ciddi kavga ettik, napacagimi bilmiyorum

Ya size kıyamam ya gerçekten kendimi sizde görüyorum duygusal olarak, bir yandan size şöyle yap böyle yap diyoruz ama bir yandan da ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum. İnanın şimdi bi noluyo ya olacak siz yanında olmayınca iç geçiriomus baksanıza, inat ediyor kendinle savaşıyor resmen konuşmamak için

Ohhh süper uyumaya çalış uyumamissindir sen bütün gece hem düşünüp uzulmessin

Yattim yataga.. O icerde. Adim atmak zor mu bu kadar inanamiyorum bu inadina . Yuzlesmesi gerekiyor herseyin karsiligi var agir konustuysa kendisi caba gosterecek konusacak ustume dusecek. Hala oldugumuz duruma bir bakin.
Ona ders verirken kendime de veriyorum gunler gecer mi boyle?

İnat var eşek gibi görmüyor musunuz. Güzel bir ders alması lazım. Adam alışmış ayağına gidilmeye hep, bakın boşanma konusunu filam hiç açmamış. Ya gururuna yediremio şuan savaşıyor kendi ile, peki onca size edilen laf ne olacak sızın gururunuz az daha dik durun sizin de inadınizi görsün. Az daha güçlü olun zor biliyorum ama inan bunca hafta bekledik

Bosanmak istemedigini belli etti kendince resmimizi koydu ya profiline onu gordugumden emin kendi rengini belli ettigini dusunuo . Konusamiyo ya.. Ayip gercekten. Gordukce diyorum ne kadar umursamaz ne kadar inat ya ne degerli kendisi, ne degerli kendi gururu.
Ya ben? Benim gururum? Uzulmem ? Hic bi onemi yok . Yeterki o adim atmamis olsun. Sayginligindan bisey kaybetmesin.
Nereye kadar susayim ? Yiprandim.

Sonuna kadar canım sus birde söyle düşün böyle hayat geçer mi koca bul evden git gurursuz bu laflar şiddetini artırarak dize geri dönecek eğer bu düzeni yikmazsan eğer tek yol boşanmak sa onada evet demelisin kimse senden değerli değil adamı çok bunalttin evet ama niye ilgi duyuyosun ilgi ni karşılamıyor yeterince herhalde

Sakın konuşma herşeyi berbat edersin lütfen kendine gel senin değerini anlasın bir daha yapmaz ama sen konuşursan herşey sarpa sarar yine tersleyebilir yine aynı hakaretleri eder. Uzan duş al dışarıya çık sizi iyice merak etsin

Hadi bakalım az kalmış sende duruşunu inadını sürdür ki şaşırsın bu sefer, Ben gerçekten üzmüşüm bu kadını desin sakın konuşma sakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…