- 14 Mayıs 2016
- 410
- 312
- 18
- Konu Sahibi peaceful16
-
ben bu adama haklı diyenleri anlamıyorum ya aynı olayın tersi olsa 'adam ilgi bekliyor ne güzel işte ilgilen azıcık' demezlerse bende bir şey demiyeceğim. Allah aşkına ya 1 yıllık evlilik bu duruma gelir mi ?
ben bu adama haklı diyenleri anlamıyorum ya aynı olayın tersi olsa 'adam ilgi bekliyor ne güzel işte ilgilen azıcık' demezlerse bende bir şey demiyeceğim. Allah aşkına ya 1 yıllık evlilik bu duruma gelir mi ?
Ben demezdim. Eğer on kere arıyor elli kere de mesaj atıyor bunalıyorum deseydi bir kadın, kocan normal değil hatta kıskançlığı abartmış da derdim. Hatta ben korkardım da o kadar ilgiden. Olumsuz bakardım yani asla nolcak ilgilen demezdim. Aynı evde yaşayan insan akşam yemekte de konuşur sohbet eder,, evinde de ilgilenebilir. İşyerinde elli kere arayan kadına da erkeğe de normal bakmam ben. Çok bunaltıcı bir şey bu kadar ilgi beklemek
sanirim uzaktan biraz daha kolay geliyor durum ben icinde oldugum ve yasadigim icin huyumu degistirmeside, esim de kolay degiller.
aksam konustugumda bosanmaktan bahsetti yine, bilmiyorum ciddimi blof mu beni yine uzmek icinmi yapiyor, ustunde durmadim ilk once sordum neden , bizden niye vazgeciyorsun diye o da umrumda degilsin, yalanlarina inanmistim daha once artik degil dedi. toplan dedi. istersende sen kal ben giderim dedi. ustunde durmadim tamam dedim.
ne kadar anlayışlısınız.bravoAdam haklı. Çok da güzel ifade etmiş kendini. Zaten bu lanet olası sistem insanları eşek gibi çalıştirarak yeterince sömürüyor, bi de sizin sikayetlerinizi memnuniyetsizliklerinizi dinlemekten gına gelmiştir adama. Yerinizde olsam ki zaten oyleyim. Eşim eve gelince konuşasim varsa bile hiç konuşup kafasını yormam. Adam bi soyunsun dökünsn yesin içsin uzansin biraz boş bos tv izlesin, kestirsin. Sonra isterse kendisi konuşur. Öyle de oluyor. Çocuk aglayinca bile hemen alır içeri geçerim kafası zaten balon gibi geliyor eve. Ve eşim eve gelmek için dakika sayar. Bu adam evde de dinlenemeyecekse nerde dinlenecek. O da istemez miydi sizle sakin huzurlu anlar yaşamak. Ama maalesef bizleri 8, 5 köle gibi çalıştıran bir çark dönüyor. Bırakın bu eksikliği kendi hissetsin. Böyle yüzüne yüzüne vurunca adam haklı olarak savunmaya geçiyor. Ve gerçekten çok geçerli sebepleri var bu insanların. İş hayatı zor.
Sevgiliyken gezip tozma sonrasında ayrı evlere gidiliyor ne kadar da sık görüşseniz bir özlem hep oluyor. Evlilikte her gece berabersiniz onun rahatlığı da oluyor tabii. Bir de ilk zamandan beri çok bunaltmışsanız artık eskisinden daha az tahammülü olur. Hani bardağın taşma noktasına gelmiştir artık ondan eskisine göre az bunaltsanız da ona çok gelir. Dırdır etmenin kadını erkeği de yok. Sürekli sitem ve dırdır insanı çok sevse de bezdiriyor.
Benim samimi bir kız arkadaşım vardı, sürekli bana sitem ederi trip atardı ben çok bunalırdım, şu an artık içimden gelse de aramıyorum yine sitem edecek nasılsa diye. Eşiniz de bunu yaşıyor olabilir.
Umarım düzeltirsiniz, yorucu bir şey. Aslında en çok kendinizi yoruyorsunuz. Çalışırken dahi hep aramadı ilgilenmedi diye kendinizi yiyorsanız gününüzden tabii ki verim alamazsınız. Eşinizi geçtim kendinize de zor. İkiniz içinde biraz kendinizi törpülemeniz iyi olur bence de
Dogru, kendi de soyluyor hep bardagim dolu diye. savunacak birseyi yok davranislarimin . eger toparlayabilirsek aramayacagim artik boyle surekli ilgi ilgi diye ustelemeyecegim. kendim icin vazgectim zaten, soyledikleriniz dogru en cok ben yoruluyorum ve ben uzuluyorum. yani hic iyi birseye sebep olmuyor bu davranislarim.. tam tersi itiyor ve degerimi dusuruyor. biraz agirdan almayi dusunuyorum artik. esim bosanalima getirdi yine konuyu ben nasilsin vs biraz konusmaya calisinca. soylediklerinin arkasinda dur dedi, kavga esnasinda herkes kirici konusur dedim herkes ayriliyor mu her seferinde, biz bir kere ayrilicaz dedi. kendini hic kucultme yalvarma falan dedi. gercek yuzunu gordum, toplan git dedi. yada ben giderim. vs. daha oncede boyle ciddi bosanma konusmalari yapmisti 2 gun once hersey iyiyken, bu sefer ciddidir belki. cok ustelemedim ne kadar konussam yalvariyo gibi goruncem ve hicbir ise yaramayacak kendimi degersizlestirmekten baska bende tamam dedim kalktim. gidiyosun bunun donusu yok falan dedi. yoktur belkide dogrudur.
dedim konusalim o zaman nasi yapicaz napalim (hani ailelerle paylasmak, sonucta yurtdisinda yasiyoruz bosanma islemleri nasi oluyo vs bu anlamda napicaz diye sordum) o da bi kagit imzalicaz hepsi bu ikimizde kurtulcaz dedi. sonra dedim emin misin, neden bu noktaya geliyosun.. yilisma dedi hemen karakterli ol iste istemiyodun beni bak tamam, kim uzulecek gorecegiz ama dedi.
Psikolojin mi bozuk? Ben iki gün vakit geçirsem ruhum daralir. Özlemek isterim. Ayrıca erkek psikolojisi kadının ki gibi değildir. Bence seni boşayıp huzur bulacağı bir kadınla evlensin. Yazık adama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?