ciddi kavga ettik, napacagimi bilmiyorum

kadın yapısı geregi şefkat bekleyen bir varlıktır. adam oldu olacak evi otel kadını da hizmetçi olarak kullansın ?

İşler bu noktaya gelmesin diye çok dedik sana..

Gercekten psikolojik destek almanı öneriyorum. Hayatındaki her yalnızlığın ve eksikliğin yerini eşinle doldurmaya çalışıyorsun. Neredeyse karnın acıksa eşini kemireceksin ihtiyaçtan ...

İlgi beklemek bir kadının elbette hakkı ama bunu bodos isteyemezsin ya..

Ya da çalışan adama 20 mesaj neyin nesi? Bırak o atsın mesaj. Azıcık merak etsin seni..

Gunluk mesaj sayini 100e aramalarini 50ye cikarirsan ilgi istedigini anlayacaktir

Ahh bu dizilerin gözü kör olsun

Bunlar hep bu yüzden oluyor

Sen eşinden aşırı sevgi ilgi bekliyorsun

Malesef kuzum gercek hayatta öyle bir

Dünya yokkk..

ben bu adama haklı diyenleri anlamıyorum ya aynı olayın tersi olsa 'adam ilgi bekliyor ne güzel işte ilgilen azıcık' demezlerse bende bir şey demiyeceğim. Allah aşkına ya 1 yıllık evlilik bu duruma gelir mi ?

Eger adam beni sikbogaz ediyorsa ve ben artik bosanmayi goze alacak kadar bunaldiysam kimse de bana ilgilen demez, boyle mutlu olacaksan bosan derler

ben bu adama haklı diyenleri anlamıyorum ya aynı olayın tersi olsa 'adam ilgi bekliyor ne güzel işte ilgilen azıcık' demezlerse bende bir şey demiyeceğim. Allah aşkına ya 1 yıllık evlilik bu duruma gelir mi ?

Ben demezdim. Eğer on kere arıyor elli kere de mesaj atıyor bunalıyorum deseydi bir kadın, kocan normal değil hatta kıskançlığı abartmış da derdim. Hatta ben korkardım da o kadar ilgiden. Olumsuz bakardım yani asla nolcak ilgilen demezdim. Aynı evde yaşayan insan akşam yemekte de konuşur sohbet eder,, evinde de ilgilenebilir. İşyerinde elli kere arayan kadına da erkeğe de normal bakmam ben. Çok bunaltıcı bir şey bu kadar ilgi beklemek

Aynen arkadasim, kolum musun bacagim misin? Benden ayri bir varligin yok mu? Bu ne yapiskanlik? Psikiyatrik bir sorun bu bence. Bu kadar kavga etmisiz, acik acik rahat birak beni demisim karsidakinin umrunda degil, hala ilgi istiyorum ilgi istiyorum. Sen ilgi isteyebilirsin ben de sana her daim ilgi gostermek istemiyorum. Begeniyorsan buyur yasamaya devam et, begenmiyorsan bosan.

sanirim uzaktan biraz daha kolay geliyor durum ben icinde oldugum ve yasadigim icin huyumu degistirmeside, esim de kolay degiller.
aksam konustugumda bosanmaktan bahsetti yine, bilmiyorum ciddimi blof mu beni yine uzmek icinmi yapiyor, ustunde durmadim ilk once sordum neden , bizden niye vazgeciyorsun diye o da umrumda degilsin, yalanlarina inanmistim daha once artik degil dedi. toplan dedi. istersende sen kal ben giderim dedi. ustunde durmadim tamam dedim.

Cok kolay aslinda, ne zaman arama istegi gelirse arama. Kendine hakim olamayacak noktaya gelirsen telefonunu tuvalete at, boylece kesinlikle aramazsin. Senin sorunun esim bu sekilde olacak diye inat etmen, degismeye cabalamaman. O da bunu fark etmis tersine gidiyor

