- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.458
- 298
- Konu Sahibi Thes ise saff
eger asi yaptirmayacaksiniz lutfen cocugunuzu digerlerinden ayri buyutun.
hem neren okudunuz?
ne olur bu geyige inanmayin... ms inde otizmin de sebepleri belli degil. bebeginizi sacma bir sucicegi hastaligindan kaybetmk ya da sakat birakmak istiyorsaniz ayri tabi.Amin Teşekkürederim
ms ve otizm hastalığının aşının uzun vadede zararı olduğu ve son yıllardan aşılardan dolayı arttığı söyleniyor
hem neren okudunuz?
Çocuğunuz kaç aylık?Karma aşı herhalde öylemi?Ben her iki çocuğuma yaptırdım.Biri hafif,diyeri biraz zor geçirdi.Hastalığın vereceyi zararlar aşının zararlarından daha çoktur.Ama anne ve ya babada herhangi birşeye karşı alerjik durum varsa,aşı yapılmamalıdır.
Son 2 yaş aşısı hangi aşı olduğunu bilmiyorum sadece okuduklarım kafamı karıştırdı ve çocuğum için endişelenmeye başladım
hanimefendi konudan bagimsiz lutfen "deyil" diye bir kelime yok o "degil" ."vereceyi" degil "verecegi" yumusak g lutfen. annesiniz cocugunuza en guzelini ogretin...Yukarıdaki yorumları okumadan yazdım.İlk aşı deyilmiş,şimdiye kadar olanları yaptırmışsınız zaten neden korkuyorsunuz ki?Bence bir araştırın aşı yaptırmamanın zararlarını