- 22 Aralık 2014
- 5.379
- 4.001
- 373
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Sürekli buraya konu açıyorum, bana kızmayın bir tek sizin fikirlerinize güveniyorum.
1,5 hafta önce bir sevgilim vardı fazla sürmedi 1 hafta falan yanlış şeyler ortaya çıkınca ayrıldım.
Ayrıldığımın ertesi günü annemin arkadaşı aradı çalıştığı yerde birisinin olduğunu çok beyefendi olduğunu evlenmek için düzgün bir kızla tanışmak istediğini falan söyledi dedi tanışmak ister misin.
Ben de artık ciddi bir ilişkiye adım atmak istediğim için tamam dedim.
Şimdi kafama takılan konudan bahsedicem.
Benden 2 yaş küçük kız kardeşim var ikiz gibi olduğumuzu söylerler.
Tabi o benden daha ağır başlıdır, ve benden daha güzel olduğunu düşünüyorum.
Eski nişanlım ilk yemeğe gittiğimiz de kız kardeşin de olsaydı dedi. Bilmiyorum ilk yemeğimiz yani içime bi kurt düştü. Sonra bana çikolatalarla dolu sepet hazırlamıştı.
Kardeşimin 3 senelik ilişkisi var dedi onun sevgilisi anlamaz böyle şeylerden kardeşine de hazırladım.
ki kardeşimin sevgilisi sürekli hediye alır nerden uydurduysa.
içimdeki kurt iyice büyüdü. En son da face'inde kardeşimin sevgilisi olduğu halde kuzenine baldızım fena sana ayarlayayım mı diye yazışmasını gördüm delirdim. zaten bu mesajdan önce de günlerce rüyamda kız kardeşimle eski nişanlımı gördüm her gece ağlıyordum.
Bu mesajdan sonra ayrılmıştık. Sokaklarda bile deliler gbi ağladım. Çok zoruma gitti ona yakın olmak için mi benimle diye hissettim sürekli.
Sonra öyle bir şey yok ispat edicem affet beni dedi salağım ya aşığım affettim sürekli onu izledim gizli gizli kardeşime bakıyor mu diye neyse bakmıyordu.
Bunları anlattım çünkü neden takıntılı olduğumu anlamanız için.
Şimdi bu evlenmek niyetiyle tanıştırıldığım çocukla cumartesi görüştüm.
Her şey çok güzeldi ama bana o gün kız kardeşin evde mi dedi.
Yani çocuk sürekli annemi de soruyor ama bilemiyorum.
Neden öyle dedi ki.
Belki size göre çok basit ama ben iyice bu konuda saplantılı hale gelmişim.
Sanki kız kardeşime hayatıma kim girerse girsin bir şeyler hissedecek gibi algılıyorum.
Nasıl atlatacağım bilmiyorum.
Bir ortamda daha çok dikkat çekiyorum, yani kız kardeşimi de o kadar çok seviyorum ki anlatamam.
Kıskançlıkta değil bu nasıl bir his tarif edemiyorum.
Bu çocuk sürekli istemeye gelmekten söz ediyor, ailemin içine girecek
daha önceden hep kız kardeşim ben eşim gezelim diye hayal ederdim.
Bu eski nişanlımın sebep olduğu saplantılı durum yüzünden şimdi ailemin içine girecek diye endişeleniyorum.
Nolcak öyle karaktersiz ise ayrılırım gider diyorum ama
kim hayatıma girerse bu konu böyle gidecek sanırım
Bence bu takintindan vazgecmelisin. Bana biraz garip geldi durumun... Bu sekilde karsinda kim olursa olsun mutlu olamazsın ki.Sürekli buraya konu açıyorum, bana kızmayın bir tek sizin fikirlerinize güveniyorum.
1,5 hafta önce bir sevgilim vardı fazla sürmedi 1 hafta falan yanlış şeyler ortaya çıkınca ayrıldım.
Ayrıldığımın ertesi günü annemin arkadaşı aradı çalıştığı yerde birisinin olduğunu çok beyefendi olduğunu evlenmek için düzgün bir kızla tanışmak istediğini falan söyledi dedi tanışmak ister misin.