ne kadar anlayışlısınız.bravo

Dogru, kendi de soyluyor hep bardagim dolu diye. savunacak birseyi yok davranislarimin . eger toparlayabilirsek aramayacagim artik boyle surekli ilgi ilgi diye ustelemeyecegim. kendim icin vazgectim zaten, soyledikleriniz dogru en cok ben yoruluyorum ve ben uzuluyorum. yani hic iyi birseye sebep olmuyor bu davranislarim.. tam tersi itiyor ve degerimi dusuruyor. biraz agirdan almayi dusunuyorum artik. esim bosanalima getirdi yine konuyu ben nasilsin vs biraz konusmaya calisinca. soylediklerinin arkasinda dur dedi, kavga esnasinda herkes kirici konusur dedim herkes ayriliyor mu her seferinde, biz bir kere ayrilicaz dedi. kendini hic kucultme yalvarma falan dedi. gercek yuzunu gordum, toplan git dedi. yada ben giderim. vs. daha oncede boyle ciddi bosanma konusmalari yapmisti 2 gun once hersey iyiyken, bu sefer ciddidir belki. cok ustelemedim ne kadar konussam yalvariyo gibi goruncem ve hicbir ise yaramayacak kendimi degersizlestirmekten baska bende tamam dedim kalktim. gidiyosun bunun donusu yok falan dedi. yoktur belkide dogrudur.
dedim konusalim o zaman nasi yapicaz napalim (hani ailelerle paylasmak, sonucta yurtdisinda yasiyoruz bosanma islemleri nasi oluyo vs bu anlamda napicaz diye sordum) o da bi kagit imzalicaz hepsi bu ikimizde kurtulcaz dedi. sonra dedim emin misin, neden bu noktaya geliyosun.. yilisma dedi hemen karakterli ol iste istemiyodun beni bak tamam, kim uzulecek gorecegiz ama dedi.

Eşine yuh diyorum bırak üstüne düşme umursama kendini baya,baya bulunmaz nimet sanmış.yokmuş gibi davran ilgilenme bakalim napacak ,o senin pesine düşsün arama asla

cok uzuldum adina evet bogumusun ama oda abartmis birazcik ilgi gostermek zorlarina gidiyo bisey zannediyolar kendilerini.evlenince biraz ilgili olurlarsa olurler zaten. hakkinda hayirlisi olsun arkadasim.

Canım şimdi güçlü durma zamanı bizden vazgeçme düşün falan deme tamam gidip imzalayip bitirelim de beni istemeyen i ben niye isteyeyim ki de.bence blog yapıyor yapmıyorsa boşanmak istiyorsa elinden birsey gelmez şicmiş şimdi de şiviyor sen elinden geleni yapmışsın bırak o sıfır hatalı değil daha ilgili olabilirdi bu kar zor olmamalı sevdiğini mutlu etmek

Psikolojin mi bozuk? Ben iki gün vakit geçirsem ruhum daralir. Özlemek isterim. Ayrıca erkek psikolojisi kadının ki gibi değildir. Bence seni boşayıp huzur bulacağı bir kadınla evlensin. Yazık adama.

Herkes eşine haklı demiş ama ben okadarda haklı oldugunu düşünmüyorum, birşeyler sizi tatmin etmiyor demekki insan bazen Sevildiğini hissedince ki bu hissettirilmeyle alakalı Akşama kadar aranmasa Anlayış gösterilebiliyor Gönül Alıcı bir cümleyle, demekki birşeyler eksik bilemiyorum.

Çok çok ağır konuşmuş, hatta abartmış. Tamam bunaltmışsın çok abartmışsın o da haklıydı başta ama haklı da olunsa söylenmeyecek cümleler bunlar. Vur deyince öldürmüş.
Artık konuşmaya yada geri döndürmeye çalışma bırak ettiği lafları bir idrak etsin önce. Bitecekse zaten biter. Hani bir insan bu kadar ağır konuşmaz konuşmamalı. Yani kırıldığını ve o lafların ağır olduğunu bilmesi lazım.Böyle paldır küldür kalp kırılır mı ya!!
Gittiği yere kadar gider de rest çekiyorsa gör restini. Yani şu laflardan sonra hala konuşalım deme gittiği yere gitsin de. Anlamazsa ettiği lafları kendi kaybeder de geç. Arayıp özür dileyip peşinden koşma.

Gerçekten işi yoğunsa cevap vermedikçe üstelemeniz bana çocukça geldi açıkçası. Bırakın o sizi arasın, bunaltmayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…