- 25 Eylül 2015
- 2.904
- 8.150
- 158
- Konu Sahibi pembekuvars30
-
Hicbir şey yapmamissin ki adam kaçmakta haklı. Pat diye bu konulara bir erkei girse bende kaçarım.3 yıldır her zaman bana boş boş yazar biri az bile yaptım
Hicbir şey yapmamissin ki adam kaçmakta haklı. Pat diye bu konulara bir erkei girse bende kaçarım.
Sen, mesaj atınca gelinlik damatlık giyeceğinizi dusunmussun ama o işler öyle değil.
Aşırı kezbanca. Ne bileyim sen mesaj atınca ben de gelinlik baktım gibi olmuş resmen..
Yani ablacım, boş yapıyorsa cevap verme, sana yüz verseydi boş yapıyor dediğin adama mı varacaktın?
Hicbir şey yapmamissin ki adam kaçmakta haklı. Pat diye bu konulara bir erkei girse bende kaçarım.
Sen, mesaj atınca gelinlik damatlık giyeceğinizi dusunmussun ama o işler öyle değil.
İnsanların Kezban ya da aşırı modern olarak cinslerimin sınıflandırmasını yanlış buluyorum biz bayanız ne kezbanız ne da başka birşey.Erkek hakları savunucusu bazı kadınlar.Artık boş yapmasın diye yazdım ve hiç pişman değilim
Erkekleri sınıflandırıyorsak kadınları da aynı şekilde...ben olaya insan olarak baktığımdan pozitif ayrımcılıktan hazzetmiyorum.kezbanca davranış evet, bizi Türk kızının paso evlilik düşünmesi, bilmemne merakı tarzı başlıklara düşüren ve de alay konusu yapan da işte bu davranış tarzı kusura bakmayın.
Herkes aşağı yukarı benzer tarzda yazıyor sana, ben olsam ben de kaçarım diyorlar kadınlar sana, düşün...
Herkese bir cevabın var, pişman değilim diyorsun.E o zaman niye konu açtın, neden soruyorsun bunu bize?Devam et böyle pişman değilsen?
ilişki bulanların çoğu da boşanma peşinde. evlilik güzel bişey değil gelme!
32 yaşında olan bir bayan olarak bunları bilmiyorum evet ya pek çok şey yaptım hanımefendi kendisini kazanmak için 3 yıl diyorum 1.5 yılı çok samimiydik boşuna demedim ben yani
Yas önemli değil ki bilmiyormussunuz ki pat diye konuyu oraya cekmissiniz. 3 yıldır konu buralara geldi sürekli dememissiniz laylaylom konusuyordu bende sıkıldım demissinizSürekli bu konular gündemdeydi kaçacak birşey yok beni 3 yıldır tanıyor ha istemiyorsa kendi bilir beni istemeyeni bende istemem.Yoldan tanıdığım 1 aylık insan gibi yazmışsınız.3 yıldır tanıyorum
Siz gelinlikten konusunca evlilik sonucu otomatik ve kesin mi geliyorÜslübunuz kavgacı .Kezban tarz nedir ya konuyu tam anlamadan yazıyorlar 3 yıldır tanıyorum.Yorum yapmazsınız beğenmezseniz olur biter.Size konuya gelip yazın diyen olmadı ve ayrıca Kezban diyerek öyle düşünen insanları aşağılama hakkını nerden buluyorsunuz.Evlilik sonucu olmadan boşa ilişki çabaları hoşunuza gidiyor olabilir hoşlandığınız insanla ama biz kezbangiller olarak hoşlanmıyoruz sizi ilgilendiriyor mu hanımefendi
Bir erkek sizi reddetti diye erkek haklarınin ne ilgisi var?? Her hosunuza giden sizinle ciddi düşünmek zorunda asla değilİnsanların Kezban ya da aşırı modern olarak cinslerimin sınıflandırmasını yanlış buluyorum biz bayanız ne kezbanız ne da başka birşey.Erkek hakları savunucusu bazı kadınlar.Artık boş yapmasın diye yazdım ve hiç pişman değilim
Yas önemli değil ki bilmiyormussunuz ki pat diye konuyu oraya cekmissiniz. 3 yıldır konu buralara geldi sürekli dememissiniz laylaylom konusuyordu bende sıkıldım demissiniz
İsterse 15 yildir tanıyın actiginiz konunun kac senelik tanış olmakla ilgisi yok. Bu kadar evet haklıyım diye diretiyorsaniz konuyu neden açtınız?
Bir erkek sizi reddetti diye erkek haklarınin ne ilgisi var?? Her hosunuza giden sizinle ciddi düşünmek zorunda asla değil
Siz gelinlikten konusunca evlilik sonucu otomatik ve kesin mi geliyor
Üslübunuz kavgacı .Kezban tarz nedir ya konuyu tam anlamadan yazıyorlar 3 yıldır tanıyorum.Yorum yapmazsınız beğenmezseniz olur biter.Size konuya gelip yazın diyen olmadı ve ayrıca Kezban diyerek öyle düşünen insanları aşağılama hakkını nerden buluyorsunuz.Evlilik sonucu olmadan boşa ilişki çabaları hoşunuza gidiyor olabilir hoşlandığınız insanla ama biz kezbangiller olarak hoşlanmıyoruz sizi ilgilendiriyor mu hanımefendi
Yalniz kezban lafına hakli diye bir şey demedim ben sizin söylediğiniz erkek hakkı muhabbetine yorum yaptım. Neden lafı oraya cekiyorsunuz ?Kezban denmesi hemcinslerinize hoşunuza gidiyorumu ve neden bir erkeğe evlilik hayalimden bahsettim diye belki benim arayışım o yönde Kezban mı oldum şimdi erkek evlenmek istemiyor bunu isteyen bayana Kezban diyor ve bunu bayan dilinde olması itici herkes istediğini Yaşar bu kimseyi kezban bilmemne yapmaz.Red etme deyince bi tarafı yemiyor o kişinin
Belirli diye bir şey olur mu? İki insan ne olacak belli değil. Hadi sadece ciddi bir ilişki istiyorum derseniz neyse de daha prtada fol yok yumurta yok gelinlik derseniz böyle olur işte. Bence tartisilcak konu yoksa tek gorusunuz buysa Neden konu actiginizi hala anlayamadimDiretme yok ben zaten görüşmüyorum o kişiyle sadece belirsiz erkek türleri çoğaldı evlenme diye ölen biri de değilim amacım mutlu ilişki sonrası evlilik
Söylediklerimin hiç hoşuna gitmediğinin farkındayım ama gerçek bu şekilde.aranızda hiçbir ilişki yok bir kere 3 yıldır tanısan bile gelinlik düğün muhabbeti komik ve de itici.
Buraya konu açılıyorsa siteye mal olmuştur ve isteyen herkes yorum yapar, konu sahibinin yorum yapmayın deme lüksü yoktur.
Hoşlandığım insandan adım beklerim, gelmiyorsa rotamı çeviririm, gelirse ilişkimiz olur.Boş çabalarım hiçbir zaman olmadı, herkesi kendin gibi sanmamalısın, son olarak yaptığın şeyden pişman değilsen konu neden açtın diye sorarlr
Belirli diye bir şey olur mu? İki insan ne olacak belli değil. Hadi sadece ciddi bir ilişki istiyorum derseniz neyse de daha prtada fol yok yumurta yok gelinlik derseniz böyle olur işte. Bence tartisilcak konu yoksa tek gorusunuz buysa Neden konu actiginizi hala anlayamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?