Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bugün 2 aylık brıtısh kedi sahiplendik alır almaz iç dış parazit aşısını yaptırdık enseden. Ve oğlum kediyi tutup aşılı yerinden öptü saniyelik gelişti tüm gün dikkat ettik anlık oldu hemen alını agzını yıkadım oğlumun. Ciddi bir durum mu ne yapmalıyım
3 veteriner aradık 3 ü de cevap vermedi dönüş yapana kadar buraya yazdım bilgisi olan başına gelen var mı dıye . Olay olur olmaz buraya yazmadım zaten takılmayın yani o kısma
Bugün 2 aylık brıtısh kedi sahiplendik alır almaz iç dış parazit aşısını yaptırdık enseden. Ve oğlum kediyi tutup aşılı yerinden öptü saniyelik gelişti tüm gün dikkat ettik anlık oldu hemen alını agzını yıkadım oğlumun. Ciddi bir durum mu ne yapmalıyım
bir şey olmaz. bizimkini de öpüyoruz sürekli aşıdan sonra da öptük defalarca hala yasıyoruz korkmayın. zaten dısarıda bir sey yok içeriye ilaç veriliyor
Damla yapıldı. Damladan 3 saat sonra falan öptü. Bu saat oldu hala sorun yok oğlumda . Veteriner dudak kızarıklıgı ağız kokusu ateşlenme belirtileri olursa doktora gidin dedi dediğiniz gibi bişey olmaz inşallah çok sağolun
Ensesine damlatınca yavrunun annesi ile bile 3 saat ayırıyoruz. Çünkü annesinin yalamaması gerekiyor o bölgeyi. Biraz gözlemleyin vücudunu kontrol edin çocuğunuzun. Bir doktorada danışın bana kalırsa.