Ciddi bi sorunum var

Bunla ilgili yazan bi kaç kişi olmuş o yüzden sırf merakımdan sorucam konu sahibi deniz sevmiyorum demiş o yüzden sorum ona değil.

Haşema vs şeyler alıp denize giden bayanlara soruyorum.Siz eyvallah kendinizi kapatıyosunuz da.Orda bikinili kadnlar, şort mayolu üstü çıplak erkekler görmekten rahatsız olmuyo musunuz?kendini kapatınca tamam ama bahsettiğim gibi erkeklerin olduğu yerlerde denize giriyosunuz o nası olucak sırf merakımdan soruyorum.Bence çok saçma çünkü.

Henüz yeni olduğum için daha tatile gitmedim, açıkçası içimden hiç gelmiyor alkollü bahsettiğin gibi tatil yerlerine gitmek, ancak eşim de o tip tatilden hoşlanıyor. Tesettüre uygun yerlerde de genelde kadın erkek ayrı havuz plaj durumu var karı koca gideceğimiz tatilde pek anlamlı değil öyle bir yer. Belki sakin bir ilçede Deniz kenarı biyer kiralayıp gitmek benim tercihim olurdu, ama eşim de yemekle vs uğraşalım istemiyor. Kısacası çok fazla alternatif yok, ben rahatsız olsam da.... Yaz sonunda daha net söyleyebilirim belki fikrimi, yaşayıp göreceğim yani

bizim yazlıkta kapalı olup da denize yarı kapalı mayolarla giren çok kadın var, eleştirmek haddim değil ama herkes dalga geçiyor...
eşinizin bikini konusunda şaka yaptığı kesin ama içten içe açılmanızı istediği belli, eğer bunu direk dile getirmiyor ya da rahatsız edici bir baskı kurmuyorsa sorun etmezdim ben, çünkü ne konuşmanız, ne kızmanız, küsmeniz onun içindeki bu isteği değiştirmeyecek hatta belki daha da çok düşünüp büyütmesine neden olacak.
bu arada eşiniz gitmiyorsa yazlığa gitmeyin, denize de girmiyorsanız patlarsınız orda sıcakta sıkıntıdan, rahat edemezsiniz.

Karadeniz gezisi, turu gibi birşey ayarlayabilirsiniz. Bizim çok güzel geçmişti.

Ya kusura bakmayın ama sizi görünce, doğalgazdan sonra esinizle birlikte hole kaçışınız canlanıyor hep gözümün önünde. :D :D:D

Aynen canım ama arayacaklar gel diye eşimde git değşiklik olur diyecek ben sinir olcam ailesinede cephe alcam ki kayınvalidemi çok severim arada gerginlik olsun şstemem
bizim yazlıkta kapalı olup da denize yarı kapalı mayolarla giren çok kadın var, eleştirmek haddim değil ama herkes dalga geçiyor...
eşinizin bikini konusunda şaka yaptığı kesin ama içten içe açılmanızı istediği belli, eğer bunu direk dile getirmiyor ya da rahatsız edici bir baskı kurmuyorsa sorun etmezdim ben, çünkü ne konuşmanız, ne kızmanız, küsmeniz onun içindeki bu isteği değiştirmeyecek hatta belki daha da çok düşünüp büyütmesine neden olacak.
bu arada eşiniz gitmiyorsa yazlığa gitmeyin, denize de girmiyorsanız patlarsınız orda sıcakta sıkıntıdan, rahat edemezsiniz.

Karadeniz gezisi, turu gibi birşey ayarlayabilirsiniz. Bizim çok güzel geçmişti.

Ya kusura bakmayın ama sizi görünce, doğalgazdan sonra esinizle birlikte hole kaçışınız canlanıyor hep gözümün önünde. :KK70: :KK70::KK70:
Hahaha bende gülüyorum hatırlayınca
İzni olsa başka yerlere de gidebiliriz ama bu sene yok gibi yeni iş olunca o yüzden tek beni bekleyecekler

