• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ciddi bir dert

Eylem397

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2017
1
0
1
29
Arkadaslar kac gundur giriyorum buraya dertleri okuyorum simdi kendi derdime geldi sira. Ben bi hata ettim zamaninda ve eski sevgilime resimlerimi gonderdim mustehcen. Kim oldugunu bilmedigim biri (eskisevgilimdegil) bu resimelri biyerden almis ve tehditler ediyor yaklasik 2yildir santaj yapiyor para istiyor vs. Suan geldigimiz nokta şudur: eski sevgilim notebookunu kirdi ve icindeki dosyalari silmeyi basardi sadece adamin elinde sifir bi nb var herneyse bunun karsiliginda ise eski sevgilim gondermis oldugu parayi istedi ve adam yolladi. Az once bana facebook uzerinden bi mesaj gonderdi pereembe gunune kadar para gelmezse cuma oraya gelip ananizi bacinzi vs diye. Arkadaslar beni yargiliyabilirsiniz hata ettin diyebilirsiniz ama bana yol gosterin adamin bilgileri elimizde yurt disinda yasiyor 2cocuk babasi hatta eski sevgilim isyerine adam bile gonderdi cok uzun anlattim belki anlasilir olmadi ama sizce dedigini yaparmi bu tur adamlar yoksa sadece korkutmak icinmi yapiyor buarada elinde eskidende olsa gercekten resimlerim bulunmus

Oncelikle fotolar adamin eline nasil gecti? Bunda eski sevgilinin payi ne?

Ikincisi tehdit ciddi bir suctur. Yarin hemen sikayetinizi yapin.

Ucuncusu ben daha dedigini yapana rastlamadim.

Bir de fotolarin eskiden onda olmasi suanda da olmadigi anlamina gelmez. Sonucta kopyalanabilir bir sey bu.

Genelde havlayan it ısırmaz ama yurt dışında olduğundan yapabilir yurtdışı davaları pek çözülemiyor sanırım

Arkadaslar kac gundur giriyorum buraya dertleri okuyorum simdi kendi derdime geldi sira. Ben bi hata ettim zamaninda ve eski sevgilime resimlerimi gonderdim mustehcen. Kim oldugunu bilmedigim biri (eskisevgilimdegil) bu resimelri biyerden almis ve tehditler ediyor yaklasik 2yildir santaj yapiyor para istiyor vs. Suan geldigimiz nokta şudur: eski sevgilim notebookunu kirdi ve icindeki dosyalari silmeyi basardi sadece adamin elinde sifir bi nb var herneyse bunun karsiliginda ise eski sevgilim gondermis oldugu parayi istedi ve adam yolladi. Az once bana facebook uzerinden bi mesaj gonderdi pereembe gunune kadar para gelmezse cuma oraya gelip ananizi bacinzi vs diye. Arkadaslar beni yargiliyabilirsiniz hata ettin diyebilirsiniz ama bana yol gosterin adamin bilgileri elimizde yurt disinda yasiyor 2cocuk babasi hatta eski sevgilim isyerine adam bile gonderdi cok uzun anlattim belki anlasilir olmadi ama sizce dedigini yaparmi bu tur adamlar yoksa sadece korkutmak icinmi yapiyor buarada elinde eskidende olsa gercekten resimlerim bulunmus
Aklımda sorular
1-Müstehcen resim niye çekilir?
2- Niye sevgiliye bu fotolar yollanır?
3-Notebook mu çalındı?
4-Neden para yollandı?
5-O adam ne kadar akılsız ki o parayı geri yolladı?
6-Madem geri isteyecekti,neden aldığı parayı yolladı?
7-Ya siz ya da sevgiliniz ağır yalancısınız mı?
Hiçbir şey anlamadım.

Kim kimden para istedi gönderdi anlamadım?
Şimdi de senden mi istiyor para?
Bu adam sana nasıl ulaştı?
Bence bi halt etmez. Korkutmak için yapıyor.

Bundan sonra kimseye müstehcen fotoğraf atmaman gerektiğini kötü bir tecrübeyle öğrenmiş oldun ..yargılama kısmı bize düşmez ..yanlış olduğunu söyler geçeriz ..

