- 25 Temmuz 2014
- 462
- 183
- 83
- Konu Sahibi unutursamfisilda
-
O aşamalardan korkmam ben ya, yaptırıp yaptırmamak konusunda çok kararsizimBenim de burnumun kemiği kalın ve ucu düşüktü ama gözle görülür bir deformasyonu yoktu. Bir ay önce burun estetiği oldum. Öncelikle söyliyim zor ve sabır gerektiren bir süreç bu. Yani hemen bıçak altına yatayım hokka gibi bir burunla uyanayım olayı yok :) Ama şunu da söliyim zorluğu sadece ilk üç gün. Sonra şişler iniyor ve bir ay sonra da tamamen iyileşmiş oluyor burun. Bu sürede okyanus suyu kullanıp burnunu darbelerden korumak gerek. Yani birinci aydan sonra da korumak gerek tabii ama ilk ay daha önemli. Burnunun ucu şişiyor ve şeklin oturması altı ayı alıyor. Sabrederim diyorsan yaptır canım :)
Evet bu düşünce de kafamda dönüp duruyo aslında, tek tip ama çok güzel yahuBurnuna estetik yaptırmayan kalmadı herhalde
Herkesinki tek tip
Gayet sağlıklıyım çok şükürÇok büyük bir sorun yoksa olma bence.. İhtiyacın varsa zaten kafana koyarsın, ama sağlık yönündrn sorun yoksa görünüm olarakta çok çok kötü deilse yaptırma.. Diyelimki çok kötü burnun be yaptırmak istiosun kesinlikle doğal yaptır..özelden at istersen bir foto :)
Evet bu düşünce de kafamda dönüp duruyo aslında, tek tip ama çok güzel yahu
Ya çok haklısınız. Inşallah geçici bi hevestir benimki de. Fena hâlde aklıma takıldı ama bi yandan da hiç istemiyorum ya ozguvensiz gibibence çok rahatsız edici bir yönü yoksa gereksiz
herkes doğal burnuyla güzel :)
Aa dayaklıksın sen yahuu.. Otur oturduğun yerde :)Gayet sağlıklıyım çok şüküray atayım, ama lütfen çok objektif olun olur mu
Aa dayaklıksın sen yahuu.. Otur oturduğun yerde :)
Ya çok haklısınız. Inşallah geçici bi hevestir benimki de. Fena hâlde aklıma takıldı ama bi yandan da hiç istemiyorum ya ozguvensiz gibi
Güvenemiyorum ya bi tanıdık falan çıkar, özel sorunlarımı yazdım buraya ben.. isterseniz özelden gönderebilirimmerak ettim fotoğrafınızı koysanıza albüm olarak filan sonra silersiniz :)
Güvenemiyorum ya bi tanıdık falan çıkar, özel sorunlarımı yazdım buraya ben.. isterseniz özelden gönderebilirim
Ay evet o çok önceki bi haber amabence bıcak altına atma acil olanlar dısında hadi dyelim burnun acayip kötü olur yaparsın ama keyfi narkoz alıp bıçak altına yatmak akıl karı değil, daha yeni haberde izledim burnundan estetik olan kadın 2 bacagından olmuş hastane enfeksiyonu kapmış kesmişler , tehlikeli bir şey..
Aaaa :) ya bugün aklıma geldin, nasılsın?Bence hicc gerek yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?