İlişkinin başı ve zaman içindeki değişimi..

Agresif ya da gergin ne fark eder ikisi de kotu ozellikler. 3 ayda degisim olmaz tabii ki saglikli bir iliskide. Seviyorsa bile hirpalayarak sevecegi kesin. Uzecek.
Bir insanin isinin yogun olmasi onun enerjisini düşürebilir evet. Ama sevdigi insan onun dinlenme yeri olur. Size karsi bile tahammülü azalmissa ya karakteri bozuk yani genelde sinirli ve gergin biriyken ilk aylarda kendini gizlemis ya da sizi sevmiyor.

Genelde sinirli ve gergin. Hatta onu gözlemlemiş bir arkadaş, erkek arkadaşım için, bu sinir ve gerginlikle erken çöker anlamına gelen bir cümle kurmuştu.
Ama sevgi eksikliği de var sanırım. Neden bu konuda dürüst olmuyorlar ki? :( Bana muhtaç değil ki. Ee ben de ayrılsak onun vicdanına oynayacak biri değilim, rahatsız etmem yani. Anlamıyorum onu.

Sevginiz bence makul,mantıklı bi sevgi :) Beklentileriniz sizin gibi hissetmesi yönünde ama adam bunların hiçbirinin farkında değil "iş"inden ötürü. Belki de sevgi seviyeleriniz farklıdır ve belli ki size yetmiyor bu. Ama biraz daha zaman tanıyın,üzerinde düşünmemeye çalışın,uğraş bulun kendinize.Ona göre tekrar değerlendirin. Yani bi süre zihnen bu sorunlardan uzak durmaya çalışın.

Benim bu kadar düşünmemin sebebi, ilk zamanlardaki gibi olmaması. Ama ona göre sorun yok. Çok üstünde düşünmüyor benim gibi. Kendimizi dinlemek için iletişim kurmadığımız günler de oldu. Yine de ayrılmaya yanaşmadı. Ben ilk zamanlardaki haline alışmasaydım şu an sorun etmezdim.
Bu değişikliğin sebebi duygu eksikliği mi? Bunu öğrenmeliyim. Eğer öyleyse o istemese de mesafe koyacağım.

Genelde sinirli ve gergin. Hatta onu gözlemlemiş bir arkadaş, erkek arkadaşım için, bu sinir ve gerginlikle erken çöker anlamına gelen bir cümle kurmuştu.
Ama sevgi eksikliği de var sanırım. Neden bu konuda dürüst olmuyorlar ki? :KK43: Bana muhtaç değil ki. Ee ben de ayrılsak onun vicdanına oynayacak biri değilim, rahatsız etmem yani. Anlamıyorum onu.

Herkes durust ve duzgun olsa iliskiler mukemmel ilerlerdi :KK55:
Bir de 3 ayda bu hale gelen adama niye anlayis ustune anlayis gösteriyorsunuz ki? O kim ya daha 3 aylik dis kapinin mandali yani. Neyse gaza getirmeyeyim. Umarim dogru karari verirsiniz.

Benim korkum içten içe sorgulayıp bunu bana çaktırmayıp sonra hadi bitti demesi. Bu da sevgi eksikliğinden olur. Ki ben yoracak ya da kısıtlayacak hiçbir şey yapmıyorum. Açık, net ve istikrarlı olmayı seviyorum. Bunlardan biri sekteye uğrasa kafa bulanıklığım başlıyor.
İlişkide normal bir dönem diyorsun yani.
Konuşmamalı mıyım bu durumda?

Eğer içini kemiren sanki sıkılıyor mu gibi bir şeyler varsa bir kereye mahsus konuş, yok bir şey diyorsa üsteleme. Odağını başka yöne çevir bir de öyle dene.

Sevgi değil de, hazır bir araya geldik birbirimize uygunuz, çift olalım gibi sanki ilişkiniz. Böylesi de bence zor ve tercih edilesi değil.

Tek bildigim bir sey var o da insan isterse istedigine daima vakit bulabiliyor. Mesguliyet sadece gorusmek istemediginde bahanesi oluyor.
3 aylik iliskide puruzler varsa bu artan oranda devam eder. Ondan arta kalanlarda mi onunla olacaksiniz hep? Sizi opsiyon olarak gormesine izin vermeyin. Eger uzuyorsa daha fazla uzulmeden noktayi koyabilmeyi de bilebilmeli insan. Yoksa hep boyle ayni tipleri miknatis gibi ceker durursunuz. Sanirim hayat size birsey ogretmeye calisiyor ki hep ayni tipleri karsiniza cikariyor.

Guven sorunun var suan.Ama karsidan kaynakli seni suphelendiren seyler.Sende de kaybetme korkusu.
Bundan sonra bir iliski daha yasamak nasip olursa (ki sanmam) ben de bunun âlâsini yasarim.

Burda konusu sayfalarca devam eden ve Çin'de yaşayan bi bayan vardı. Aynı sen sanki...İlginç

Back
X