Ciddi ilişki isteyipte yapamamak

Derinx_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2023
64
16
3
Arkadaşlar merak ediyorum aşık olmayı isteyipte neden bi ilişki icin çabalamaz insan mesela ben çok bulusmayı seven bi insan değilim ve karsımdaki insanın isteklerini bazen yapamıyorum hayal kırıklıgına uğruyor ve ciddi ilişkim olmuyor hep max 2 ay sürüyor ciddi ilişki isteyipte neden yapamaz insan istiyorum ama beceremiyorum ben ne yapmam lazım bu konuda boslukta gibiyim neden böyle hissediyorum bazen huylarını sevemiyorum karsımdaki insan flörtözmüşüm gibi davranıyor beni suçluyorlar sen yapmıyorsun etmiyosun diye :(

Arkadaşlar merak ediyorum aşık olmayı isteyipte neden bi ilişki icin çabalamaz insan mesela ben çok bulusmayı seven bi insan değilim ve karsımdaki insanın isteklerini bazen yapamıyorum hayal kırıklıgına uğruyor ve ciddi ilişkim olmuyor hep max 2 ay sürüyor ciddi ilişki isteyipte neden yapamaz insan istiyorum ama beceremiyorum ben ne yapmam lazım bu konuda boslukta gibiyim neden böyle hissediyorum bazen huylarını sevemiyorum karsımdaki insan flörtözmüşüm gibi davranıyor beni suçluyorlar sen yapmıyorsun etmiyosun diye :KK43:
Çünkü ilişki; yapılan değil yaşanan bir şeydir.
Olgun bir yaşa gelip, karşınızdaki insanla kalben ve zihnen uyum içinde olduğunuz zaman siz de "yaparsınız."
17 yaşındayken bence daha ciddiye alınacak kaygılarınız olmalı.
Güzel bir gelecek adına kendinizi nasıl daha iyi geliştirebilirsiniz gibi.
Bu sırada da hem insanları, hem kendinizi tanımaya çalışabilirsiniz.
O zaman hiçkimse hiçbir şey için sizi suçlayamaz. Çizgileriniz olur hayatta.

Arkadaşlar merak ediyorum aşık olmayı isteyipte neden bi ilişki icin çabalamaz insan mesela ben çok bulusmayı seven bi insan değilim ve karsımdaki insanın isteklerini bazen yapamıyorum hayal kırıklıgına uğruyor ve ciddi ilişkim olmuyor hep max 2 ay sürüyor ciddi ilişki isteyipte neden yapamaz insan istiyorum ama beceremiyorum ben ne yapmam lazım bu konuda boslukta gibiyim neden böyle hissediyorum bazen huylarını sevemiyorum karsımdaki insan flörtözmüşüm gibi davranıyor beni suçluyorlar sen yapmıyorsun etmiyosun diye :KK43:
Çok basit karşındaki insanı ciddi düşünecek kadar sevmiyorsun.

Nereden tanışıyorsun insanlarla?

Gerçekten aşık olmayı bekleyin , o zaman insan yapmam dediği şeyleri bile yapıyor 🥹❤️

Çünkü ilişki; yapılan değil yaşanan bir şeydir.
Olgun bir yaşa gelip, karşınızdaki insanla kalben ve zihnen uyum içinde olduğunuz zaman siz de "yaparsınız."
17 yaşındayken bence daha ciddiye alınacak kaygılarınız olmalı.
Güzel bir gelecek adına kendinizi nasıl daha iyi geliştirebilirsiniz gibi.
Bu sırada da hem insanları, hem kendinizi tanımaya çalışabilirsiniz.
O zaman hiçkimse hiçbir şey için sizi suçlayamaz. Çizgileriniz olur hayatta.
Eğlenceli kisilerden hoslanıyorum canım cicime direk girenlerden hoslanmıyorum ya samimi olsun falan ama direkt iltifat edenler yavsak gibi algılıyorum güvenemiyorum

Eğlenceli kisilerden hoslanıyorum canım cicime direk girenlerden hoslanmıyorum ya samimi olsun falan ama direkt iltifat edenler yavsak gibi algılıyorum güvenemiyorum
Yazdıklarımdan bu sonucu çıkarmış olmanız kaygı verici.

Ha birde 17 yaşında mısın? Ben o yaşta üniversite tercihlerinden duygularımın varlığından bile bi haberdim ya..
19um ya ama bilmiyorum yorucu cok birileriyle tanısmak ne bileyim tek birini tanımak varken garip geliyor

Yazdıklarımdan bu sonucu çıkarmış olmanız kaygı verici.
İşte ilişki yapmayı bilmiyorum ben karsımdaki kisi ciddi gelmiyor bana hani hoslanır eder falan ama hoslanamıyorum saçma geliyor muhabbetimiz samimi gelmedileri icin konusmaktan zevk alamıyorum yani

Maalesef her istek hemen öyle olmuyor siz buna hazır mısınız beklentileriniz neler ne istediğinizi biliyor musunuz ? 17 yaşındasınız acele etmeyin önce eğitiminizi tamamlayın

sen şu kirve falan diye konuşan ve gayet seni kullanan ama hala bir şeyler olur umuduyla bekleyen post açan üyesin dimi? bence orda anlattıkların burda sorduğun soruların cevabını veriyor. açıkçası bana gayet troll geliyorsun ama yine de cevaplayayım. biriyle 2 kez görüşüp ikisinde de cinsel şeyler yaşarsan seni ciddiye alıp sevgili olmak istemezler. çünkü onlar için çerez olursun. bu yaşta bu kadar ilişki derdinde olman da çok tuhaf sanki yaşın geçmiş de son treni yakalamaya çalışıyo gibisin.

Aşık olmak isteyipte yapılan bişey değil ki bu bazen mantığın almasada kalbinin hislerinin sana yaşattığı yoğun duygudur bunu bilinçli olarak yapamazsın. İnsanları boşver demek ki hala zamanı var. Hem yanlış kişiye aşık olup acı çekmekten daha iyidir. Doğru zamanda doğru kişiye aşık olursun umarım ❤️🌸

Dogru kişiyi sen aramazsan o kisi gelmezki🥺

Canım senin ilişkilere dair bakış açın, düşüncen çok yanlış. Sen zaten en iyisi sevgili bulma. Senin için daha iyi. Sen it kopukla görüşen, o tipleri adam yerine koyan birisin. Hayatına odaklan aşk meşk işlerine değil.

Ben kimseyi beklemiyorum aklıma tskılanı soruyorum cinsellik dediğinin içine nude vs atmak giriyor atmadım bisey ve 4 ayda 2 kere görüştüm demiştim okuduysan eğer öyle niyetim olsa kaç kere buluşurdum hani ve çerez edicek bi durum olmadı olmazda zaten yapmak isteseudim çoktan olurdu üniversite öğrencisiyim sadece liseden bu yana hiç uzun süreli ilişkim olmadı onu sordum ve o cinsellik dediğin ilk defa konustugum birisiydi herkesle konusulmaz

Canım senin ilişkilere dair bakış açın, düşüncen çok yanlış. Sen zaten en iyisi sevgili bulma. Senin için daha iyi. Sen it kopukla görüşen, o tipleri adam yerine koyan birisin. Hayatına odaklan aşk meşk işlerine değil
Arkadaslar anlamadım ben sizi ilk defa karsılastım demek istedim öyle biriyle itt kopuk ne alaka ki ilk defa olan bisey herkesin basına gelebilir bu

Back
X