Ciddi ciddi düşünür oldum

unutursamfisilda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
462
183
83
Kızlar ya, bu ara burun estetiğine takmış durumdayım. Rüyamda gördüm bugün o derece ya. Kalkik burunlar çok hoşuma gidiyor. Benimkinin ucu düşük biraz. Aslında çok bi sorunum yok. Yani sanırım yok. Ama çok ciddi düşünüyorum bunu son zamanlarda. Arkadaslarimla falan da hep bu konuyu konuşuyoruz bu ara. Istesem hemen şimdi değil ama bi iki seneye kadar olabilirim. Gerçekten çok kararsizim ya bi yandan ozguvensiz gibi o ne öyle diyorum bi yandan gerçekten çok hoşuma gidiyor kalkik ve küçücük burunlar. Isteyenlere özelden fotoğraflarımı atabilirim ama objektif olarak yardimci olmak isteyenlere :) rüyamda gördüğüm şey de, ben estetik olmuşum, ama nasıl güzel olmuş burnum anlatamam. Mutluluktan ağlıyorum. Yorumlayabilecek olan varsa bi el atsa vallahi sevinirim

Benim de burnumun kemiği kalın ve ucu düşüktü ama gözle görülür bir deformasyonu yoktu. Bir ay önce burun estetiği oldum. Öncelikle söyliyim zor ve sabır gerektiren bir süreç bu. Yani hemen bıçak altına yatayım hokka gibi bir burunla uyanayım olayı yok :) Ama şunu da söliyim zorluğu sadece ilk üç gün. Sonra şişler iniyor ve bir ay sonra da tamamen iyileşmiş oluyor burun. Bu sürede okyanus suyu kullanıp burnunu darbelerden korumak gerek. Yani birinci aydan sonra da korumak gerek tabii ama ilk ay daha önemli. Burnunun ucu şişiyor ve şeklin oturması altı ayı alıyor. Sabrederim diyorsan yaptır canım :)

Çok büyük bir sorun yoksa olma bence.. İhtiyacın varsa zaten kafana koyarsın, ama sağlık yönündrn sorun yoksa görünüm olarakta çok çok kötü deilse yaptırma.. Diyelimki çok kötü burnun be yaptırmak istiosun kesinlikle doğal yaptır..özelden at istersen bir foto :)

O aşamalardan korkmam ben ya, yaptırıp yaptırmamak konusunda çok kararsizim bu arada her konumda sizin yorumunuzu görmek çok güzel fikirlerinizi özellikle beğeniyorum çünkü

Gayet sağlıklıyım çok şükür ay atayım, ama lütfen çok objektif olun olur mu

bence bıcak altına atma acil olanlar dısında hadi dyelim burnun acayip kötü olur yaparsın ama keyfi narkoz alıp bıçak altına yatmak akıl karı değil, daha yeni haberde izledim burnundan estetik olan kadın 2 bacagından olmuş hastane enfeksiyonu kapmış kesmişler , tehlikeli bir şey..

Ay evet o çok önceki bi haber ama emre ilhanı mesleki anlamda çok beğeniyorum ona yaptırırım, olursam şayet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…