- 15 Ekim 2015
- 3.677
- 4.277
- 83
- Konu Sahibi Kedicikk061
Sıkı takipçimsin demek böyle devamBende ne zaman görsem konu sahibesinin eşinin gaz çıkardiği geliyor mesela aklıma.
Malum hergün 2 konu açtiği için![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sıkı takipçimsin demek böyle devamBende ne zaman görsem konu sahibesinin eşinin gaz çıkardiği geliyor mesela aklıma.
Bencede dilin varmasın hiçbişeyin garantisi yok çünkü :)Karısının dışarda, hatta kendisi de yanında değilken bikini giymesini isteyen bir erkek. Ne bileyim dilim varmadı bu kelimeyi yazmaya
Yok öyle değil de, burda hoş olmaz. Siz de belli ki pek de rahatsız sayılmazsınız, kocanızı bu saygısız isteğine karşın hala koruduğunuza göreBencede dilin varmasın hiçbişeyin garantisi yok çünkü :)
Rahatsız olmadığım için şikayet ediyorum zatenYok öyle değil de, burda hoş olmaz. Siz de belli ki pek de rahatsız sayılmazsınız, kocanızı bu saygısız isteğine karşın hala koruduğunuza göre
Rahatsız olan insan kocasına laf getirmemeye çalışmaz, en azından kendi düşüncem, ben öyle yapardım. Sen de sağol.Rahatsız olmadığım için şikayet ediyorum zaten
Allah şaşırtmasın
İnsanın eşinin böyle düşünmesi koca dünyanın düşünmesinden daha ağır yaşamayan da anlayamaz
O yüzden anlayamazsın zorlama sağol yorum için.
Hı hıSıkı takipçimsin demek böyle devam![]()
Ben erkek olsam açık bir eş isterim. Ama gidip kapalı bir kadınla evlenerek ondan açılmasını isteyemem, eşinizin kafası karışmış bence.Bi erkek neden eşinin açılmasını ister ki
Kocanıza tabii ki laf söyletmeyeceksiniz, ne isterse istesin yani burada kocanızı taşlayalım diye yorum yapmıyoruz ve böyle bir hakkımız yok.Rahatsız olmadığım için şikayet ediyorum zaten
Allah şaşırtmasın
İnsanın eşinin böyle düşünmesi koca dünyanın düşünmesinden daha ağır yaşamayan da anlayamaz
O yüzden anlayamazsın zorlama sağol yorum için.
İsterse saat başı konu açar, sınırlama mı vardı konu açma sayısında?Bende ne zaman görsem konu sahibesinin eşinin gaz çıkardiği geliyor mesela aklıma.
Hiç.İsterse saat başı konu açar, sınırlama mı vardı konu açma sayısında?![]()
Sıkı takipçimsin demek böyle devam![]()
Kocanızın bu davranışına yorum yapma hakkı vermiş oluyorsunuz aslında, kendisine ve karakterine vs değil.Hiç.
Ben konu açarak eşimle ilgili şeylere yorum hakkı vermiş oluyorum ama hakaret de ettiremem tabi ki kadın diyoki sen kocana laf söylettirmiyosun demekki rahatsız değilsin analize gel.
Sınırlama yok,lakin anlatmaya çaliştiğim şey farklıydı.İsterse saat başı konu açar, sınırlama mı vardı konu açma sayısında?![]()
Ayy çok tatlısın yaa keşke ben de gülüp geçebilsem her kadın güzeldir zaten sende öylesindir eminim nerden bulursam giyerim marka takıntım yok yeri gelir pazardan 10tlik uzun ceket alırım kombinlerim işte ne biliyim evde daha farklıyım yetmiyo demekki gezmeye giderken öyle çıkıveryim istiyo lakinki öyle değil.Canım eşin şaka yapmıştır boşver takma kafana..Eğer çok istiyorsa mutlaka böyle tatil yerleri vardır yani sadece size ait havuz gibi..Orda giyersin adamın gönlü olur. Ya da evde giy dolaş içinde kalmasın garibinŞaka bir yana bende 4 yıldır kapalıyım ama giyinmeyi bir türlü beceremedim sadece uzun tunikler ve altına pantolon giyiyorum, tarzın güzelse bana da bir fikir versen hangi firmayı tercih edebilirim. Sefamervede aslında güzel şeyler var ama net satışındaan kıyafet pek mantıklı gelmiyor. Birde şal kullanıyorum ama tek bir düzen farklı model yapamıyorum. İki sıpacık var bende çok küçükler o yüzden dışarı çıkıpta araştırmaya fırsatım olmuyor, gerçi burası izmir pek çeşitte yok zaten. Aman uzattım farkındayım
önerilerini bekliyorum
![]()
16 yaşındayım sevgilim kızlığımı bozdu diye fake konular da açılıyorken, kadın hiç değilse gerçek derdini anlatmış...Sınırlama yok,lakin anlatmaya çaliştiğim şey farklıydı.
Tabiki hayatımızda hepimizin içinden çıkamadığı problemler oluyor,ama birazda başkalarından fikir almak yerine kendi doğrumuzu yanlışımızı bilip uygulayalım,kafa yoralım. Okuduğun gibi kocam gaz çıkarıyor vs gibi konu açmişti,ona istinaden yazdım okey!