- 25 Temmuz 2014
- 462
- 183
- 83
- Konu Sahibi unutursamfisilda
-
Vazgeçtim gibi, inşallah yine düşmez aklıma ilerde. Haklısınız çok :)Benimde minicik kemer var burnumda ama yaptırmayı düşünmüyorum. Tek tip burun, gereksiz acı, masraf. Çirkin değilse sakin yaptırma.
Fotoğraf görmedim ama eminim abartıyorsundur insan bir organına kafayı taktığı zaman dünya güzeli bile olsa çirkin görebiliyor. Bence hiç o sıkıntılara girmeBu arada karma gönderdim fotoğrafları, daha objektif yorumlar alabilmek için..
Benim bi yakınım yaptırdı, burnu kötüydü bir şey diyemedim ama inan dışarda o burundan milyon tane var. Mimikleri, gülüşü herseyi sıradanlasti. Çektiği acıyı saymıyorum bile. O mecburdu da sen değilsin, hiç bulaşma gereksiz estetige.Vazgeçtim gibi, inşallah yine düşmez aklıma ilerde. Haklısınız çok :)
Aynen öyle, taktikça takıyor insan. Gereksiz aslında böyle şeylerFotoğraf görmedim ama eminim abartıyorsundur insan bir organına kafayı taktığı zaman dünya güzeli bile olsa çirkin görebiliyor. Bence hiç o sıkıntılara girme
Ya burun çok güzel, ama estetik olan kisiye ait değil, o nedenle sıradanlık guzelligi baskilayabilir belki bazı insanlardaBenim bi yakınım yaptırdı, burnu kötüydü bir şey diyemedim ama inan dışarda o burundan milyon tane var. Mimikleri, gülüşü herseyi sıradanlasti. Çektiği acıyı saymıyorum bile. O mecburdu da sen değilsin, hiç bulaşma gereksiz estetige.
Evet, gerçekten muazzam is çıkartıyor cerrahlar ama anlaşılıyor estetik olduğu. Vazgeçtim, ama isterseniz gönderebilirimEğer çok ciddi bir bozukluk yoksa ameliyat olmak gereksiz, zor ve riskli.. yapılan burun genellikle belli oluyor dışardan, bazen o kadar emanet gibi duruyorki doğal kalsaymış diyor insan. Foto gönderebilirsen daha net yorum yapabilirim. Gerçi vazgeçtin sanırım, mutlaka abarttığın kadar değildir
Vazgeçtim gibi, inşallah yine düşmez aklıma ilerde. Haklısınız çok :)
Çok hak veriyorum size de. Bu kadar gözü kara olmaya da gerek yok, Allah gostermesin masada kalsam sebebim kalkik burun aşkı olmuş olacakben çok sorun olmadığı sürece estetik ameliyat taraftarı değilim. sonuçta ameliyat. her ameliyatın riski vardır iyileşme süreci var. sonuç istediğin gibi olmayabilir.
açıkçası yüzünü ve burnunu ben de çok merak ettim. fotoğrafını görmek isterim açıkçası. bu arada herkesin burnu aynı. görür görmez estetik olduğunu anlaşılıyor.
Çok hak veriyorum size de. Bu kadar gözü kara olmaya da gerek yok, Allah gostermesin masada kalsam sebebim kalkik burun aşkı olmuş olacakgondereyim size de
Haklısınız.. teşekkür ederim:) vazgeçtim zatenDoğal güzelliğini bozmaya, o acıları çekmeye değmez...
yüzüne yakışan bir burnun var resminde, estetiğe hiiiiç gerek yok...
Bende sana benimkini gösteririmHaklısınız.. teşekkür ederim:) vazgeçtim zaten
Hahahh anlaştııkBende sana benimkini gösteririm
Özel mesajmi gondericen :)Hahahh anlaştıık
Gönderdim bile :)Özel mesajmi gondericen :)
Allah sahibine bagislasin fistik gibisinGönderdim bile :)
Canım ben burnundan çok seni merak ettim, bir fotoğraf da bana atar mısın?Kızlar ya, bu ara burun estetiğine takmış durumdayım. Rüyamda gördüm bugün o derece ya. Kalkik burunlar çok hoşuma gidiyor. Benimkinin ucu düşük biraz. Aslında çok bi sorunum yok. Yani sanırım yok. Ama çok ciddi düşünüyorum bunu son zamanlarda. Arkadaslarimla falan da hep bu konuyu konuşuyoruz bu ara. Istesem hemen şimdi değil ama bi iki seneye kadar olabilirim. Gerçekten çok kararsizim ya bi yandan ozguvensiz gibi o ne öyle diyorum bi yandan gerçekten çok hoşuma gidiyor kalkik ve küçücük burunlar. Isteyenlere özelden fotoğraflarımı atabilirim ama objektif olarak yardimci olmak isteyenlere :) rüyamda gördüğüm şey de, ben estetik olmuşum, ama nasıl güzel olmuş burnum anlatamam. Mutluluktan ağlıyorum. Yorumlayabilecek olan varsa bi el atsa vallahi sevinirim
Asıl sen öylesin, masallahAllah sahibine bagislasin fistik gibisin
Tabiii gönderdim canım :)Canım ben burnundan çok seni merak ettim, bir fotoğraf da bana atar mısın?
Kızlar ya, bu ara burun estetiğine takmış durumdayım. Rüyamda gördüm bugün o derece ya. Kalkınma runlar çok hoşuma gidiyor. Benimkinin ucu düşük biraz. Aslında çok bi sorunum yok. Yani sanırım yok. Ama çok ciddi düşünüyorum bunu son zamanlarda. Arkadaslarimla falan da hep bu konuyu konuşuyoruz bu ara. Istesem hemen şimdi değil ama bi iki seneye kadar olabilirim. Gerçekten çok kararsizim ya bi yandan ozguvensiz gibi o ne öyle diyorum bi yandan gerçekten çok hoşuma gidiyor kalkik ve küçücük burunlar. Isteyenlere özelden fotoğraflarımı atabilirim ama objektif olarak yardimci olmak isteyenlere :) rüyamda gördüğüm şey de, ben estetik olmuşum, ama nasıl güzel olmuş burnum anlatamam. Mutluluktan ağlıyorum. Yorumlayabilecek olan varsa bi el atsa vallahi sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?