Ciddi ilişki?

Denizdengelenmelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2018
239
32
48
Beraber oldugum kişiyle üç hafta yalniz kalma süremiz oldu,tekrar konustugumda ciddi iliskisinin oldugunu artik konusmamiz gerektigini soyledi.Ben de bana kotu davranışlarını ona soyledim ve her yerden engellendim 🤷🏻‍♀️ Ciddi iliskiden kasti ne demek olabilir ? Henuz ikimizde 22 yasindayiz ve bu yaslarda evlilik dusunen biri degildi.Ben sevgilisi oldugu anlamında anladim.Bana yardimci olursaniz sevinirim.Ve ayni anda üç dort kizla beraber gorusen biriydi.Ben onunla olduğum halde kizlarla mesajlasiyordu.Normal karsiliyordu.Bazen yalanlar soyluyordu.Bundan da ara vermek istemiştim

Simdi anladım. Ciddi iliski değildir o zaman o. Ciddi iliskisi olan bir insan neden baska bir kadınla 3 hafta beraber kalsın? Sizden uzaklaşmak icin söylemiştir onu.
3 hafta beraber kalmak degildi ben ondan 3 hafta ayri kaldim .Belki akıllanir duzelir diye dusundum.Bir anda iliski yapmis yani 😅

Ben onunla görüşürken 3 4 kizla da gorusuyordu.Büyük ihtimalle devam ediyor cunku her gün istisnasız sabahlara kadar WhatsApp da, hatta bana kızları anlatiyordu .Bende o yuzden ara vermek istemistim.Simdi oyle diyince cok sasirdim.Bir sey beklemiyordum ve ondan ciddi iliski sozunu duymak garip geldi.
Sizi aldattığını anlatıyormuş şaşırmadınız da ciddi ilişkim var demesine mi şaşaırdınız? Yani siz de duyduğum en şaşırtıcı tipsiniz.

Evet iste boyle birinden iliski nasil cikar diye bir şaşkınlık yasadim haha 😂
Belki ciddi ilişkisi yok ve sizi istemediği için, siz aramayın diye öyle diyor olabilir. Çünkü başkalarıyla konuşup bunu size anlattığında bile pek bir tepki vermemişsiniz sanki, yalnız kalmak istiyorum demişsizniz sadece, o da bir daha aramayın diye böyle bir yol bulmuş olabilir.

Belki ciddi ilişkisi yok ve sizi istemediği için, siz aramayın diye öyle diyor olabilir. Çünkü başkalarıyla konuşup bunu size anlattığında bile pek bir tepki vermemişsiniz sanki, yalnız kalmak istiyorum demişsizniz sadece, o da bir daha aramayın diye böyle bir yol bulmuş olabilir.
Tepki verdim tartistim ve konusmayi kestim ama bencede haklisiniz

@Coconotchan seninle evlenmek istiyorum ciddiyim, ben ciddi ilişki istiyorum. Bakın bunları diyince ne değişti hiçbir şey.
İcraat sözlerden önce gelir. Boş konuşmuş karşınızdaki.
Ayrıca "ciddi ilişki" demek evleneceğiz demek değildir her zaman. Bu şekilde özdeşleştirmeyin. Ciddi olup evlenmeyi düşünmeyebilir de insan. Ama birden fazla kişiyle konuşmaz tabi
Ama beni gozden çıkardı 😅 o kızların arasından çıkarttı.Manasız bir durum icindeydim zaten

Back
X