- 25 Temmuz 2014
- 462
- 183
- 83
- Konu Sahibi unutursamfisilda
-
Çok teşekkür ederim yüzümü ben de beğenirim çok şükür yani, ama burnuma dikkatli baktınız mi ucu biraz düşük gibi ya şu an aynaya bakıyorum canım sıkıldı vallahi taktikça da kötü gorunuyo gözümeay sen şaka mı yapıyorsun
burnun da çok tatlı yüzün gözün de maşallah ya
Tabii, hemenBen de isterim
Çok teşekkür ederim yüzümü ben de beğenirim çok şükür yani, ama burnuma dikkatli baktınız mi ucu biraz düşük gibi ya şu an aynaya bakıyorum canım sıkıldı vallahi taktikça da kötü gorunuyo gözüme
O zaman inşallah en kisa surede geçer bu şey, hevestir sadece, bu gidişle yaptırırım gibime geliyor çünkü Allah pişman etmesintabii ki baktım bence senin yüzüne gayet gidiyor
hiç estetiklik bir durumun yok :)
Gönderiyorum size debende merak ettim şimdi.
O zaman inşallah en kisa surede geçer bu şey, hevestir sadece, bu gidişle yaptırırım gibime geliyor çünkü Allah pişman etmesin
20 yaşındayım :)) ergen olsam anlayacağım kendimi. Hep buradaki güzel kızlara baka baka oluştu bu istek ben de ne güzel burunlar var insan hayret ediyorheves heves ben de 15-16 yaşındayken ucu kalkık burun istiyodum ama şimdi burnumu çok beğeniyorum :)
20 yaşındayım :)) ergen olsam anlayacağım kendimi. Hep buradaki güzel kızlara baka baka oluştu bu istek ben de ne güzel burunlar var insan hayret ediyor
Yaasenin burnunun da o güzel burunlardan bir farkı yok bana kalırsa :)
o güzel kızlar arasındasın sen de emin ol
gayet güzel çok hafif bi düşüklük var son fotoğrafta.siz hiç ameliyat masasına yatmadınız sanırım.bu burunla ameliyat olunur mu.burnunuz küçük ve ideal olduğu için düşüklüğü kusur bile değil.Gönderiyorum size de
Yok yatmadım vallahi. Ama ameliyata girdim ve ameliyat sonrası hasta takip ettim tip öğrencisiyim, zorluklarını biliyorum. Bana kaldirabilirmisim gibi geliyor aslında, insan başına gelmeden bilemez de gerçigayet güzel çok hafif bi düşüklük var son fotoğrafta.siz hiç ameliyat masasına yatmadınız sanırım.bu burunla ameliyat olunur mu.burnunuz küçük ve ideal olduğu için düşüklüğü kusur bile değil.
O aşamalardan korkmam ben ya, yaptırıp yaptırmamak konusunda çok kararsizimbu arada her konumda sizin yorumunuzu görmek çok güzel fikirlerinizi özellikle beğeniyorum çünkü
Yaa Hayır tabi ki ama benim çok ilgimi çekiyor küçücük kalkik burunlar :) sürekli güzel burunlu kadınlara bakıyorum, emre ilhan hastalarına bakıyorum onun da etkisi vardır tabi bu psikolojim üzerindeherkesin burnu kalkık hokka gibi mi olacak bu işlerden anlamadığımdan olsa gerek aynı gibi garip geliyor bana
Tabi, atıyorum hemenben de merak ettim özelden mesaj atar mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?