Ciddi erkek kıtlığı

İyi bayramlar arkadaşlar.Ben 32 yaşında evlenmemiş kariyeri olan bir bayanım.Eskiden olacakken olmayan 3 yıldır iş ortamından tanıdığım bir erkek şahıs var kendisi ile bir düğün meselesi nedeniyle bir arada bulunmak zorunda kaldım.Neyse bu şahıs bana whatsaap üzerinden boş konular konuşuyordu bende ben artık boş şeyler istemediğimi,giyeceğim gelinliği ve evimi böyle şeyleri istediğimi belirten mesaj attım ki nabız atmak maksatlı bu erkek şahıs bana ne dese beğenirsiniz o kişi ben değilim ben olsam seni ciddiye alırdım yazdı.Ben altta kalmadım ve ne alaka ya o kişi tabiki de sen değilsin dedim konuyu kestim.Bu erkek şahısla iş durumumuz var ve hiçbirşey olmamış gibi davranıyor bende öyle yapıyorum.Siz bana ne önerirsiniz?Erkeklerle ciddi ilişki kurmak neden zor ve ne zaman aradığım mutlu ilişkiyi bulacağım anlamıyorum bu garip insanları ...
3 yıl içinde olacak olan 50 defa olurdu. Hiçbir şey olmamış gibi davranmaya devam edin.

Zaten canım uyardım haddini bilmeyen bir insan ben sadece o kadar iş tanışıklığımız var boş olmasın eğer bana ilgisi varsa diye nabız attım ama kendisi yine boş yanılmadım ama hadsizliği şaşırtıcı ne hali varsa görsün diyeceğim birisi bilirsin erkekler sınırlarını koruyamaz
Sizin yanıldığınız yer burası zaten bence; haddini bilmeyen bir adamsa size ilgisi varsa ne olacak, bakın evlilik yanlış kişi ile olursa eziyetten başka birşey olmaz, bu kadar evlilik endeksli olmayın.

Onu çok iyi tanıdığım için dedim o da beni senin kadar tanıyan yok dedi ee daha ne istiyor diye nabız attım yoksa aynı evde düşünemiyorum onunla beni kaçsın daha iyi yazmaz
Bence çocuktan hoşlanmışsın epey
Kaçırmak için söylediğini düşünmüyorum
Kaçmak istiyorsan cevap vermezsin olur biter kapında yatmıyor sonuçta
Adamla ilişki yaşamadan tanıyamazsın artı bazen ilişki yaşasan da tanıyanıyorsun kaldı ki uzaktan tanıyamazsın
Neyse hayırlısı olsun
Bence stratejik bir hata
Artı gurur kırıcı birşey
Ben fazla gururluyum belki de hamile kalsam evlen demem benle
Herkesin karekteri farklı işte

Bence son 10 yıldır türk erkekleri kafayı yemiş durumda. Bir cinnet halinde çoğu.
Cinnet hali ki ne cinnet . Zaten korkuyordum son olaylardan sonra iyice erkek deyince topuklarıma vurarak kaçasım geliyor. Daha dün bir arkadaşımın kız kardeşini kocası öldürmüş ya . İnanamıyorum. Kadınlar karınca ezer gibi pat pat öldürülüyor. Bu ülkede kadınlar ve hayvanlar olarak can güvenliğimiz hiç yok. Hepimiz kelle koltukta devam. Kimden ne geleceği belli değil artık.

İyi bayramlar arkadaşlar.Ben 32 yaşında evlenmemiş kariyeri olan bir bayanım.Eskiden olacakken olmayan 3 yıldır iş ortamından tanıdığım bir erkek şahıs var kendisi ile bir düğün meselesi nedeniyle bir arada bulunmak zorunda kaldım.Neyse bu şahıs bana whatsaap üzerinden boş konular konuşuyordu bende ben artık boş şeyler istemediğimi,giyeceğim gelinliği ve evimi böyle şeyleri istediğimi belirten mesaj attım ki nabız atmak maksatlı bu erkek şahıs bana ne dese beğenirsiniz o kişi ben değilim ben olsam seni ciddiye alırdım yazdı.Ben altta kalmadım ve ne alaka ya o kişi tabiki de sen değilsin dedim konuyu kestim.Bu erkek şahısla iş durumumuz var ve hiçbirşey olmamış gibi davranıyor bende öyle yapıyorum.Siz bana ne önerirsiniz?Erkeklerle ciddi ilişki kurmak neden zor ve ne zaman aradığım mutlu ilişkiyi bulacağım anlamıyorum bu garip insanları ...

daha 2 gündür tanıdığınız insana hemen evlilik falan derseniz tabii uzaklaşır.
bir de ekonomi malum bu devirde evlenmek ciddi masraf yok gelinlik, ev döşeme filan dedin mi adamın aklından dolarlar liralar uçuşuyor...
ciddi erkek kıtlığı yok, daha yeni tanıştığı erkeğe hemen evlilik mevlilik diyen kadın var.

Siz olsun istiyorsunuz o kişiyle sanırım. Boş muhabbet geliyorsa konuşmaları cevap vermezsiniz olur biter. Böyle biraz oyun yapmış o aranızdaki ilişkiyi. Sizin de beklentiniz varmış gibi olmuş. Olacaksa ciddi birşey o uğraşsın didinsin mesajına cevap vermeyin, lüzumsuz yazdıysa dönmeyin. Bu şekilde yönünüzü belki farketmediğiniz birine döndürebilirsiniz. Nasip bu nereden ne çıkacak belli olmaz ama sizin onu farkedecek enerjide olmanız için bence boş muhabbeti olan bu kişiden uzaklaşın.

Back
X