıkçası içimden hiç gelmiyor alkollü bahsettiğin gibi tatil yerlerine gitmek, ancak eşim de o tip tatilden hoşlanıyor. Tesettüre uygun yerlerde de genelde kadın erkek ayrı havuz plaj durumu var karı koca gideceğimiz tatilde pek anlamlı değil öyle bir yer. Belki sakin bir ilçede Deniz kenarı biyer kiralayıp gitmek benim tercihim olurdu, ama eşim de yemekle vs uğraşalım istemiyor. Kısacası çok fazla alternatif yok, ben rahatsız olsam da.... Yaz sonunda daha net söyleyebilirim belki fikrimi, yaşayıp göreceğim yani