- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
- Konu Sahibi unutursamfisilda
-
5 milyar ödeyip tekrar burununu düzeltmek zorunda kalan insanlar var birazda şans bu..onuda düşünmelisin..Ben tam olarak hokka gibileri çok beğeniyorum ama.. geçmiş olsun size de eminim çok güzel olmuştur
Ya ama siz çok iyisinizRica ederim. Yuzunuz gibi guzel hayatiniz olsun...
Hahah bu ne güzel bi enerji yahuAyyyy bende cokk merak ettim amaaaa, bana da atar misin fotografinii
Ya bu arada bende burun ameliyati olmak istiyorum benim burnum kemerli cunku
Birbirimize destek olalim, bakalim senin burnun ameliyat gerektiriyor mu, cok merak ettim hemen at kiz fotografi
Hahah bu ne güzel bi enerji yahuhemen atıyorum kız fotoğrafları
Irem derici mesela?5 milyar ödeyip tekrar burununu düzeltmek zorunda kalan insanlar var birazda şans bu..onuda düşünmelisin..
Yaaa çok teşekkür ederiimKiz allah seni napmasin
Sen bu guzelim buruna mi estetik yaptirsam mi diye dusunuyorsun
Zaten estetik yapilmis kadar guzel bi burnun var bence hicc elletme sakın
Bende berbat bi burun bekliyodum varya
Sen bu burunla estetik dusunuyorsan ben disari cikmayayim
Sen bi de benimkini görsen
Canim benim benimki kemerli ama yani seklinin bozuk oldugu cok belliYaaa çok teşekkür ederiimeminim senin de çok güzeldir, insan kendine dikkat ettikçe kötü gorunuyo gözüne. Varsa at mesela sen de bir fotoğrafını bakayım, hiç öyle dışarı cikmayayimlik bi durumun olduğunu zannetmiyorum burda kizlar hep fıstık gibi vallahi
bende bakmak istiyorum burnuna benimde burnum hafif kemerli bir ara bende çok takmıştım hep burun estetiği olanlara bakıyordum sonra gitti hevesim bende 20 yaşındayım bu zamanlarda oluyor mu heves nedir fotoğraf bekliyoruuummm :)Yaaa çok teşekkür ederiimeminim senin de çok güzeldir, insan kendine dikkat ettikçe kötü gorunuyo gözüne. Varsa at mesela sen de bir fotoğrafını bakayım, hiç öyle dışarı cikmayayimlik bi durumun olduğunu zannetmiyorum burda kizlar hep fıstık gibi vallahi
Anladım canım. Olsun, yine de içimden bir ses güzeldir diyor. Guzelden kasıt yüzüne yakışıyor olmasi. Peki o hâlde, unutmazsan bakarım ben de :)Canim benim benimki kemerli ama yani seklinin bozuk oldugu cok belli
Yarin unutmazsam atarim bi fotograf
Dönemsel herkeste oluyor anlasilanbende bakmak istiyorum burnuna benimde burnum hafif kemerli bir ara bende çok takmıştım hep burun estetiği olanlara bakıyordum sonra gitti hevesim bende 20 yaşındayım bu zamanlarda oluyor mu heves nedir fotoğraf bekliyoruuummm :)
olabilir vallahi bekliyorum :)Dönemsel herkeste oluyor anlasilanatıyorum hemen :)
maşallah gerçekten de tatlıymışsın bence burnun estetik gerektirecek kadar yok boşuna ameliyat olma derim :)Dönemsel herkeste oluyor anlasilanatıyorum hemen :)
Çok teşekkür ederim, vazgeçiyor gibiyim güzel kk hatunları sağolsun :)maşallah gerçekten de tatlıymışsın bence burnun estetik gerektirecek kadar yok boşuna ameliyat olma derim :)
estetik yapılan burunlara bak bir de kendi burnuna o zaman bir şey olmadığını anlayacaksın daha kolay vazgeçeceksin emin ol :)Çok teşekkür ederim, vazgeçiyor gibiyim güzel kk hatunları sağolsun :)
Zaten o burunlara baka baka bu kadar istekli hale gelmiştimestetik yapılan burunlara bak bir de kendi burnuna o zaman bir şey olmadığını anlayacaksın daha kolay vazgeçeceksin emin ol :)
sende önceki hallerine bak sonrakilere değilZaten o burunlara baka baka bu kadar istekli hale gelmiştim
Hahahah ya çok tatlisin bak bu etkili olabilirsende önceki hallerine bak sonrakilere değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?