• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ciddi bir durum mu ne yapmalıyım?

Pnrsnnnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2021
97
70
38
Bugün 2 aylık brıtısh kedi sahiplendik alır almaz iç dış parazit aşısını yaptırdık enseden. Ve oğlum kediyi tutup aşılı yerinden öptü saniyelik gelişti tüm gün dikkat ettik anlık oldu hemen alını agzını yıkadım oğlumun. Ciddi bir durum mu ne yapmalıyım

Bugün 2 aylık brıtısh kedi sahiplendik alır almaz iç dış parazit aşısını yaptırdık enseden. Ve oğlum kediyi tutup aşılı yerinden öptü saniyelik gelişti tüm gün dikkat ettik anlık oldu hemen alını agzını yıkadım oğlumun. Ciddi bir durum mu ne yapmalıyım
Hiçbir şey olmaz endişe etmeyin. Bol suyla yıkayın. Ciddi bir durum değil.

Igne deri altina giriyor konu sahibesi merak etme, deriye tuylere vb temas etmiyor bir sey olmaz.

bir şey olmaz. bizimkini de öpüyoruz sürekli aşıdan sonra da öptük defalarca hala yasıyoruz 😂😂 korkmayın. zaten dısarıda bir sey yok içeriye ilaç veriliyor

Enseden derken iğne mi damla mı yaptınız? 30 dakika geçmiş olmasına rağmen birşey olmadıysa korkmayın daha da birşey olmaz inşallah 🙏🏻

Enseden derken iğne mi damla mı yaptınız? 30 dakika geçmiş olmasına rağmen birşey olmadıysa korkmayın daha da birşey olmaz inşallah 🙏🏻
Damla yapıldı. Damladan 3 saat sonra falan öptü. Bu saat oldu hala sorun yok oğlumda . Veteriner dudak kızarıklıgı ağız kokusu ateşlenme belirtileri olursa doktora gidin dedi dediğiniz gibi bişey olmaz inşallah çok sağolun

Çocuğunuzu takip edin vücudu değişik reaksiyon gösterirse hastaneye gidin .

Ensesine damlatınca yavrunun annesi ile bile 3 saat ayırıyoruz. Çünkü annesinin yalamaması gerekiyor o bölgeyi. Biraz gözlemleyin vücudunu kontrol edin çocuğunuzun. Bir doktorada danışın bana kalırsa.

Back
X