- 11 Aralık 2018
- 41.454
- 257.666
- 598
- Konu Sahibi animesevdalisi
-
Ayyyy yine ben iyileştiririm vakası. Kusura bakmayın ama sorunlu tiplerden aile babası yaratma çabanız (sadece sizin için demiyorum) dışardan bakınca acınası görünüyor ve kendinize zarar veriyorsunuz. Siz psikolog ya da psikiyatrist değilsiniz. Travması varsa gitsin tedavi olsun terapi alsın.Sevdiğim adam kendisine acıyan sevilmeyeceğine inanan biri. Bunu anlatsam daha iyi olurdu en başta. Travmaları var. Onu sadece o olduğu için seviyorum ama o bir türlü aşamıyor bunu.
Öyle değilmiş yav. Psikolojik sıkıntıları olan adamı iyileştirme çabasıymış. Bu herifler de hep travmalıhe.
masumca işte.
tertemiz
Sizde yaralı ceylanı tehdit ve şantajla elinizde tutup tedavi mi edeceksiniz?Sevdiğim adam kendisine acıyan sevilmeyeceğine inanan biri. Bunu anlatsam daha iyi olurdu en başta. Travmaları var. Onu sadece o olduğu için seviyorum ama o bir türlü aşamıyor bunu.
Ben tehdit etmedim ki beni oyalamasın istedim. Başka kızlar var hayatına baksınSizde yaralı ceylanı tehdit ve şantajla elinizde tutup tedavi mi edeceksiniz?
Söylenen şey bu değil.
Şunu yaparsak olur gibi şartlarla zorla yapılan evlilikten hayır gelmez.
Başka adamlar da var. Siz niye hayatınıza bakmıyorsunuz? İlla kan göz yaşı ihtiras mı olmalı?Ben tehdit etmedim ki beni oyalamasın istedim. Başka kızlar var hayatına baksın
Sevdiğim adam kendisine acıyan sevilmeyeceğine inanan biri. Bunu anlatsam daha iyi olurdu en başta. Travmaları var. Onu sadece o olduğu için seviyorum ama o bir türlü aşamıyor bunu.
masumca sevmekMasumca sevmek oluyo
Ben hayatıma bakma kararımı ona da belirtip bitirdim arkadaşlığı da. Beyefendi dayanamayıp benimle iletişime geçti.bu durumdan zarar gördüğümü fark edeli çok oldu zatenBaşka adamlar da var. Siz niye hayatınıza bakmıyorsunuz? İlla kan göz yaşı ihtiras mı olmalı?
İletişim tek taraflı kurulmaz. Siz de onunla iletişime geçmişsiniz dayanamayıp.Ben hayatıma bakma kararımı ona da belirtip bitirdim arkadaşlığı da. Beyefendi dayanamayıp benimle iletişime geçti.bu durumdan zarar gördüğümü fark edeli çok oldu zaten
Bu zamana kadar olsa olurduMerhabalar. Konuştuğum birisi var. Aslında 2 yıla yakın bir ilişkimiz oldu yapamadık ayrıldık kendisi hiç çaba göstermeyip sorumluluk almadığı için. Daha sonra arkadaş kalalım dedik. Ben hala yoğun duygular beslediğim için bitirdim geçenlerde. Kendisi dün bir bahaneyle yazdı nasıl olduğumu sordu. Ben de açık açık eğer beni ciddi göreceksen seninle olurum yoksa asla yanında olmam deyip kendisine düşünmesi için zaman verdim o da düşüneceğim dedi. Bir erkeğin kestirip atmadan düşüneceğim demesi iyi bir şey mi öncelikle? Bana nedense sevgisinden emin değilmiş gibi hissettiriyor. Ve asıl sormak istediğim şey ise eğer ki olumlu dönüş yaparsa, nasıl davranmalıyım? Yaşımız küçük değil birimiz 28, birimiz 30 yaşında? Onu seviyorum hayatımda olsun istiyorum ama asla kendimden ödün vermek istemiyorum. Şimdiden teşekkürler.
İletişime geçtiğinde siz karşılık vermeseydiniz bu kadar sürmezdiBen hayatıma bakma kararımı ona da belirtip bitirdim arkadaşlığı da. Beyefendi dayanamayıp benimle iletişime geçti.bu durumdan zarar gördüğümü fark edeli çok oldu zaten
Ben hayatıma bakma kararımı ona da belirtip bitirdim arkadaşlığı da. Beyefendi dayanamayıp benimle iletişime geçti.bu durumdan zarar gördüğümü fark edeli çok olduBaşka adamlar da var. Siz niye hayatınıza bakmıyorsunuz? İlla kan göz yaşı ihtiras mı olmalı?
Kendisine az önce önüne bakmasını beni peşinden sürüklememesini söyledimDaha iyi bir alternatif bulamazsa olumlu dönerse size mutlu mu olacaksınız?
Sevseydi sizi kaybetmemek için çabalardı. Beyefendi düşünecekmiş! Kendisine zaman verin bol bol düşünsün!Merhabalar. Konuştuğum birisi var. Aslında 2 yıla yakın bir ilişkimiz oldu yapamadık ayrıldık kendisi hiç çaba göstermeyip sorumluluk almadığı için. Daha sonra arkadaş kalalım dedik. Ben hala yoğun duygular beslediğim için bitirdim geçenlerde. Kendisi dün bir bahaneyle yazdı nasıl olduğumu sordu. Ben de açık açık eğer beni ciddi göreceksen seninle olurum yoksa asla yanında olmam deyip kendisine düşünmesi için zaman verdim o da düşüneceğim dedi. Bir erkeğin kestirip atmadan düşüneceğim demesi iyi bir şey mi öncelikle? Bana nedense sevgisinden emin değilmiş gibi hissettiriyor. Ve asıl sormak istediğim şey ise eğer ki olumlu dönüş yaparsa, nasıl davranmalıyım? Yaşımız küçük değil birimiz 28, birimiz 30 yaşında? Onu seviyorum hayatımda olsun istiyorum ama asla kendimden ödün vermek istemiyorum. Şimdiden teşekkürler.
Ben hayatıma bakma kararımı ona da belirtip bitirdim arkadaşlığı da. Beyefendi dayanamayıp benimle iletişime geçti.bu durumdan zarar gördüğümü fark edeli çok oldu
Kendisine az önce önüne bakmasını beni peşinden sürüklememesini söyledim
"ben kendimden emin olmak seni ilerde daha fazla üzmemek için düşünmek istedim" yazıp seni seviyorum dedi. Artık hisleri konusunda şüpheye düşüyorum. Gerçekten istiyor mu istemiyor mu? Dışarıda sevebileceğimiz bir sürü insan var o da ben de gayet iyi biliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?