Ciddi bi sorunum var

Yok öyle değil de, burda hoş olmaz. Siz de belli ki pek de rahatsız sayılmazsınız, kocanızı bu saygısız isteğine karşın hala koruduğunuza göre
Rahatsız olmadığım için şikayet ediyorum zaten
Allah şaşırtmasın
İnsanın eşinin böyle düşünmesi koca dünyanın düşünmesinden daha ağır yaşamayan da anlayamaz
O yüzden anlayamazsın zorlama sağol yorum için.

Allah şaşırtmasın
İnsanın eşinin böyle düşünmesi koca dünyanın düşünmesinden daha ağır yaşamayan da anlayamaz
Rahatsız olan insan kocasına laf getirmemeye çalışmaz, en azından kendi düşüncem, ben öyle yapardım. Sen de sağol.

Açık bir insanı kapalı olmaya zorlamak kadar saçma bir düşünce.
Belli ki alttan alta açılmanızı istiyor.
Dikili'nin sıcağı açıklar için bile çekilmez.
Bir de yazın öyle küçük bir sahil kasabası olmuyor ne yazık ki.
150000 nüfuslu bir yer oluyor.
Vıcık vıcık kalabalık yani.
Yani ben açık bir bayanken yazın böyle yerler beni sıkıyor.

Benim bir arkadasimin esi de boyle.17 yillik evliler adam hala karisina bikini giy diyor.Yahu kadincagiz tesetturlu,plaja bile gitmiyor adam hala bikini hayalinde.Cok can sıkıcı bir durum.Ben de tesetturluyum denize girmiyorum cunku hem hasema bile giyilse islaninca her yer ortaya cikiyor bikiniden bir fark kalmiyor hem de sen giyinik olsan ne olur cevredeki herkes ciplak.Tercih meselesi ve bu konuda baskiyi asla kabul etmem.Esler ortak bir noktada bulusmali...

çok enteresan bir konu gerçekten;

ben de düşündüm neden eş böyle bir istekte bulunmuş olabilir diye, konu sahibinin seçeneği bana pek mantıklı gelmedi, bence ihtimaller;

- eşini deniyor olabilir, hani ben açıl dersem ne ypacak acaba, açılacak mı gibisinden.
- çevreden çekiniyor olabilir, özellikle yazlık çevresinde tesettür bazı kişiler tarafından pek sevilmiyor. sevdiği yakın kişiler varsa onların yanında açık olmasından dolayı daha rahat geçeceğini düşünüyor olabilir.

bu arada eşin tesettür görüşüne katılıyorum ama keşke bu görüşünü evlenmeden önce paylaşsaymış.

ailenin daveti ise bence gayet kibarca. bizim oralarda ısrar da vardır yanında, hani ısrar edilmezse ayıp olur diye bile düşünülür. sinir olsam da insanları anlamaya çalışıyorum.
eş de çağırırlarsa gidersin derken, yine kibarlık yapıyor gibi geldi bana, kendi tatile gidemeyecek diye eşini de engellemek istemiyor gibi.
elbette konu sahibi istemiyorsa gitmesin. o kadar yol gidip denize bile girmeyecekse hakikaten Dikili çekilmez yaz günü.
onun yerine haftasonu eşle yakın bir yerlere kaçamak yapılabilir.

Allah şaşırtmasın
Kocanıza tabii ki laf söyletmeyeceksiniz, ne isterse istesin yani burada kocanızı taşlayalım diye yorum yapmıyoruz ve böyle bir hakkımız yok.
Alıntılamaya gerek bile görmedim o yüzden size yazıyorum.
Aldatma ve şiddet yoksa tabii ki eşinizi savunacaksınız ne olursa olsun, biz tanımıyoruz ne hadle kötü şeyler söyleyelim siz susun höh yani herkes yerini bilmeli.