Ben de artık ciddi bir ilişkiye adım atmak istediğim için tamam dedim.
Şimdi kafama takılan konudan bahsedicem.
Benden 2 yaş küçük kız kardeşim var ikiz gibi olduğumuzu söylerler.
Tabi o benden daha ağır başlıdır, ve benden daha güzel olduğunu düşünüyorum.
Eski nişanlım ilk yemeğe gittiğimiz de kız kardeşin de olsaydı dedi. Bilmiyorum ilk yemeğimiz yani içime bi kurt düştü. Sonra bana çikolatalarla dolu sepet hazırlamıştı.
Kardeşimin 3 senelik ilişkisi var dedi onun sevgilisi anlamaz böyle şeylerden kardeşine de hazırladım.
ki kardeşimin sevgilisi sürekli hediye alır nerden uydurduysa.
içimdeki kurt iyice büyüdü. En son da face'inde kardeşimin sevgilisi olduğu halde kuzenine baldızım fena sana ayarlayayım mı diye yazışmasını gördüm delirdim. zaten bu mesajdan önce de günlerce rüyamda kız kardeşimle eski nişanlımı gördüm her gece ağlıyordum.
Bu mesajdan sonra ayrılmıştık. Sokaklarda bile deliler gbi ağladım. Çok zoruma gitti ona yakın olmak için mi benimle diye hissettim sürekli.
Sonra öyle bir şey yok ispat edicem affet beni dedi salağım ya aşığım affettim sürekli onu izledim gizli gizli kardeşime bakıyor mu diye neyse bakmıyordu.
Bunları anlattım çünkü neden takıntılı olduğumu anlamanız için.
Şimdi bu evlenmek niyetiyle tanıştırıldığım çocukla cumartesi görüştüm.
Her şey çok güzeldi ama bana o gün kız kardeşin evde mi dedi.
Yani çocuk sürekli annemi de soruyor ama bilemiyorum.
Neden öyle dedi ki.
Belki size göre çok basit ama ben iyice bu konuda saplantılı hale gelmişim.
Sanki kız kardeşime hayatıma kim girerse girsin bir şeyler hissedecek gibi algılıyorum.
Nasıl atlatacağım bilmiyorum.
Bir ortamda daha çok dikkat çekiyorum, yani kız kardeşimi de o kadar çok seviyorum ki anlatamam.
Kıskançlıkta değil bu nasıl bir his tarif edemiyorum.
Bu çocuk sürekli istemeye gelmekten söz ediyor, ailemin içine girecek
daha önceden hep kız kardeşim ben eşim gezelim diye hayal ederdim.
Bu eski nişanlımın sebep olduğu saplantılı durum yüzünden şimdi ailemin içine girecek diye endişeleniyorum.
Nolcak öyle karaktersiz ise ayrılırım gider diyorum ama
kim hayatıma girerse bu konu böyle gidecek sanırım
haklısın ama ne zaman hayatımdaki erkekle kız kardeşimin konusu geçse aklıma hep o anılar gelecek biliyorum geliyor da çünkü , rüyalarım bile aklıma geliyor.Bence bu takintindan vazgecmelisin. Bana biraz garip geldi durumun... Bu sekilde karsinda kim olursa olsun mutlu olamazsın ki.
yok şimdi biz dışarda buluştuk kardeşin evde mi sen izinlisin o da çalışıyor mu gibi bir şey söylediDaha yeni taistigin adam sana neden kizkardesin evde mi diye soruyor maksat ne muhabbet neden buraya geliyor ? evde kimse olmasa gelecekmi anlamadim ben. Nede soruyorsun diyemedin mi peki.
Kardesine guveniyorsan gerisi onemli degil..
kardeşime sonsuz güveniyorum zaten o olayı mesajları falan anlattım o zamanlar hiç konuşmadı onunla sevgilisi de öğrendi iyice soğumuşlardı kardeşimle onun aynı ortamda bulunmasını istemiyorduDaha yeni taistigin adam sana neden kizkardesin evde mi diye soruyor maksat ne muhabbet neden buraya geliyor ? evde kimse olmasa gelecekmi anlamadim ben. Nede soruyorsun diyemedin mi peki.
