Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 veteriner aradık 3 ü de cevap vermedi dönüş yapana kadar buraya yazdım bilgisi olan başına gelen var mı dıye . Olay olur olmaz buraya yazmadım zaten takılmayın yani o kısmaBuraya soracağınıza bir veterineri arasanız ya.
Hiçbir şey olmaz endişe etmeyin. Bol suyla yıkayın. Ciddi bir durum değil.Bugün 2 aylık brıtısh kedi sahiplendik alır almaz iç dış parazit aşısını yaptırdık enseden. Ve oğlum kediyi tutup aşılı yerinden öptü saniyelik gelişti tüm gün dikkat ettik anlık oldu hemen alını agzını yıkadım oğlumun. Ciddi bir durum mu ne yapmalıyım
Çok teşekkür ederimHiçbir şey olmaz endişe etmeyin. Bol suyla yıkayın. Ciddi bir durum değil.
Enseden derken iğne mi damla mı yaptınız? 30 dakika geçmiş olmasına rağmen birşey olmadıysa korkmayın daha da birşey olmaz inşallahBugün 2 aylık brıtısh kedi sahiplendik alır almaz iç dış parazit aşısını yaptırdık enseden. Ve oğlum kediyi tutup aşılı yerinden öptü saniyelik gelişti tüm gün dikkat ettik anlık oldu hemen alını agzını yıkadım oğlumun. Ciddi bir durum mu ne yapmalıyım
Dış parazit iğne değil, solüsyon. Tüylere sürülüyor, iki üç gün üzerinde kalıyor.Igne deri altina giriyor konu sahibesi merak etme, deriye tuylere vb temas etmiyor bir sey olmaz.
Damla yapıldı. Damladan 3 saat sonra falan öptü. Bu saat oldu hala sorun yok oğlumda . Veteriner dudak kızarıklıgı ağız kokusu ateşlenme belirtileri olursa doktora gidin dedi dediğiniz gibi bişey olmaz inşallah çok sağolunEnseden derken iğne mi damla mı yaptınız? 30 dakika geçmiş olmasına rağmen birşey olmadıysa korkmayın daha da birşey olmaz inşallah![]()