Sıkı takipçimsin demek böyle devam:cool:

Canım eşin şaka yapmıştır boşver takma kafana..Eğer çok istiyorsa mutlaka böyle tatil yerleri vardır yani sadece size ait havuz gibi..Orda giyersin adamın gönlü olur. Ya da evde giy dolaş içinde kalmasın garibin:KK45: Şaka bir yana bende 4 yıldır kapalıyım ama giyinmeyi bir türlü beceremedim sadece uzun tunikler ve altına pantolon giyiyorum, tarzın güzelse bana da bir fikir versen hangi firmayı tercih edebilirim. Sefamervede aslında güzel şeyler var ama net satışındaan kıyafet pek mantıklı gelmiyor. Birde şal kullanıyorum ama tek bir düzen farklı model yapamıyorum. İki sıpacık var bende çok küçükler o yüzden dışarı çıkıpta araştırmaya fırsatım olmuyor, gerçi burası izmir pek çeşitte yok zaten. Aman uzattım farkındayım :KK59: önerilerini bekliyorum:KK53:

Hiç.
Ben konu açarak eşimle ilgili şeylere yorum hakkı vermiş oluyorum ama hakaret de ettiremem tabi ki kadın diyoki sen kocana laf söylettirmiyosun demekki rahatsız değilsin analize gel.
Kocanızın bu davranışına yorum yapma hakkı vermiş oluyorsunuz aslında, kendisine ve karakterine vs değil.
İstersem rahatsız olayım, durduk yere neden kocama laf söylettireyim ya? Kimin haddine ki laf söylemek?
Davranışı isteği saygısızsa, ağzının payı verilir geçilir... Ne yapalım adamı topa mı tutalım burada, ne ayıp şeyler bunlar.

İsterse saat başı konu açar, sınırlama mı vardı konu açma sayısında? :KK51:
Sınırlama yok,lakin anlatmaya çaliştiğim şey farklıydı.
Tabiki hayatımızda hepimizin içinden çıkamadığı problemler oluyor,ama birazda başkalarından fikir almak yerine kendi doğrumuzu yanlışımızı bilip uygulayalım,kafa yoralım. Okuduğun gibi kocam gaz çıkarıyor vs gibi konu açmişti,ona istinaden yazdım okey!

Canım eşin şaka yapmıştır boşver takma kafana..Eğer çok istiyorsa mutlaka böyle tatil yerleri vardır yani sadece size ait havuz gibi..Orda giyersin adamın gönlü olur. Ya da evde giy dolaş içinde kalmasın garibin:KK45: Şaka bir yana bende 4 yıldır kapalıyım ama giyinmeyi bir türlü beceremedim sadece uzun tunikler ve altına pantolon giyiyorum, tarzın güzelse bana da bir fikir versen hangi firmayı tercih edebilirim. Sefamervede aslında güzel şeyler var ama net satışındaan kıyafet pek mantıklı gelmiyor. Birde şal kullanıyorum ama tek bir düzen farklı model yapamıyorum. İki sıpacık var bende çok küçükler o yüzden dışarı çıkıpta araştırmaya fırsatım olmuyor, gerçi burası izmir pek çeşitte yok zaten. Aman uzattım farkındayım :KK59: önerilerini bekliyorum:KK53:
Ayy çok tatlısın yaa keşke ben de gülüp geçebilsem her kadın güzeldir zaten sende öylesindir eminim nerden bulursam giyerim marka takıntım yok yeri gelir pazardan 10tlik uzun ceket alırım kombinlerim işte ne biliyim evde daha farklıyım yetmiyo demekki gezmeye giderken öyle çıkıveryim istiyo lakinki öyle değil.

Sınırlama yok,lakin anlatmaya çaliştiğim şey farklıydı.
Tabiki hayatımızda hepimizin içinden çıkamadığı problemler oluyor,ama birazda başkalarından fikir almak yerine kendi doğrumuzu yanlışımızı bilip uygulayalım,kafa yoralım. Okuduğun gibi kocam gaz çıkarıyor vs gibi konu açmişti,ona istinaden yazdım okey!
16 yaşındayım sevgilim kızlığımı bozdu diye fake konular da açılıyorken, kadın hiç değilse gerçek derdini anlatmış...

Ne saçma insanlar var ya açık alır kapatmak ister kapalı alır açmaya çalışır. Istedigi gibi birini alsaydi o zaman. Tavrınızı net şekilde belli etmelisiniz.

Back
X