Kayınvalidemlerin izmirde yazlıkları var normalde ankda oturuyoruz her sene 8 ay kadar orda kalıyolar eşimde yıllık izinlerini genelde orda geçirirmiş bu sene nasipse birlikte gidelim dedik ancak eşim iş değiştirdiği için yıllık izni olmayabilir kayınvalidemde izin alamazsa sen gelir kafa dağıtırsın kpssden sonra dedi bende eşim izinli olursa birlikte geliriz dedim yoksa gelmem eşimde iyi olur senin için dedi neyse dün konuşuyoruz internetten elbise bakıyoruz kardeşimin düğünü için tatilde
ne giycen aşkım dedi tesettürlüyüm bu
arada ve gerçekten güzel de giyinirim Neyse
bilmem denizi de pek sevmiyorum zaten
haşema da tarzım değil dedim bikini

giyersin dedi şaplağı yedi benden
saçmalama dedim saçını da salarsın şalla
yanarsın dedi tartıştık ki beni böyle
sevmişsin şimdi bu alttan alttan baskı ne
Direk açıl demiyo ama işte açık olsaydın
daha kolay kıyafet bulabilirdik saçını böyle
toplayınca çok güzel oldu hadi bugünde bu
bluzla kot pantolonla çıkalım dışarı (bluz
kısa) gibisinden imalarda bulundu bikaç
kez ama tatil konusu çok canımı sıktı bende
gitmek istemiyorum dedim annemler
çağırırsa 1 hafta gidersin dedi eltimden için
o gitti 1 ay kaldı dedi bende ondan banane
dedim inanın şal mı yaptın bu sıcakta
yanarsın kısa giy bilmemne diycek diye
gidesim yok
Ya bi de mecburmuyum istemiyorum gitmek
Bana saygı duymadığını düşünüyorum sonuçta ben böyleyim nasıl davranıyım kavga da etmek istemiyorum
Sende ona baski yapp.su kadar tefsir oku su kadar namaz kıl oruç tut sık sık

Aynen canım ama arayacaklar gel diye eşimde git değşiklik olur diyecek ben sinir olcam ailesinede cephe alcam ki kayınvalidemi çok severim arada gerginlik olsun şstemem

ben gitmezdim ne olursa olsun ya, o tarafın sıcağı beter oluyor, bütün gün otur onlarla bakış bakış nereye kadar, vakit geçmez :KK17: hani kır bayır biyer olsa pikniktir yürüyüştür bişeyler yapılır da, denize girmeyene yazlık hiç çekilmez.
ay aman zaten ben kalamıyorum kayınvalidemlerle, tuvaleti bile rahat kullanamıyorum, çişim gelmesin diye su içmiyorum :KK70:

Kayınvalidemlerin izmirde yazlıkları var normalde ankda oturuyoruz her sene 8 ay kadar orda kalıyolar eşimde yıllık izinlerini genelde orda geçirirmiş bu sene nasipse birlikte gidelim dedik ancak eşim iş değiştirdiği için yıllık izni olmayabilir kayınvalidemde izin alamazsa sen gelir kafa dağıtırsın kpssden sonra dedi bende eşim izinli olursa birlikte geliriz dedim yoksa gelmem eşimde iyi olur senin için dedi neyse dün konuşuyoruz internetten elbise bakıyoruz kardeşimin düğünü için tatilde
ne giycen aşkım dedi tesettürlüyüm bu
arada ve gerçekten güzel de giyinirim Neyse
bilmem denizi de pek sevmiyorum zaten
haşema da tarzım değil dedim bikini

giyersin dedi şaplağı yedi benden
saçmalama dedim saçını da salarsın şalla
yanarsın dedi tartıştık ki beni böyle
sevmişsin şimdi bu alttan alttan baskı ne
Direk açıl demiyo ama işte açık olsaydın
daha kolay kıyafet bulabilirdik saçını böyle
toplayınca çok güzel oldu hadi bugünde bu
bluzla kot pantolonla çıkalım dışarı (bluz
kısa) gibisinden imalarda bulundu bikaç
kez ama tatil konusu çok canımı sıktı bende
gitmek istemiyorum dedim annemler
çağırırsa 1 hafta gidersin dedi eltimden için
o gitti 1 ay kaldı dedi bende ondan banane
dedim inanın şal mı yaptın bu sıcakta
yanarsın kısa giy bilmemne diycek diye
gidesim yok
Ya bi de mecburmuyum istemiyorum gitmek
Bana saygı duymadığını düşünüyorum sonuçta ben böyleyim nasıl davranıyım kavga da etmek istemiyorum

Bence imalarinin farkinda oldugunu goster ve kesin tavrini koy

Acil demesinide kabullenmiyorum ama varsayalim bu kadin acildi basi acmak ve bikini giymek ayni sey mi ben oyle aman aman tesetturlu biride defilim bırakin boyle uc seyleri dusunmeyi pardesuluyum carsiya tunikle gitmeyi bile dusunemem rahatsiz olurum yani birde kalkip boyle seyler teklif etmesi bildiginiz mantik disi

Sizinle evlenmeden akli nerdeymis acaba beyefendinin

O da öyledir aslında namazında niyazında benim evlendikten sonraki görüntümden etkilendiğini düşünüyorum çünkü böyle çok daha güzelsin dedi sevgiliyken açık saçlı fotomu dahi göstermemiştim
İyi de evde kapalı mı dolaşıyorsun ki? Güzelliğini görmeye doyamıyorsa gece gündüz seni seyretsin evde.
Adam belki kendi bile olmayacağı bir tatilde seni başkalarına göstermek istiyor. Bu neyin kafası?

