Ciddi bi sorunum var

Tabiki canım bunlar övünen tipler sanıyoki kendi başına gelmez bu tarz şeyler ağzına geleni söylüyo neymiş diline gelmiş de diyememiş ne haddineyse

İslami tatil köyleri var, muhafazakar villa diyorlardı sanırım, havuzlu villa ama etraflı çevrili kesinlikle içerisi görünmüyor, kapalı bayanların da havuza girebilmeleri için yapılmışlar. Öyle bir yere tatile gidebilirsiniz hem herkesten uzak baş başa, hem mayonuzu rahatça giyer yüzebilirsiniz :)

Senin kocan sevgilin vs gazını napıyo içindemi patlatıyo dopal bi durum değil mi sen içinde çöz derdini ben burda çözeceğim anlayabilenlerle senin fikrini değerlendirmem için anlama yeteneğin olması gerek ama yok

Evet mantıklı annesi babası burda ev varken neden başka yere gidyosunuz demezlerse :)

Ben kocamı gazıyla seviyorum,her yaşadiğim şeyin çözümünü buralarda aramıyorum,kafa yoruyorum anneme danişiyorum.
Anlama yeteneğimin gayet yerinde olduğunu düşünüyorum ki yazdiğim şeyi anlayamayan sensin. Senin nicki görünce aklıma o konun geliyor dedim napayım yani

Evet mantıklı annesi babası burda ev varken neden başka yere gidyosunuz demezlerse :)
1. Biz karı koca baş başa olmak istiyoruz.
2. Kayınpederimin yanında rahatça oturup kalkamam (Öpüşüp koklaşamazsınız cidden, başınızı da açamazsınız neden evin içinde örtüyle oturasınız?)
3. Yazlık yerlerde başkaları varken yüzemem.
4. KOCAMLA BAŞBAŞA OLMAK İSTİYORUM.
Bu kadar basit.

kaynananda kalmayabilirsin ama acıklık konusuna gelince herkezin zamanla fikri degisiyo cnm evliilkte esinde seni acık daha güzel hayal ediyo belliki belki gidebilecginiz yerler bile bu yüzden kısıtlanıyo esinin hayalı olabilir karı koca güneslenmek yüzmek sıcakta gölge altında eglenmek

ayrıca sen güzelim diyosun tabi kim yogurdum eksi der ama söyle bisey var cougunlula herkez demiyorum ama kapalı olunca kadınlar en az 5 yas atıyolar oda tipine baglı kimi 10 yasta fazla gösterebilir ki cok yakın bi komsum var kız bi anda kocası yüzünden kapantı 21 yasındaki kız 40 gibi duruyoki ki cantası ayakkabısı ortüsü hep marka ne kadar iyi giyinirsen giyin bas kapalı uzun pardüseyi giydin mi bi kot bi tisörtlü kız asla olamazsın

Tabiki canım bunlar övünen tipler sanıyoki kendi başına gelmez bu tarz şeyler ağzına geleni söylüyo neymiş diline gelmiş de diyememiş ne haddineyse
övünen tarzda bir yorumumu göremedim, algı probleminiz var önce onu düzeltin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…