Adamı şikayet et ..direkt savcılığa bildir ..sana atılan tehdit ,şantaj içerikli bütün mesajları da delil olarak sakla ..rezil olmaktan korkma ! Herkes hata yapar ..bu fotoğraflar yayılırsa daha çok rezil olursun ..o yüzden vakit kaybetmeden şikayetini yap ..

O korkuyu anlıyorum ama dedigini yapana ben de rastlamadım. İki çocuk babası bide. İnşallah kızı yoktur bu .......... nın

Adamın bilgileri elinizde varsa şikayet edin. Bu tehtidlerle ömür mü geçer? Rezil olmayı boşverin herkes hata yapar, kimse kusursuz değil. Bu baskıyla yaşamak zor, uzatmadan şikayete gidin. Kendi ülkesinde de suçtur muhtemelen. Kendi ülkesine de şikayet edilebilir mi acaba onu merak ettim.

yaşın kaç bilmiyorum ama dava acarken durumunu izah ettiğinde sen o adliyeden başkası konuyu söylemezsen duymaz bile ben her ihtimale karşı bir avukatla görüş derim en azından boş durmamış olursun pislik yurt dışında olmasına güveniyordur cünkü malesef hangi ülkeler bilmiyorum bizim ülkemizde suclu bulunsa bile bazı ülkelerde ellerini kollarını sallaya salllaya geziyorlar kimbilir onun bilgisayarında yada vs de ne pislik halleri vardır .

Hem bulundugun yerin hem de adamin bulundugu yerin polisiyle irtibata gec. Derhal dilekce ver.
Bilgisayar isinden anlayan bir arkadasin varsa adamin bilgilerine daha da cok ulasmaya calis, siz korkutun adami mesajlarini yaptiklarini karisina bildirecsginizi soyleyin. Isyerini falan da biliyormussunuz. Kimligi belliyse derhal sikayet yolunu secmelisiniz.
Olaylarin nasil gelistigini net anlamadim ama...

Resimler kac yillik?
Yasin kucukken cekilen resim ise daha da acil vaka olarak bakarlar olaya.

Bu konu acilmisken belki birilerinin gozunu acmis olurum. En azindan bilmeyenler bundan sonra daha dikkatli olur. Arkadaslar telefondaki resimleri telefondan silseniz bile daha sonra tekrar yuklenebiliyor. Eger sen telefonunu falan sattiysan pislik yapmak isteyen kotu niyetli biri tum fotolarini tekrar yukleyebilir. Teknoloji iyi guzelde bazen de cok tehliklei malesef.

Adamı şikayet edeceksin onun yaptığı suç . Hatalar insanlara mahsustur . Prim verme bu tiplere

Mesajları silmeden direkt saccılığa gideceksin . Korkar da istediğini yaparsan taviz tavizi doğurur.

Herkes şikayet et demiş, sanki hemen çözülecekmiş gibi. Bu ülkenin hukuk sisteminde, son zamanlarda sonuçlanan davalardaki hakimlerin vermiş olduğu kararlar belli. Tacize, şantaja yaklaşım belli. Adli tatil şu an ve işleyiş de aksak. Adam zaten yurtdışında, hiçbir sonuç çıkmaz. Kadınlarımızın adalete dair umutlarına şaştım kaldım. Bana laf attı diyerek polise sığınan kadınlar dayak yedi geçen hafta yahu.

Bu kk daki ''hemen dava aç'' bir de ''uzmana görünün'' tavsiyeleri beni benden alıyor artık.

Yaşın çok küçük değilse ve fotoğrafların sorumluluğunu alabileceksen ''ne yaparsan yap'' de şantaj yapan hanzoya. Yok ''ailem mutaassıp bunu kaldıramazlar'' diyorsan adamın karısını ara ondan yardım iste. Zaten adamı tanıyormuşsunuz. Sosyal medyadan adamın yakınlarına ulaşmaya çalış ve meramını anlat.

Tabiki yaşanılan şey kolay değil ama bence prim verme..Resimleri verince ne olucak anlamadım kötü sitelerde mı olur,ailenemi göstericek..? Ne yaparsa yapsın korkma.Allaha sığın..Geçmişin içinde tövbe et ama o serefsize prim verme.Onun yaptığı daha büyük bir kötülük.

Back
X