Bence imalarinin farkinda oldugunu goster ve kesin tavrini koy

Acil demesinide kabullenmiyorum ama varsayalim bu kadin acildi basi acmak ve bikini giymek ayni sey mi ben oyle aman aman tesetturlu biride defilim bırakin boyle uc seyleri dusunmeyi pardesuluyum carsiya tunikle gitmeyi bile dusunemem rahatsiz olurum yani birde kalkip boyle seyler teklif etmesi bildiginiz mantik disi

Sizinle evlenmeden akli nerdeymis acaba beyefendinin
On karış havadaymış belli ki hissettirmedi bile

İyi de evde kapalı mı dolaşıyorsun ki? Güzelliğini görmeye doyamıyorsa gece gündüz seni seyretsin evde.
Adam belki kendi bile olmayacağı bir tatilde seni başkalarına göstermek istiyor. Bu neyin kafası?
Canım olur mu evde bambaşkayım dışarda bambaşka neyin kafası bilmiyorum konu sürekli gündeme gelecek diye sinir oluyorum

Kapalilar bana kac kere kapan, kapanmak cok guzel dedi.. ben tersini soyleyince niye ayaklaniyosunuz hanimlar:)
Nerde ozgurluk?

Canım olur mu evde bambaşkayım dışarda bambaşka neyin kafası bilmiyorum konu sürekli gündeme gelecek diye sinir oluyorum
Kedicik bir sesini çıkar ya, sen niye korkuyorsun. Suçlu olan o.

Sor, neyin kafasını yaşıyorsun de, sen de böyle güzel kafa varken o namaza ne gerek var de.

O tatile sakın gitme bence...Sen aynı dönem ailenle tatil ayarla, sonradan görme abazalığı henüz geçmemiş kocan kendi kendine takılsın bir süre.

Kedicik bir sesini çıkar ya, sen niye korkuyorsun. Suçlu olan o.

Sor, neyin kafasını yaşıyorsun de, sen de böyle güzel kafa varken o namaza ne gerek var de.

O tatile sakın gitme bence...Sen aynı dönem ailenle tatil ayarla, sonradan görme abazalığı henüz geçmemiş kocan kendi kendine takılsın bir süre.
Gitmiycem ki canım ailesine kendi hesap verain kedicik niye gelmiyo diye sorduklarında banane uyuz oluyorum ayy zorla tatil yaptırtılmaya çalışılıyorum :/ inan hafife aldım biraz üstüne düşmedim böyle diyo diye ama tırnaklarımı çıkarıp kavga etsem bina kalkar ayağa bilincinde değil henüz

On karış havadaymış belli ki hissettirmedi bile

Sonucta maksadi seni guzel gormekse evde istesigi gibi giyersinde suslenirsinde ki nedense evdede ozeniyorsun izlenimi verdin

Ama kocanin yaptigi hic olmamis valla hep derim erkeklerin hepsi bambaska dunya hangisinin icinden ne cikacagi belli olmuyor bence masaya yumrugu vurup fikrinizide kararinizida kendisine soyleme zamaniniz gelmiste geciyor

Sonucta maksadi seni guzel gormekse evde istesigi gibi giyersinde suslenirsinde ki nedense evdede ozeniyorsun izlenimi verdin

Ama kocanin yaptigi hic olmamis valla hep derim erkeklerin hepsi bambaska dunya hangisinin icinden ne cikacagi belli olmuyor bence masaya yumrugu vurup fikrinizide kararinizida kendisine soyleme zamaniniz gelmiste geciyor
Öyleyim canım bakarım temizim titizim saçıma maşa yaparım özel günlerde mini elbiseler de giyerim daha neler söyleyemiyorum severek yapıyorum zaten ve bi ona yapıyım ne yapıyosam açılıp saçlarımı savurmayı bende bilirim lakin ki öyle değildir

Karısının dışarda, hatta kendisi de yanında değilken bikini giymesini isteyen bir erkek. Ne bileyim dilim varmadı bu kelimeyi yazmaya

Back
X