- 14 Ağustos 2017
- 1
- 0
- 1
- 29
Arkadaslar kac gundur giriyorum buraya dertleri okuyorum simdi kendi derdime geldi sira. Ben bi hata ettim zamaninda ve eski sevgilime resimlerimi gonderdim mustehcen. Kim oldugunu bilmedigim biri (eskisevgilimdegil) bu resimelri biyerden almis ve tehditler ediyor yaklasik 2yildir santaj yapiyor para istiyor vs. Suan geldigimiz nokta şudur: eski sevgilim notebookunu kirdi ve icindeki dosyalari silmeyi basardi sadece adamin elinde sifir bi nb var herneyse bunun karsiliginda ise eski sevgilim gondermis oldugu parayi istedi ve adam yolladi. Az once bana facebook uzerinden bi mesaj gonderdi pereembe gunune kadar para gelmezse cuma oraya gelip ananizi bacinzi vs diye. Arkadaslar beni yargiliyabilirsiniz hata ettin diyebilirsiniz ama bana yol gosterin adamin bilgileri elimizde yurt disinda yasiyor 2cocuk babasi hatta eski sevgilim isyerine adam bile gonderdi cok uzun anlattim belki anlasilir olmadi ama sizce dedigini yaparmi bu tur adamlar yoksa sadece korkutmak icinmi yapiyor buarada elinde eskidende olsa gercekten resimlerim bulunmus