Ciddi ilişki isteyipte yapamamak

Hem eğlenmek istiyon hem ciddi ilişki istiyon hem yaşın 19 🥴 ne cddiisi ya gez toz keyfine bak derdin mi yok😂😂 cok adam tanı ki en iyisi karsına cıktıgında kıyaslayabil.. bak ben az adam tanıdım beni cook seviyo diye evlendm noldu adam aldattı bosandım😂😂 ama accık gözü acık cok flörtü olan biri olsaydm ne mal oldugunu anlardm bence

Hem eğlenmek istiyon hem ciddi ilişki istiyon hem yaşın 19 🥴 ne cddiisi ya gez toz keyfine bak derdin mi yok😂😂 cok adam tanı ki en iyisi karsına cıktıgında kıyaslayabil.. bak ben az adam tanıdım beni cook seviyo diye evlendm noldu adam aldattı bosandım😂😂 ama accık gözü acık cok flörtü olan biri olsaydm ne mal oldugunu anlardm bence
dün gece 3te üye olup sevgili olma istekli 2 konu açmış, yazdıkları da bi garip ne bileyim ben mi çok şüpheciyim fake geliyo bana

dün gece 3te üye olup sevgili olma istekli 2 konu açmış, yazdıkları da bi garip ne bileyim ben mi çok şüpheciyim fake geliyo bana
Yav fake geliyosa da sus daaa… bi gidiyon dönemiyon istemiyorm banlanmanı sensiz sevmiyorum buraları🥹🥹

İşte ilişki yapmayı bilmiyorum ben karsımdaki kisi ciddi gelmiyor bana hani hoslanır eder falan ama hoslanamıyorum saçma geliyor muhabbetimiz samimi gelmedileri icin konusmaktan zevk alamıyorum yani
Akışına bırak ne acelen var. Uzun ilişki olsa ne olacak bu yaşta evlenecek değilsin ya. Sevmiyorsan neden zorluyorsun kendini. Elbet bir gün karşına sevebileceğin birisi çıkar. Daha önünde uzuuun bit zaman var

Tatlım daha 19 yaşındasın ne doğru kişisi ne ciddi ilişkisi allasen. Gez kurslara git eğitimine odaklan. Çocuksun daha çocuk. Öyle bir anlatıyorsun ki çok yoruldum vesaire diye duyan gören 45 yaşında dul kalmışsın başka çaren yok sanacak

Back
X