- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
- 53
- Konu Sahibi Donusunboylemiolacakti
-
insanlara bu kadar iyi niyet gösterme. karşı taraf iyi niyetten ziyade saf diye bakıyor çok ciddiyim. ben de senin gibiydim şimdi insanlar sağolsun(!) selam vermem konuşmam yıldım patavatsızlardan. biyerden sonra sen de öyle olacaksın merak etme. sürekli ezilmekten sıkılacaksın bir gün
Yaptığın şeyleri bende yapıyorum.
İnce düşünürüm bu konularda.
Beni tanımayanlar beni soğuk mesafeli bulurlar.
Selamımı veririm tenezzül edip cevap vermeyen olursa bir daha selam vermem mecbur olmadıkça o kişiyle konuşmam.
Nabza göre şerbet gerek.
Anlattıklarında tek fark abla sadece çorba iç dediğinde veya bunlar soğudu şimdi onlar yemez sen yer misin dediğinde "neden onların benden ne farkı var ki bende soğuk yiyemiyorum", "sadece çorbayla doyamam ki ben geç gelen çorbaya talim etsin" derdim.
Kibirli insanlar banada itici geliyor ama bakiyorumda toplumda insanlara saygi gosterip kiymet verdikce kibirli imsanlar kiymwt goruyo evet bu halimin olumlu karsiliginida cok gordum inkar edemem ama cok defa anlattigim hatta daha kotu davranislarlada karsi karsiya kalinca onlar gibi olma isyegi olusuyor icimde ne yazik kiBaşlığı görünce önce bi "hayırdır" dedim :)
Bence siz iyi niyetli olmaya devam edin sadece "Hayır" demeyi bilin yeter kibirli insanlara da özenmeyin bu haliniz daha tatlı daha samimi.
Allah var bende cok koruyup kollayani gordum zaman zamsn idari amirlerim tarafindan da destek gordum ama toplum icindede insanlara deger verdikce yapilan haksiz muameleler insani incitiyorAynı senin anlattiklarina katılıyorum. Sırf cana yakinim sırf guler yüzlü iyi niyetli davraniyorum diye suyunu cikariyorlar. Birde yaşımdan çok kucuk gösteriyorum onunda sıkıntısini cekiyorum suan resmen küçük duruyorum diye evladi gibi davranmaya çalışan var ezen var. Bıktım valla millete iyilik yaramiyor.
Tesekkur ederim :) ama zaman zaman artik bu durumumu koruyamayacakmisim gibi geliyorTebrikler insansınız.
Normalde herkese karsi sicak ni yapim var hatta bi keresinde is yerinde beni tanimayan biri hakkimda yanlis dusunmus hani kendisiyle konusup selam falan vermedigimi dusunmus laf arasinda bizim evvelle yildizlarimiz uyusmuyor galiba gibisinden bi laf soylemisti bi abide yanlis anlamossin evvelin yildizi herkesle barisiktir falan demistiFazla ciddiyette sıkıcı ve itici bence. Ama iyi niyet gormediginizde lafınızı esirgememeyi ve insanlara hayır demeyi ögrenmelisiniz.
Isler konusunda hakli olabilirsiniz ama benim isim dolayisiyle bos zamanim fazla oluyordu bos durmak yerine baskalarina yardimci olabilecsgim bi durum varsa yardimci olmayi tercih ediyordum ama bazen iyilikten maraz dogabiliyorBir muhasebeci cok yorulmasin diye patron onun islerini yapiyor mu? Ya da su evraklari vermeyeyim bi sey olmaz simdi zahmet olmasin diyor mu? Hayir.
Herkesin bir işi var ve bu işten para kazaniyorlar. Elbette temizlenen yerleri zahmet olmasin diye kirletmeyebilirsiniz ama onlar da temizligi insanlarin gecmeyecegi saatlere denk getirmeliler isleri bu çünkü.
Siz sadece kendi isinizi dusunmelisiniz. Eger her isi dusunecek olsaydiniz her meslegin asistani yardimcisi vs olmazdi. Herkes kendisine yeterdi. Degil mi?
Peygamber degilsiniz e o kadar da olsun.Tesekkur ederim :) ama zaman zaman artik bu durumumu koruyamayacakmisim gibi geliyor
Hah iste o ilk satirlardaki iyi niyetli ama tersi pis yeri geldigi zaman hoyt diyen insan olmak istiyorumiyi niyetli ol tabiki ama sert durusunda olsun insanlara karsi hani vardirya iyi insan ama tersi pis denir:) aynen oyle silinen yerlere basma diyememeli karsidaki veya digerleri yemez diye soguk yemeyi sana vermeye kalkmamali gereken yerde höyt:) dersen onlarda fazla rahat olamazlar..silenen yere insaniyet namina basmadan baska yerden geciyorsam bundan cesaret alip bana silinen yere basma diyen biri varsa karsimda yerleri bir daha silmek zorunda birakirdim bazi insanlar suyunu cikartiyor iyiniyetin gerektigi yerde geri adim atmali
Valla erkek uye falan degilimBir an erkek uye geldi ortaligi karistirdi dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?