Ciddi ciddi düşünür oldum

Vazgeçtim gibi, inşallah yine düşmez aklıma ilerde. Haklısınız çok :)
Benim bi yakınım yaptırdı, burnu kötüydü bir şey diyemedim ama inan dışarda o burundan milyon tane var. Mimikleri, gülüşü herseyi sıradanlasti. Çektiği acıyı saymıyorum bile. O mecburdu da sen değilsin, hiç bulaşma gereksiz estetige.

Eğer çok ciddi bir bozukluk yoksa ameliyat olmak gereksiz, zor ve riskli.. yapılan burun genellikle belli oluyor dışardan, bazen o kadar emanet gibi duruyorki doğal kalsaymış diyor insan. Foto gönderebilirsen daha net yorum yapabilirim. Gerçi vazgeçtin sanırım, mutlaka abarttığın kadar değildir

Fotoğraf görmedim ama eminim abartıyorsundur insan bir organına kafayı taktığı zaman dünya güzeli bile olsa çirkin görebiliyor. Bence hiç o sıkıntılara girme
Aynen öyle, taktikça takıyor insan. Gereksiz aslında böyle şeyler cok buyuk bir sorunum yok çok şükür. Ben vazgeçtim evet ya
Ya burun çok güzel, ama estetik olan kisiye ait değil, o nedenle sıradanlık guzelligi baskilayabilir belki bazı insanlarda yaptırmayacagim diye karar aldım şimdilik bakalım, hayırlısı olsun inşallah

Evet, gerçekten muazzam is çıkartıyor cerrahlar ama anlaşılıyor estetik olduğu. Vazgeçtim, ama isterseniz gönderebilirim

Vazgeçtim gibi, inşallah yine düşmez aklıma ilerde. Haklısınız çok :)

ben çok sorun olmadığı sürece estetik ameliyat taraftarı değilim. sonuçta ameliyat. her ameliyatın riski vardır iyileşme süreci var. sonuç istediğin gibi olmayabilir.

açıkçası yüzünü ve burnunu ben de çok merak ettim. fotoğrafını görmek isterim açıkçası. bu arada herkesin burnu aynı. görür görmez estetik olduğunu anlaşılıyor.

Çok hak veriyorum size de. Bu kadar gözü kara olmaya da gerek yok, Allah gostermesin masada kalsam sebebim kalkik burun aşkı olmuş olacak gondereyim size de

Doğal güzelliğini bozmaya, o acıları çekmeye değmez...

yüzüne yakışan bir burnun var resminde, estetiğe hiiiiç gerek yok...

Canım ben burnundan çok seni merak ettim, bir fotoğraf da bana atar mısın?

Tatlim sen çok fena takmissin hayal etmişsiniz bilinç altına işlemiş o yüzden öyle görmüş sun. ..bazen bana olur cok istediğim bir şeyi görürüm ...ama niyeyse yapabilecegim bir sey olsa da ruyada onu gorursem yapamam ya da alamam...ruyalarin tersi cikarmis derler ya ciddi cisdi inanmaya baslayacagim artik...baska ruyalarim cikar bazen aslinda niye boyle ki? Neyse sabah sabah uykusuzluktan sacmalamaya basladim galiba...

canim ya eger gercekten nefret edip tiksinmiyorsan sakin yapma riskli is...sonra guzelim burnunu da bozmus olmada...nerde olacak kimyapacak hem bakalim istedigin sana yakisacakmi yapay durmasin sonra...begenmedin diyelim sonra bir daha...yani birde bu burun ne bileyim riske deger gormuyorum acikcasi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…