Kardesine guveniyorsan gerisi onemli degil..
destek alsam da üzerimden atamayacağım bir durummuş gibi geliyor.Yaşamış olduğun berbat bir tecrübe maalesef.Bu saplantından kurtulman lazım,çok klişe olacak ama destek alman gerekiyor gibi geldi bana.
bu biraz görücü usülü aslında yani direk istemeye geleceklerdi ama ben tekrar aynı hataları yapmamak için önce kendim tanışmak yalnız konuşmak istedim öyle görüştükBen mi anlamadım acaba 1,5 hafta öncekinden ayrıldın. Bu kişi ne ara oldu da söz möz diyor
evet bu konuda haklısın çok hızlı gelişiyor her şey ben de çabuk kaptırıyorum sanırımİlerde evlenince kocanın kardeşinle ilgisi olmasa da hep korkacaksın, hep aklında bu olacak. Bence çok büyütmüşsün. Hepimizin kardeşleri var, kimimiz kardeşimizden daha güzel, kimimiz daha az güzeliz, her erkek de baldızı güzel diye baldızına sarkmıyor sonuçta, hepimiz kafayı yerdik yoksa.
Ayrıca çok hızlı gidiyorsun ilişkilerinde, asıl sorun bu bence.
ne bileyim küçük erkek kardeşim var mesela onu da sordu ama çok sonra ilk kız kardeşimi sorduIyi de adam muhabbet etmiş işte genel geçer konuşma olsun diye
Kız kardeş değil Abi'n olsa da soracaktı
Ama bu takıntı iyi değil ki önceki de bence geyik yapıyor kendince muhabbet arasında kendisini iyi adam yapmaya çalışıyor
Uzman desteği al düzelmem deme dene bunu
aslında sürekli ailemi soruyor anne annem bize mesela onu bile çok soruyor ama dün de pasta yaptım ben kimle yaptın dedi kız kardeşimle dedim selam söyle dedihayatındakı adamın kısılıghıne ıyı bak sonrada gerısını cok dusunme bence kafayı yersın. bıde kendıne lutfwen cok guven. en cok kendımıze guvnmemekten kaybedyorz bız kadınlar. o yuzden once kısılıgıne odaklan. adam gıbı adamsa zaten oyle bıseye nıyetuı yoktr. bi kere yasafıgın seyı 2.kez yasanması ıstısnadır. hep oyle olmak zorunda değil. belkıde ılgılı bı damat adayıdır. olamaz mı hanı senıu kardesını annenı ... merak edebılır . eger cok sorun yasıyorsan bence bıdestek al en azndan aklndan cıkması ıcın.
aslında sürekli ailemi soruyor anne annem bize mesela onu bile çok soruyor ama dün de pasta yaptım ben kimle yaptın dedi kız kardeşimle dedim selam söyle dedi
şimdi ben bunu da yanlış anladım normal mi değil mi ?
aslında çok bahsetmiyorum ama şey demiştim buluştuğumuzda annem ve kız kardeşim benim hakkımda her şeyi bilir ilişkilerimi de onların görüşlerine çok önem veririm olumsuz bir şey söylerlerse soğuyorum karşı taraftan bazen konuşmayı kesiyorum dedim ondan mı soruyor acabacanım normal degıl tum bunlar.. altı ustu selam soylemıs aılenle ılgılenıyor sonucta tum konunuz kardesın de degıl kı .. bıde sunu dene. kardesnden cok bahsetme bence.
yalnız da olmuyor beAklın varsa tek takıl dertten denen şu illet aşklarımı sarmış bütün bedenimizi nereye dönsek önümüze siyah bir perde arkasında kara yüzlü insanlar kurtulmak ise özgürlük . İnsan özgür olmalı özgür oldukça huzuru tatmalı.. Az insan çok huzur dostum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?